Lager- og logistikoperatør ved Hær[xxxxx] i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du gerne være med til at bidrage til det nationale beredskab? Har du erfaring med logistik eller overvejer et karriereskift i Forsvaret? Så søger vi en fleksibel og serviceminded medarbejder til Logistiksektionen.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn er et af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Øst.

Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn er en operativ myndighed, som opstiller, uddanner og indsætter enheder fra Hjemmeværnet som en del af Danmarks nationale beredskab. Distriktets ansvarsområde er sammenfaldende med vestegnens politikreds og vi har derfor et tæt samarbejde med politiet og de øvrige civile myndigheder i kredsen, som repræsenterer samfundets samlede beredskab.

Distriktet er i øjeblikket placeret i Jonstruplejren, men skal flytte til et nyt domicil i Hedehusene forventeligt i 2025, hvorfor dit faste tjenestested i den forbindelse også vil flytte hertil.

Vi har ry for at være en spændende og velfungerende arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø. Vi ser muligheder frem for begrænsninger og er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen, når komplekse og hastende opgaver skal løses. Staben søger altid at levere et højt serviceniveau i forhold til den frivillige struktur. Vi er til for de frivillige, og det skal kendetegne os i vores daglige virke. Omgangstonen er altid åben, ligefrem og ærlig.

Om stillingen

Du deltager i vedligeholdelse, udlån og håndtering af distriktets uddannelses- og puljemateriel samt beredskabsmæssige materielbeholdninger.
I forbindelse med ovenstående omfatter dine opgaver følgende:

• Transportopgaver i relation til materiel, ammunition og farligt gods.
• Afhentning/levering/udlån af materiel til uddannelser og øvelser.
• Sikre, at farligt gods håndteres jf. gældende love og bestemmelser.
• Sikre, at gældende bestemmelser i forbindelse med opbevaring og transport af materiel, våben og ammunition efterleves.
• Modtage materiel til distriktets beholdninger.

Endvidere er dine opgaver, at:

• deltage ved mønstring/optælling/eftersyn af materielbeholdningerne ved kompagnierne.
• deltage ved udarbejdelse og føring af distriktets eget forsyningsregnskab.
• deltage ved videreformidling af godkendte materielrekvisitioner til Forsvarets forsyningscentre.
• deltage ved varemodtagelse af indkøbte serviceydelser.
• deltage i koordinering af vedligeholdelsestjenestens gennemførelse, herunder oprettelse af vedligeholdelsesmeddelelser.
• deltage i gennemførelse af køretøjsforvaltning og –vedligeholdelse.
Dit tjenestested er i Ballerup, og er forventeligt fra 2025 i Hedehusene.

Vi har p.t. tjenestetid mandag - torsdag klokken 08.00-15.30 og fredag klokken 08.00-15.00.

Du skal påregne deltagelse i aktiviteter, som kan ligge uden for normal arbejdstid.
Du bliver tilbudt arbejdsbeklædning.

Om dig

Vi ser gerne, at du har en lager- og logistikuddannelse eller anden relevant erhvervsfaglig uddannelse. Du har om muligt forudgående kendskab til Forsvaret og gerne Hjemmeværnet. Du er rutineret bruger af MS- Office pakken. Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til SAP R/3 (DeMars) og dokumenthåndteringsprogrammet KESDH, samt Hjemmeværnets internetbaserede platform HJV.DK.

Du har erhvervet kørekort B og C og det er ønskeligt, at du har gaffeltruckcertifikat B.

En væsentlig del af dit arbejdsområde er håndtering af farligt gods, hvorfor det er ønskeligt at du har farligt gods grundkursus ADR inkl. klasse 1.

Vi lægger desuden vægt på følgende personlige kompetencer:

• Du har en høj faglighed og fleksibilitet i forhold til din opgaveløsning af egne som sektionens opgaver.
• Du er en god holdspiller og er serviceminded.
• Du er struktureret og kan håndtere flere opgaver samtidigt.
• Du har gode samarbejdsevner.
• Du er fleksibel, omstillingsparat i forhold til udvikling af nye procedurer og er indstillet på at deltage i opgaveløsning og uddannelsesaktiviteter ved distriktet.
• Du er stabil i relation til mødetider og overholdelse af indgåede aftaler.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). Har du en uddannelse som lager- og logistikoperatør, vil basislønnen være på 25.516,96 kr. pr. måned. Er du ufaglært vil basislønnen være på 23.126,27 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for logistiksektionen ved Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn, major P. Nybo på telefon 7282 0857 eller nuværende indehaver af stillingen Nicki Pedersen på telefon 7282 0864

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 26. oktober. 2022. Samtaler forventes umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse 1. december 2022.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Hærhjemmeværnet
Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn er et af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Øst.

Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn er en operativ myndighed, som opstiller, uddanner og indsætter enheder fra Hjemmeværnet som en del af Danmarks nationale beredskab. Distriktets ansvarsområde er sammenfaldende med vestegnens politikreds og vi har derfor et tæt samarbejde med politiet og de øvrige civile myndigheder i kredsen, som repræsenterer samfundets samlede beredskab.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Ballerup
  • Onsdag den 26. oktober 2022

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i København K

    Opportunity Global Process Manager Operational Finance (FINOPS) – 18 months contractLocation: Denmark / Netherlands / United KingdomAbout Us:A.P. Moller - Maersk is a leading integrated..
    • Logistikmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København S

    Trives du i en tværfaglig relationspræget hverdag? Finder du det motiverende at arbejde med de planmæssige rammer i den indledende fase af store som små projekter? Har du erfaring fra private rådg..
    • Logistikmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Hvidovre

    Opstart hurtigst muligt. Vi søger dedikerede medarbejdere, der er vant til at håndtere læsning af lastbiler med truck. Hvis du har erfaring inden for byggematerialer og trælast, er det et stort..
    • Logistikmedarbejder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2