Koordinator til pakning af webordrer søges til Summerbird Organic i Assens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

Vores websalg er i vækst og vi har ambitioner om at udbrede vores webshops endnu mere.
Vi søger derfor en daglig webansvarlig, som vil tage del i, at vores kvalitetsprodukter kommer godt frem til både danske og udenlandske kunder.


Stillingen er en fuldtidsstilling med blandede arbejdstider i dagtimerne mellem kl. 06.00-18.00.

Om stillingen:

Overordnet skal du, med hjælp fra Lagerchefen og vores Kundeservice, få weblageret til at fungere optimalt og skabe plads til vækst.
Der er tale om en ny funktion, som skal optimere hele vores weblager og kreere de smarte løsninger, som får både medarbejdere og processer til at fungere optimalt.
Det bliver dig, der er daglig tovholder på alle opgaver, der vedrører drift og pakning af ordrer fra vores webshops. Dette indebærer også truckkørsel, hvor du sørger for opfyldning af varer til webstationerne. Har du ikke kortet i forvejen, så hjælper vi dig med det.
Du får ansvaret for 15-20+ sæsonmedarbejdere, som i højsæsonerne hjælper til med at pakke vores webordrer. Du får derfor ledelsesansvar og frie rammer til at sætte dit hold. Du er tovholder på alle opgaver og det er dig, der sørger for at motivere dine medarbejdere, ligesom du også fikser printeren, hvis den strejker.

Stillingen rummer også IT-opgaver. Vi arbejder med Navision og Consignor og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til disse systemer.

De daglige arbejdsopgaver vil bla. være:

  • Plukke og pakke ordrer til forsendelse
  • Kontakt til diverse transportører
  • Optimering og klargøring til kampagner og højtider
  • Planlægning, oplæring af og koordinering med sæsonmedarbejdere
  • Statusoptællinger, kontrol af følgesedler og løbende kvalitetskontrol
  • Sikre daglig oprydning, affaldstømning og rengøring jf. rengøringsplan

Dine kvaliteter:

Det er vigtigt, at du er skarp til at vurdere og planlægge din hverdag og vores sæsoner, så du sikrer, at du altid har det rette antal medarbejdere til rådighed til at hjælpe med dagens ordrer. Vi insisterer på dag-til-dag levering til vores kunder.
Du får også brug for analytiske evner og en grundighed der sikrer, at det altid er højeste kvalitet, vi sender ud ad porten.
Derudover kan du på autentisk vis oplære og motivere vores sæsonmedarbejdere og sikre, at vi når vores mål for pakkeantal.

Det er et plus, hvis du er vant til at arbejde med fødevarer. Men er du ikke, så lærer vi dig alt, hvad du skal vide.

Vi lægger stor vægt på personlige egenskaber og ønsker os en kollega, der er arbejdsom, ansvarsfuld og fuld af godt humør. Du holder af en hverdag hvor du kan være aktiv i dit job og det er vigtigt, at du kan være fleksibel med din tid, så du kan tilpasse dine arbejdsdage efter vores sæsonudsving – du skal være forberedt på, at der vil være lange arbejdsdage op til jul og påske.

Vi tilbyder to forskellige ansættelsesmuligheder:

  1. Du arbejder primært i de 4-5 måneder, hvor der er ekstraordinært travlt på weblageret. Du optjener afspadsering og så arbejder du på deltid de resterende 7-8 måneder om året, hvor du bruger af din afspadsering og holder en masse fri. Et scenarie for dig, der gerne vil have tid til at rejse, til at dyrke dine fritidsinteresser, mere tid med familien om sommeren eller noget helt fjerde.

eller,

  1. Du driver weblageret i højsæsonerne på fuld tid og i de øvrige måneder indgår du i vores forsendelsesteam på hovedlageret – evt. som forsendelsesansvarlig, hvis du har mod på mere ledelse. Scenariet her, sikrer dig et mere stabilt timetal over hele året.

Vi forhandler løn individuelt og følger Industriens Overenskomst.

Alle medarbejdere omfattes af sundhedsforsikring, personaleforening, frugtordning og hyggelige arrangementer – og den lækre chokolade er en god sidegevinst.

Ansøgningsprocessen:

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og inviterer løbende ind til samtale.

Du bedes sende både ansøgning og CV via vores hjemmeside www.summerbird.dk/jobs. Vær opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger digitalt – ansøgninger pr. post eller mail vil derfor ikke komme i betragtning.

Virksomheden:

Du træder ind i en produktionsvirksomhed med en årlig vækst på 20-40 % på websalget og dermed et støt stigende antal ordrer, der skal pakkes. Kollegerne er en god blanding af unge og voksne, hvilket giver en god dynamik.

Vi har en hektisk hverdag, en uformel tone og et godt samarbejde. Du får stor selvstændighed i din opgaveløsning og lander ind i et godt arbejdsmiljø og spændende planer for de kommende år.

Summerbird chokolade er anerkendt som noget af den bedste chokolade i verden og vi arbejder kompromisløst med kvaliteten af vores produkter. Økologi, smag og seriøst håndværk er sammen med ”Only nature’s ingredients” vores hjørnestene.

Vi har til huse i smukke omgivelser på Mandel Alléen 6, 5610 Assens. Se gerne mere på summerbird.dk og på Instagram: summerbirdorganic og athletesrawbar

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Assens
  • Torsdag den 21. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Assens over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0