Allerød Kommune søger byplanlægger og kommuneplanlæggere til nyt team med spændende opg...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Har du lyst til at arbejde i en kommune i rivende udvikling, så søger Allerød Kommune en byplanlægger og to kommuneplanlæggere/projektledere til et nyt team snarest muligt. Stillingerne er på 37 timer om ugen med fleksibel arbejdstid.

Om os
Vi er i fuld gang med at udvikle nye spændende boligområder i kommunen og samtidig er der igangsat et ambitiøst projekt for udvikling af Allerød bymidte med blandt andet bebyggelse omkring et kommende nyt kulturtorv. Dertil kommer en række strategiske opgaver blandt andet påbegyndes arbejdet med kommuneplanrevisionen i det kommende år. Vi har i 2019 vedtaget kommunens planstrategi og skal i 2020 påbegynde arbejdet med kommuneplan 2021. Det bliver en stor del af hverdagen i den kommende tid. Vi har derfor brug for nye kræfter i det nye team.

Vi løser opgaver inden for byplanlægning, kommuneplanlægning, landzonesager, VVM, mobilitet, byggesagsbehandling, GIS og data, BBR og meget mere.

Afdelingen består af 15 engagerede medarbejdere. Vi holder til på Allerød Rådhus i et arbejdsmiljø med lyse storrumskontorer, hvor man dagligt vil opleve en uhøjtidelig, humoristisk omgangstone, hjælpsomhed, faglig diskussion og højt ambitionsniveau. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag meget højt.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital og det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgeren.

Om stillingerne
Vi byder på spændende og udfordrende arbejdsopgaver i planteamet med både personlig og faglig udvikling. Du får mulighed for at gøre en forskel og sætte dit faglige præg på opgaveløsningen og bidrage til den gode udvikling af området. Der er rig mulighed for at arbejde selvstændigt, tage ansvar og tage del i fællesskabet både inden for afdelingen og på tværs af fagområder og afdelinger.

Kommuneplanlæggere/projektledere:
Vi har brug for to erfarne medarbejdere, der har lyst til at blive udfordret med spændende opgaver og projektledelse med fokus på den langsigtede planlægning af kommunens udvikling og større komplekse byudviklingsopgaver. Ansøgere til disse stillinger har gerne flere års erfaring fra lignende stillinger og kan lede projekter på et højt fagligt niveau fra start til slut. Ud over myndighedsopgaver i forhold til planlægning deltager du i forhåndsdialoger, udviklingsopgaver og politikerbetjening.

Du har erfaring med strategisk planlægning og med opgaver inden for lokalplanlægning, VVM, landzonesager og kommuneplanlægning fra tidligere stillinger. Du har overblik og god dømmekraft og kan lide at arbejde i en politisk ledet organisation. Du er god til at kommunikere på dansk, både mundtligt og skriftligt, da du skal bidrage til at sikre en god og tæt dialog med borgere, erhvervsliv og politikere.

Talentfuld planlægger:
Derudover har vi også brug for en talentfuld byplanlægger/arkitekt med fokus på opgaver vedrørende arkitektur, byrum, lokalplanlægning, bygherre- og borgerdialog og politikerbetjening i forbindelse med lokalplanlægning, udvikling af erhvervs- og boligområder og intern sparring i forhold til arkitektonisk eller planfaglige spørgsmål. Du har en relevant uddannelse som for eksempel planlægger/arkitektuddannelse eller lignende. Du har gerne noget erfaring med lokalplanlægning, VVM, landzonesager og kommuneplanlægning fra tidligere stillinger, eller du har lyst til at arbejde hermed. Du er serviceorienteret og arbejder løsningsorienteret. Du kan lide at sætte dig godt ind i et område, og sætter en ære i at opgaver skal løses godt, effektivt og til tiden. Du har måske erfaring med sagsbehandling i en offentlig forvaltning, stat eller kommune og arbejdet i en politisk ledet hverdag tiltaler dig.

For alle stillinger gælder:
Du har en relevant uddannelse, og du er serviceorienteret og arbejder løsningsorienteret. Du trives i samarbejde med kolleger, borgere og virksomheder. Du er god til at kommunikere på dansk, både mundtligt og skriftligt, da du skal bidrage til at sikre en god og tæt dialog med borgere, erhvervsliv og politikere.

Du er god til at balancere modstridende interesser på en konstruktiv måde. Du tager ansvar for og arbejder selvstændigt med opgaverne, men du skal også kunne indgå i samarbejde med andre afdelinger på tværs af faggrupper ved større opgaver. Du har fornemmelse for detaljen og kan stadig overskue helheden i planlægningen. Projekterfaring er i alle tre stillinger er en fordel.

Derfor skal du vælge os
Allerød Kommune er en god arbejdsplads med godt kollegaskab, hvor hverdagen indrettes på en fleksibel måde, der skaber balance mellem arbejde og fritid. Der er gode muligheder for sparring og strategisk kompetenceudvikling er et af kommunens tre fokusområder.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst med mulighed for relevante tillæg ud fra erfaring og kvalifikationer.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på vores kommende medarbejdere.

Du er velkommen til at kontakte planchef Per Jul Hansen på 48 12 63 36 for at høre nærmere om stillingerne.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen snarest muligt og senest 5. marts 2020.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 12 og eventuelt anden samtale i uge 13, 2020.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dd9a9e20)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Allerød
  • Torsdag den 05. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1