Byplanlægger til Hersted Industripark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Byplanlægger søges til byudvikling af Hersted Industripark og meget andet
I Albertslund Kommune arbejder vi ambitiøst med alle aspekter i byplanlægningen, og Albertslund Kommuneplan 2022 – 2034 giver mulighed for, at byen kan vokse med 10.000 borgere eller mere i løbet af de næste 10 år, og vi står derfor foran en meget stor byudvikling. Det skyldes især, at vi omdanner erhvervsområder til boligområder, men også at der er frigivet nye områder til byudvikling.

I afdelingen arbejder vi med flere spændende og meget forskellige projekter – blandt andet:

· Vridsløse – byudvikling af det gamle Vridsløselille Statsfængsel

· Coop Byen – byudvikling af området omkring Coops Hovedkontor og lagerbygninger

· Albertslund Centrum – opdatering af den klassiske, funktionalistiske bymidte med nye muligheder for detailhandlen og boliger

· Hyldagergrunden - omdannelse af bar mark til et levende kvarter med blandede byfunktioner på kanten af den grønne kile

· Hersted Industripark - et af de største byudviklingsområder i Storkøbenhavn på 160 ha – næsten på størrelse med Nordhavnen – der over de næste 20 – 30 år skal byomdannelse fra et erhvervs- og industriområde, til et område med blandede byfunktioner i form af boliger og erhverv, herunder detailhandel, caféer og restauranter, dag- og uddannelsesinstitutioner etc.

Byomdannelse af Hersted Industripark østlige del
Hersted Industripark blev grundlagt i begyndelsen af 1960erne og blev på daværende tidspunkt ofte beskrevet som Nordeuropas mest velplanlagte industriområde. I dag er ejendommene i Hersted Industripark ejet af 106 grundejere, der lejer ud til ca. 1.100 virksomheder. Byudviklingen skal derfor foregå i et åbent marked med mange aktører og interesser.

Der er allerede stor interesse for byudviklingen af den østlige del af Hersted Industripark blandt andet som følge af den kommende letbanestation Glostrup Nord (Hovedstadens Letbane i Ring 3), der forventes at åbne i 2025. Denne østlige del af Hersted Industripark er derfor blevet udpeget til et byomdannelsesområde i Albertslund Kommuneplan 2022 – 2034.

Albertslund Kommunalbestyrelse vedtog den 12. maj 2020 visionen "Masterplan for Hersted 2045", der sætter rammerne for omdannelsen af Hersted Industripark til en levende bydel med boliger og erhverv. Hersted Industripark skal være en værdibaseret bydel, der viser, hvordan FN’s verdensmål og et stærkt samarbejde mellem grundejere, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og borgere kan sætte ekstra skub i den grønne omstilling og byens udvikling.

Udviklingen af Hersted har været i gang i de seneste par år, og realiseringsgrundlaget er på plads for de første byggerier. For at sikre en sammenhængende udvikling med en gennemgående rød tråd, er "Principperne for Hersted"for nyligt vedtaget af Kommunalbestyrelsen.

Du som byplanlægger
Som byplanlægger får du medansvar for, at de mange delplaner, der tilsammen vil muliggøre den store omdannelse af Hersted Industripark, bliver til gennem klare planprocesser, får høj, faglig kvalitet og er koordinerede og sammenhængende på tværs.

Du får ansvaret for egne planopgaver, men du får også en vigtig rolle i at understøtte en høj kvalitet på tværs af Hersteds mange lokalplaner, både i produkt og proces. Derudover skal du spille ind i vores indsats med at udvikle og optimere planprocesserne i team, enhed og afdeling, så sagsbehandling og processer forløber smidigt og professionelt, og vi alle arbejder fælles om byudviklingen.

Ensartethed og faglig sparring projekterne i mellem har høj prioritet hos os, og foregår blandt andet gennem faste fag- og tavlemøder. Du vil deltage aktivt i disse og både bidrage med viden, løsninger og oplæg til drøftelser. Du er med til at udvikle og fastholde gode metoder og et struktureret samarbejde om den enkelte plan på tværs af de deltagende fagligheder.

Du har mange kvalifikationer, og vi kunne især tænke os, at du...· Er akademiker med indgående kendskab til planområdet

· Har godt styr på planloven og sans for arkitektoniske og bymæssige kvaliteter

· Har lyst til og erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation

· Er vant til at samarbejde med udviklere og investorer samt de mange kolleger på tværs af den kommunale forvaltning

· Tager naturligt ansvar for tidsplan, milepæle og fremdrift i dine opgaver

· Har et godt blik for koordination og kan se potentialet i ensartethed og fælles løsninger, og tager gerne initiativ og ansvar for forankring, sammenhænge og fælles metoder

· Kan arbejde selvstændigt, proaktivt og med blik for helhed og sammenhænge

· Er god til at formulere dig skriftligt, men også i tale, hvor du kan fremme en engageret og løsningsorienteret stemning om komplekse spørgsmål

· Har gode samarbejdsevner, og kan også være myndighed, når det gælder

Hvem er vi?
Plan-teamet består i dag af en projektleder for Vridsløse, en projektleder for Albertslund Centrum, en kommuneplanlægger og miljøvurderingsspecialist, 5 byplanlæggere med uddannelse som henholdsvis ph.d. i arkitektur, arkitekt, geograf, landskabsarkitekt og en cand.tech.soc.

Denne stilling er nyoprettet, og vi søger samtidigt en ny kollega til projektledelse af Hersted Industripark. Hvis det også har din interesse, kan du finde opslaget på kommunens hjemmeside.

Vi er en del af enheden Plan, Byg og Miljø i Miljø & Teknik afdelingen, der hører under direktørområdet By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse. I enheden er der 27 medarbejdere med en fælles leder.

Vi sætter pris på åbenhed, godt humør og saglighed. Opgaven med den omfattende byudvikling berører hele enheden og flere til, så vi arbejder alle med at fremme det gode samarbejde på tværs og være fælles om byudviklingen.

Rammen om vores hverdag er Albertslund Rådhus, og der er gode muligheder for at arbejde hjemme.

Vi tilbyder
Et spændende, selvstændigt og udfordrende job i en meget speciel by – både planfagligt og kulturelt. Stillingen er på 37 timer og aflønnes efter gældende overenskomst, evt. mulighed for ansættelse som specialkonsulent. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Det er en del af vores ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Ansøgningsfrist og procedure
Ansøgningsfristen udløber søndag den 15. januar 2022 kl. 23:59.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3/2022 og eventuelt anden samtale i uge 4/2022.

Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Mere information
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedsleder af Plan, Byg & Miljø, Trine Tybjerg, på telefon 21 68 57 59 eller via mail på [email protected]

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.

Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bbae0b50)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Albertslund
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Do you need extra hours next to your studies or ot...

    Our client is an international design company specializing in furniture and interior design. They will be holding a large outlet sale in October and are therefore seeking personnel to help manage i..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Vil du tjene ekstra til studiebøgerne eller efterå...

    Vores kunde er en international designvirksomhed indenfor møbler og interiør. De skal afholde et stort outlet-salg i oktober og søger derfor personale til at hjælpe med at afvikle det.Outlet-sa..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Join our Fast-Paced Warehouse Team in Brøndby

    We are looking for flexible and hard-working employees that can start from now on and work at least until the end of December. You will be working in a global logistics company taking care of multi..
    • Logistikmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Teamleder til Logistik

    Vi er en af Danmarks største og mest professionelle nødhjælpsorganisationer, der årligt når ud til omkring 5 millioner mennesker med vores globale katastrofe- og udviklingsarbejde. Vi beskæftiger m..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2