Beslutningsdygtig og ansvarsfuld trafikstyrer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vil du sikre, at flextrafikken afvikles optimalt til glæde for NT’s kunder og chaufførerne?

Er du kundeorienteret og analytisk stærk, gerne med erfaring som logistikkoordinator, speditør eller lignende? Trives du i en nøgleposition som bindeled mellem kunder, samarbejdspartnere og leverandører? Så er du måske vores nye kollega hos Nordjyllands Trafikselskab.

NT er et selskab i udvikling, hvor afdelingerne arbejder tæt sammen for at være Danmarks bedste mobilitetsselskab. Vi arbejder målrettet på at gøre nordjyderne mere mobile ved at tilbyde en bred vifte af transportformer. Udover de traditionelle transportformer som bus og tog, så tilbyder NT også delecykler, Plustur, samkørsel, Flextur mv. Det gør vi, fordi vi er drevet af vores kunders behov og ønsker til transport og fordi vi gerne vil bidrage til et grønnere Nordjylland.

Jobbeskrivelse
Som trafikstyrer fungerer du som en flyveleder, der i stedet for at dirigere flytrafikken sikrer, at flextrafikken glider optimalt. Det kræver et køligt overblik, en analytisk tankegang og kreativitet. Positiv kommunikation og samarbejde er helt essentielt i arbejdet, både med kolleger, chauffører og vognmænd, da dette skaber de bedste resultater.

Dine primære arbejdsopgaver vil være
  • At overvåge og koordinere driften af flextrafikken i Nordjylland
  • At besvare opkald fra chauffører over hele landet, der har brug for hjælp til at løse en transportopgave
  • At navigere i de primære trafikstyringssystemer, men også selvstændigt tage beslutninger for at styre en transportopgave i mål


Din baggrund og profil
  • Du er kundeorienteret og sætter en ære i at sikre, at vores kunder altid får en god oplevelse
  • Du forstår at kommunikere serviceminded med alle
  • Du er analytisk og arbejder systematisk og detaljeorienteret
  • Du træffer hurtige men velovervejede beslutninger, som du står ved, og du tager ansvar for opgaverne i en kompleks hverdag
  • Du har gode samarbejdsevner og forstår, at fleksibilitet er vigtigt
  • Du er nysgerrig af natur og opsøger selvstændigt viden
  • Du forstår at prioritere og navigere i pressede situationer
  • Du har måske erfaring fra en lignende stilling som f.eks. speditør eller logistikkoordinator


NT tilbyder
NT bor i et nyt og attraktivt kontormiljø i Aalborg i hjertet af byens og regionens store trafikknudepunkt. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår og har gode rammer for trivsel og udvikling.

Som trafikstyrer bliver du en del af teamet Back Office Drift bestående af 13 medarbejdere. Vi vil sikre, at du får en grundig oplæring i trafikstyring. Du kan forvente et spændende og afvekslende job, hvor ingen dage er ens. Dine kvalifikationer bliver suppleret af engagerede og kompetente kolleger. Vi har en uhøjtidelig omgangstone og et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det gode samarbejde på tværs af huset højt.

Kontakt, ansøgning mv.
Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt. Du vil indgå i en vagtplan, som dækker hverdage i tidsrummet kl. 6:00-16:00. Løn og ansættelsesforhold ift. gældende overenskomst med KL med mulighed for forhandling.

Du søger stillingen som trafikstyrer via vores hjemmeside. Upload din ansøgning med relevante bilag på Nordjyllandstrafikselskab.dk/Om-NT/Job senest d. 9. juni. Vi forventer at afholde samtaler d. 17. og 20. juni.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Back Office Drift teamleder Stefan Fischer på tlf.: 40 45 54 49 eller HR-ansvarlig Birthe Bak på tlf.: 21 72 85 33. Du er også velkommen til at besøge os på www.nordjyllandstrafikselskab.dk, hvor du kan læse mere om NT.

Kort om NT
Nordjyllands Trafikselskab (NT) står for den kollektive transport i Nordjylland på vegne af de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland. Vi er ca. 150 vognmænd og operatører, 2.500 chauffører, 70 lokoførere og 100 administrative medarbejdere, der betjener mere end 25 millioner årlige påstigere i busser, tog og flextrafik.

Vi binder Nordjylland sammen ved at skabe sammenhæng og gøre det så let, enkelt og miljørigtigt som muligt at komme til og fra arbejde, uddannelse, fornøjelser og hinanden med traditionelle kollektive transportformer som bus, tog og flextrafik og ved at kombinere disse med nye moderne transportformer som privat samkørsel, delecykler og lignende.

Vi vil tiltrække flere kunder til vores busser, tog og flextrafik gennem smartere og bedre løsninger, som gør det let og enkelt at navigere i vores tilbud og services. Vores mål er at få så mange nordjyder som muligt til at rejse sammen og se sig selv som en del af et ”mobilitetsfællesskab”, hvor alle bidrager til, at det er let at komme fra A til B og til et grønt Nordjylland. Vi håber, at du vil være med.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Aalborg
  • Torsdag den 09. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
2. juli 2024 8
1. juli 2024 6
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 8
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 12
2. juni 2024 12

Værd at vide når du søger job som logistikmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!