ScanPeople søger Lagermedarbejder til Struers i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

OM JOBBET

Du vil have din daglige gang i på lageret, hvor du skal plukke, pakke, køre truck og booke fragt med farligt gods. Kender du til LEAN vil dette være et plus.Det er en fordel at være omhyggelig, præcis og have en god fysik. Der er ingen krav til uddannelse - engagement og interesse vægtes langt højere. Vi ser gerne du er tilmeldt en fagforening, Struers er selv organiseret med 3F.

ARBEJDSOPGAVER

Plukning med håndscanner og plukliste.Pakning af varer.Booke fragt.Truckkørsel.

VI SER GERNE DU HAR ERFARING MED

Lagerarbejde.Plukning af varer med håndscanner og eller plukliste.Pakning af varer.Truckkørsel.Fragtdokumenter.Farligt gods.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

En god og sund arbejdsplads i en velrenommeret virksomhed.Et Try-And Hire forløb – 3 mdr. som vikar med henblik på fastansættelse herefter.Yderst attraktiv lønpakke.Pension (8%/4%).Fritvalg. Flekstid mellem kl. 06.00 – kl. 17.00 – Fix-tid mellem kl. 09.00 – kl. 14.00.Kantineordning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Flemming Juliussen eller Cheyenne Lundin på tlf.: +45 43 31 00 71.

Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV. Er du allerede registreret i vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 12880 for at søge jobbet.https://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references%5b%5d=12880

OM STRUERS

Hos Struers leveres et komplet sortiment af førende løsninger, produkter og tjenester, skræddersyet til din individuelle laboratorieproces, der leverer den nøjagtighed, effektivitet og sporbarhed, der er brug for - hver gang

OM SCANPEOPLE

ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virk-somhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst service-mindede og kompetente rådgivere. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikar-assistance, search, rekrut-tering, interim manage-ment og outplacement. Yderligere information findes på: www.scanpeople.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Ballerup
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i København K

    Opportunity Global Process Manager Operational Finance (FINOPS) – 18 months contractLocation: Denmark / Netherlands / United KingdomAbout Us:A.P. Moller - Maersk is a leading integrated..
    • Logistikmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Glostrup

    Motiveres du af at koordinere, yde høj service og, ikke mindst, brænder du for at supportere vores interne samarbejdspartnere med høj kvalitet? Så er det nu, du skal søge stillingen som Car Logisti..
    • Logistikmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    Vår kunde er en international designvirksomhed indenfor møbler og interiør. De skal afholde et stort outlet-salg i oktober og søger derfor personale til at hjælpe med at afvikle det.Outlet-salg..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1