Lager- og logistikoperatør lærling søges til energikoncern i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ballerup

Er du vores nye lærling, der trives med at have styr på store mængder af varenumre og alligevel have det skarpe overblik?


"Er du grundig og vil det ligge naturligt for dig at tjekke om alt stemmer, om varerne er uskadte, og at det er den rette mængde varer, der er modtaget? Så er det måske lige dig, vi står og mangler som vores nye lagerlærling," fortæller afdelingsleder Morten Færch Rømer.

Du kommer til at være tilknyttet vores lager i Ballerup, som består af 5 engagerede kollegaer, der glæder sig til at få dig ombord. Vores fysiske lagerområde er stort og består af både et udendørs og indendørs areal og har ca. 6000 varenumre.

I det daglige arbejde, vil du få mange mange snitflader, og det er derfor vigtigt, at du er smilende og imødekommende og ved hvad god service er. Under din læretid vil du bl.a. arbejde med at:

  • modtage, ekspederere og plukke varer
  • emballere, stå for forsendelser og sikre at det hele bliver registret til at få det fulde overblik over lagerbeholdingen
  • håndtere og registrere stregkoder
  • kørsel med gaffeltruck
  • bidrage med at rydde op og holde pladser rene

Vi forventer, at du har lyst til at lære nyt, og at du tager ansvar for dine opgaver. Som lærling hos os bliver du en naturlig del af afdelingen og indgår i teamet på lige fod med dine kollegaer. Du skal desuden have gennemført relevant grunduddannelse og adgangsbetingelserne til hovedforløbet for lageroperatør med speciale i lager- og logistik.

Som person er du god til at tale med mange forskellige mennesker og ikke bange for at tage fat. Du skal gerne have flair for IT og være god til at formulere dig mundtligt og skriftligt.

Hos os får du en alsidig uddannelse gennem et spændende forløb med en travl hverdag, hvor der altid sker noget. Du får her muligheden for en læreplads i en virksomhed, som arbejder med grøn omstilling og bæredygtighed på mange områder, og som kan give dig et godt afsæt for din videre karriere.

Vi tilbyder ligeledes lærlingeløn efter overenskomst inkl. pension og forsikringsordning, mulighed for kantineordning og adgang til fitnessrum og tilbud om massageordning samt betalt mobiltelefon og internetadgang.

Du kan læse mere om Andel på vores hjemmeside www.andel.dk.

Vil du vide mere?


Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Morten Færch Rømer på tlf. 22 47 96 86

Vil du med på vores rejse?


Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning, eksamensbevis og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt og senest den 30. november 2021. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Ballerup
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i København K

    Opportunity Global Process Manager Operational Finance (FINOPS) – 18 months contractLocation: Denmark / Netherlands / United KingdomAbout Us:A.P. Moller - Maersk is a leading integrated..
    • Logistikmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Hvidovre

    Opstart hurtigst muligt. Vi søger dedikerede medarbejdere, der er vant til at håndtere læsning af lastbiler med truck. Hvis du har erfaring inden for byggematerialer og trælast, er det et stort..
    • Logistikmedarbejder
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    Vår kunde er en international designvirksomhed indenfor møbler og interiør. De skal afholde et stort outlet-salg i oktober og søger derfor personale til at hjælpe med at afvikle det.Outlet-salg..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1