Energisk og serviceminded Lager- og logistikoperatør ved Forsyningscenter Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Trives du godt med mange bolde i luften? Er du serviceminded og indstillet på at tage fat?
Så er du måske den nye kollega vi søger, som vores nye lager- og logistikoperatør

Om os

Vi er en del af Supply Chain Divisionen, som er en moderne logistikvirksomhed, der støtter Forsvarets soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger.

Vi har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service. Vi vægter i det fremadrettede arbejde at få alle forretningsgange optimeret, og på at udvide planlægningshorisonten.

Vi i Forsyningscenter Aarhus er en filial under Forsyningscenter Aalborg. Vi leverer forsyninger i samtlige forsyningsklasser, til alle enheder under forsvarsministeriet placeret i det østjyske.

Om stillingen

Som lager- og logistikoperatør har du til opgave, sammen med resten af teamet på forsyningscenteret, at servicere både de militært ansatte og frivillige fra hjemmeværnet i det østjyske, i forhold til drift af den udleverede mundering, herunder bytning, prøvetagning og udlevering.

Du deltager ligeledes i både i- og afklædning af kursister ved Forsvarets Sundhedskommando, samt udlevering af særlig udrustning til internationale operationer.

Ydermere deltager du i optælling af de oplagte beholdninger, kassation af udslidt mundering samt varetagelse af opgaver i forbindelse med forsvarets delebil. Vi modtager og udleverer ligeledes materiel til drift af enheder i regionen.

Forsyningscenteret har en høj grad af kundekontakt, både i forhold til skrankebetjening i åbningstiden og i forhold til planlagte aftaler, og er således ofte vores ansigt udadtil.

Stillingen stiller således store krav til din personlighed, og dine evner til aktivt at indgå i planlægningen af teamets opgaver og at kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.

Vi lægger stor vægt på sparring og høj faglighed, og vi er altid gode til at hjælpe hinanden. Desuden har vi et rigtigt godt kollegialt miljø med plads til forskelligheder.

Om dig

Du har en erhvervsfaglig uddannelse som lager- og logistikoperatør og gerne har erfaring som lager- og logistikoperatør fra enten andetsteds i Forsvaret eller en civil virksomhed.

Ligeledes vil det være en fordel med kendskab til SAP/DeMARS. Den rette indstilling og motivation er dog vigtigst for at få succes i stillingen.

Du er et udpræget ordensmenneske, som er meget detaljeorienteret. Du har overblik og trives med et stort arbejdspres. Desuden er du en teamplayer og er i besiddelse af gode samarbejdsevner.

Du bidrager aktivt til opgaveløsningen i samspil med andre og holder et højt fagligt niveau i opgaveløsningen, og evner herudover at fastholde den udstukne retning og koordinere indsatsen, så resultater nås i rette tid.

Det er også en fordel, hvis du har kendskab til LEAN og har erfaring med konstruktivt at bidrage til et godt arbejdsmiljø, både fysisk som psykisk, samt det ligger i din natur at ”gøre ord til handling.”

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for specialarbejdere m.fl. i staten mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen udgør pr. måned kr. 25.072,19 med svendebrev. Er du ufaglært, vil en ansættelse ske som specialarbejder, her udgør basislønnen pr. måned kr. 22.723,17.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder Forsyningscenter Aalborg og Forsyningscenter Aarhus, chefsergent Casper Steen Skouboe Olesen, på telefon 2555 2610, eller teamleder ved Forsyningscenter Aarhus, korporal Kian Nørgaard Olsen, på telefon 2163 2171.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Ansøgningsfristen er den 17. oktober 2021. Stillingen ønskes besat snarest, og vi forventer, at afholde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket ”søg den ledige stilling”. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, skal du medbringe disse til en evt. samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Supply Chain Division (SCD)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære.
Ca. 950 af FMI’s 1.900 medarbejdere er ansat i Supply Chain Division (SCD). Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Aarhus. SCD er en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer. Opgaverne er mange og spænder blandet andet over lagerstyring, forsyningskapacitet og lokalindkøb. SCD er en serviceorienteret virksomhed, som lægger stor vægt på kundeorientering og konkurrencedygtighed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 17. oktober 2021

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (praktik) i Århus

    Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (freelance) i Viby J

    Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud pr..
    • Logistikmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Århus

    Har du den faglige viden til at vurdere ønsker om ny lokalplanlægning? Har du lyst til at give sparring til plan- og kommuneplancheferne? Kan du udarbejde politiske dokumenter til rådmanden og styr..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Viby J

    [xxxxx], en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en Ocean Freight Import speditør til vores kontor i Viby. Vi søger en engageret speditør t..
    • Logistikmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
6. juni 2024 1