Assistent til Supply Chain Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Assistent til Supply Chain Management
Til vores hovedkontor søger vi en assistent til at indgå i vores team i Supply Chain Management.

Vi søger en kollega, som er struktureret, energisk og detaljeorienteret, og som formår at bevare overblikket, når tempoet er højt. Det kræver en god ordenssans, og at du kan lide at arbejde med administrative opgaver.

Så brænder du for at være med til at præge udviklingen i en af Europas mest succesfulde dagligvarekæder? Og ønsker du at udfordre og udvikle dine kompetencer? Så er det måske dig, der er vores nye kollega!

Er du blevet en Lidl smule mere nysgerrig på, hvordan din hverdag vil se ud i jobbet som assistent til Supply Chain Management?

Du kommer til at arbejde inde i maskinrummet i en international dagligvarekæde, hvor du bliver et centralt bindeled for det optimale vareflow. Hverdagen er præget af et højt tempo og kvalitet, som derfor stiller store krav til dit overblik og sans for detaljer.

Supply Chain Management afdelingen er en del af Salgsorganisationen, som er bindeleddet mellem vores butikker og hoved-kontoret. Vores fornemmeste opgaver er at hjælpe vores kollegaer i alle 132 butikker til at lykkes ved at sikre enkle og effektive arbejdsgange. Det gør vi gennem udvikling og implementering af koncepter, der standardiserer og optimerer processer og arbejdsrutiner. Men også ved at tænke ud af boksen inden for de rammer, der er.

En social afdeling, som sikrer et optimalt vareflow
Du bliver en del af et lille team på fire personer i den centrale salgsafdeling, hvor ingen dage er ens. Vi er en social afdeling, som kan lide at have det sjovt, samtidig med at vi arbejder på højtryk for at sikre, at butikkerne altid har de varer, som de har brug for. I Supply Chain Management er vi nemlig ansvarlige for at fastlægge de korrekte varemængder samt sikre, at de leveres rettidigt.

Udover at du bliver en del af teamet i den centrale salgsafdeling, vil du have forskellige snitflader rundt i organisationen. Vi arbejder for eksempel tæt sammen med Logistik, Indkøb, Jura & Compliance og Marketing.

Nyt hovedkontor
Vi er i øjeblikket placeret i Kolding, men vi har netop påbegyndt byggeriet af et stort, nyt, innovativt hovedkontor på Godsbanen i Aarhus – mere centralt bliver det ikke! Det nye hovedkontor forventes at stå klar i midten af 2023.

Grundet flytningen af hovedkontoret har du, efter endt oplæring, mulighed for at få en fast arbejdsplads på vores satellitkontor lige uden for Aarhus. Du må dog forvente at skulle til Kolding indimellem, ligesom selve oplæringen foregår på vores hovedkontor i Kolding.

Om jobbet


  • Bindeled imellem de decentrale Supply Chain Planning afdelinger, indkøb samt den internationale indkøbs- og logi-stikafdeling
  • Ansvarlig for bestillingsformularer til vores Supply Chain Planning afdelinger og opfølgning på deres bestillinger
  • Analyse af eksisterende leveringsrestriktioner og iværksætte eventuelle tiltag
  • Varetage koordineringen og behandlingen af leveringsproblemer samt transportskader
  • Afstemme leveringsmønstre i forbindelse med sæsonhandel
  • Udarbejde diverse nøgletalsanalyser samt tiltag på baggrund af disse

Om dig


  • Du har en relevant uddannelse eller erfaring fra en lignende stilling
  • Du har evt. erfaring fra detailbranchen og gerne inden for Supply Chain og Logistik
  • Du er god til Excel, og du har lyst til og flair for at arbejde med forskellige IT-systemer
  • Du har gode tysk- og engelsk kompetencer såvel mundtligt som skriftlig
  • Du er detaljeorienteret, arbejder struktureret og er målrettet i tilgangen til dine opgaver
  • Du er en teamplayer, der samtidig evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Du sætter en ære i at overholde deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten
  • Du har analytisk sans og forstår sammenhængen mellem forskellige processer
  • Du har gode kommunikationsevner og viser gennemslagskraft ved at få dine budskaber igennem til modtager

Vi tilbyder


  • Mulighed for at få en fast arbejdsplads på vores satellitkontor i Aarhus
  • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og motiverede kolleger
  • En spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
  • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer
  • Mulighed for sundhedsordning
  • Konkurrencedygtig lønpakke
  • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.


Tiltrædelse hurtigst muligt.
Vi indkalder kandidater løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet?
Så er du velkommen til at kontakte team manager i Dispomanagement, Lars Thelén, på telefon 7635 0150.

Arbejdssted


Satellitkontor Aarhus — 43.1 km. væk
Sletvej 30
8310 Aarhus

Ansættelsesform


Fuldtid

Forretningsområde


Kontor

Reference nr.


DK-015550

  • del
  • del
  • mail
  • pin it
  • tweet
  • Info


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Århus

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Århus over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
16. september 2024 11
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 10
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 8
31. august 2024 10
30. august 2024 11
29. august 2024 10
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 10
25. august 2024 9
24. august 2024 11
23. august 2024 10
22. august 2024 10
21. august 2024 9
20. august 2024 8
19. august 2024 9
18. august 2024 9
17. august 2024 9

Værd at vide når du søger job som logistikmedarbejder i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.