Studentermedhjælper til Logistik Team i [xxxxx], Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Studentermedhjælper til Logistik Team i Demant, Ballerup


Har du interesse i Supply Chain aktiviteter, brænder for at arbejde med Lean og er i stand til at bevare fokus i et travlt miljø? Er du interesseret i at få selvstændige opgaver og har du lyst til at være en del af vores hold og se frem til en bred vifte af karrieremuligheder i Demant? Så læs videre her.

Vi er ca. 150 kollegaer i Ballerup der udvikler og producerer mikroelektronik, og vi leder efter en studentermedhjælper til vores Logistik team.

Jobbet

Du bliver en del af et engageret og travlt Logistik team, hvor din primære opgave er at understøtte vores Supply Chain og lageraktiviteter. Derudover vil du også indgå i håndteringen af en række administrative opgaver samt øvrige ad hoc-opgaver.

Du er proaktiv, sætter høje standarder og du arbejder selvstændigt. Du bliver en del af et team, som dagligt indkøber komponenter til state-of-the-art mikroelektronik og planlægger produktion samt er ansvarlig for daglig lageraktiviteter. Du får et interessant job i en velfungerende og uhøjtidelig afdeling, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Din arbejdstid vil være tilpasset efter din skole.

Dine ansvarsområder

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med spændende og selvstændige arbejdsopgaver. Dine opgaver vil omfatte følgende:

  • Udarbejdelse af forskellige analyser og -opfølgning
  • Eksekvering og opfølgning på egne administrative opgaver
  • Gennemføre Lean aktiviteter i området så som Kaizen, Root cause analyser, data processering og mapping af processer evt. med support fra vores Lean specialist

Dine kvalifikationer

Du er sandsynligvis i gang med din kandidatuddannelse og har kendskab til og brænder for Supply Chain og Lean. Du er en god analytiker med gennemslagskraft, der sælger dine budskaber. Og så er du kendt for at være nysgerrig, åben og positiv - og kan træffe selvstændige beslutninger.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er proaktiv og kan drive forandringer sammen med kolleger
  • Er en teamplayer og god til at formidle dit budskab
  • Er serviceorienteret og følger selvstændigt op på dine opgaver
  • Trives i en performance kultur og har en can-do-attitude
  • Altid er på jagt efter en bedre løsning ved at lytte og udfordre det eksisterende


Erfaring fra en lignende stilling – gerne inden for Logistik/Supply Chain– er et plus, men ikke et krav. Herudover er du pligtopfyldende og ansvarsbevidst, og vi forventer at du taler og skriver flydende engelsk.

Interesseret?

Da vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, men ikke senere end d. 28. november. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Graduate Global Operations, Michael Scheel på tlf. 2064 8631 eller [email protected]

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger gennem vores online rekrutteringssystem.

Vi ser frem til at høre fra dig.

About Demant

Demant is a world-leading hearing healthcare group that offers solutions and services to help people with hearing loss connect and communicate with the world around them. For more than a century, the Demant Group has played a vital part in developing innovative technologies and know-how to help improve people’s hearing and health. In every aspect, from hearing devices, hearing implants and diagnostic equipment to hearing care all over the world, Demant is active and engaged. A growing business in intelligent audio solutions for gaming and office communication is also a significant part of the Group.
The Demant Group operates in a global market with companies in more than 30 countries, employs more than 15,000 staff and generates annual revenue of DKK 15 billion. Our products are sold in more than 130 countries where we create life-changing differences through hearing health.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Hvidovre

    Opstart hurtigst muligt. Vi søger dedikerede medarbejdere, der er vant til at håndtere læsning af lastbiler med truck. Hvis du har erfaring inden for byggematerialer og trælast, er det et stort..
    • Logistikmedarbejder
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    Hos City Containers starter dagen typisk allerede ved 4- eller 5-tiden om morgenen, hvor opgaven består i at køre ud til diverse byggepladser og hente containere med byggeaffald. Containerne som st..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    Vil du spille en rolle i at sætte en dansk scale-up virksomhed på landkortet og ændre måden verden driver logistik?Så er det her muligheden for at accelerere din karriere i en spændende stillin..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Glostrup

    Er du klar til at bringe din byplanlægningsekspertise til næste niveau? Vil du arbejde for et førende rådgivningsfirma og påtage dig lederansvar i komplekse og interessante projekter? Så er stillin..
    • Logistikmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1