Rekrutteringsfirma

Logistics Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Engesvang

Brænder du for logistik, udvikling, ledelse og coaching af medarbejdere? Trives du i en dynamisk organisation, hvor evnen til at turde træffe beslutninger uden at gå på kompromis med samarbejde på tværs er en nødvendig kompetence? Motiveres du af en høj grad af ansvar i et job, hvor du får stor indflydelse på den fremtidige retning og kan du agere på operationelt såvel som taktisk niveau? Så er det muligvis dig, vi søger.

På vegne af STEA A/S søger vi en Logistics Manager, der får ansvar for at udvikle virksomhedens samlede logistik funktion indeholdende afdelingerne Lager og Transport. En rolle, der stiller store krav til din evne til at prioritere, kommunikere og eksekvere, og hvor det er essentielt, du har forståelse for hele virksomhedens værdikæde. Stillingen er en revurdering af det tidligere behov, og vil være en nøglerolle i fremtidens strategi – en rolle som stiller store krav til dine ledelsesmæssige evner og din vilje til at ville lykkes.

STEA blev stiftet i 1994 af Johnny Fiskbæk under navnet JF Emballage ApS, og beskæftiger i dag omkring 70 medarbejdere i henholdsvis Engesvang, Hjøllund og Taulov.

De mere end 20 års erfaring som leverandør af træemballage har gjort STEA til en af de førende forhandlere i Nordeuropa, og med selskaber i både Danmark, Sverige, Norge, Letland og Tyskland, har de det bedste udgangspunkt for at servicere deres samarbejdspartnere. De dygtige medarbejdere brænder for dagligt at hjælpe små og store virksomheder med de udfordringer, der ligger inden for træemballage og logistik – en palle er nemlig ikke bare en palle, og der kan være mange penge at spare ved at give
træemballagen et servicecheck.


Læs mere om STEA på www.stea.dk

Jobbeskrivelse:

Med reference til virksomhedens ledelse bliver du ansvarlig for den samlede logistik funktion indeholdende Transport og Lager, som – foruden ledelse af knap 20 medarbejdere – indebærer fokus på løbende optimeringer af både processer, effektivitet og kvalitet.

Du får ansvaret for at drive og udvikle afdelingerne – herunder at sikre det nødvendige flow både internt og mod kunder og samarbejdspartnere. Eksisterende KPI strukturer skal løbende følges, medarbejdere skal udvikles og fokus på eksekvering skal i højsædet – samtidig vil du blive udfordret af virksomhedens øvrige funktioner, hvorfor du skal evne at synliggøre både udfordringer og succeser.

Du skaber værdi ved at udarbejde en solid og holdbar udviklingsplan kombineret med din evne til at operationalisere denne – sikring af den rette fremtidige platform for såvel indretning af lager som udnyttelse af kapaciteten er central og altafgørende for din succes i rollen.

Stillingen er den rette for dig, der trives med muligheder og udfordringer, og som samtidig formår at omsætte teori til praksis - så har du mod til at træde ind i en nyoprettet funktion og være en central spiller på holdet, er denne stilling den helt rette for dig.

Dine primære arbejdsopgaver:
  • Ledelse og udvikling af Transport og Lager funktionerne og disses knap 20 medarbejdere
  • Ansvarlig for ansættelser, medarbejder- og lønsamtaler
  • Opbygning af lager- og lokationsstyring
  • Planlægning af kørsel – nationalt og internationalt. Herunder dialog med eksterne chauffører
  • Budgetansvar – herunder ansvarlig for korrekt lagerstatus
  • Kontinuerlig opfølgning på KPI – herunder sikre den den rette KPI struktur
  • Kapacitets- og vagtplanlægning
  • Ansvarlig for synlig kommunikation – herunder udarbejde nødvendig struktur
  • Sikre et solidt samarbejde med øvrige afdelinger på tværs i virksomheden
  • Ansvalig for løbende procesoptimeringer – herunder arbejdsgange
  • Udarbejdelse af nødvendig rapportering

Din baggrund:

Funktionen er en strategisk prioritering, og du får som Logistics Manager en unik mulighed for at stå i spidsen for et område med markant udviklingspotentiale. En stilling, der stiller store krav til din evne til at prioritere, kommunikere og eksekvere, og hvor det er essentielt, du har forståelse for hele virksomhedens værdikæde.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har erfaring med Logistik og Lagerdrift samt udvikling og implementering af interne processer.

Dine personlige kompetencer i kombination med dine faglige kvalifikationer er altafgørende for succes i jobbet. Du har solid kommerciel forståelse, besidder entreprænør ånd og et stort engagement. Din gennemslagskraft og dine gode ledelses- og kommunikationsegenskaber skaber godt samarbejde og gode resultater.

Derudover forventer vi følgende:
  • Du har erfaring med ledelse og logistik
  • Du har erfaring med lager- og procesoptimeringer, og er vant til at argumentere ud fra fakta og nøgletal
  • Du har gennemslagskraft og er en naturlig autoritet
  • Du er motiverende og har et smittende godt humør
  • Du er ansvarlig og har en proaktiv og opfølgende adfærd
  • Du er intitiativrig, arbejder selvstændigt og er ikke bange for ”hands-on”, når det er nødvendigt
  • Du er en erfaren bruger af MS Office og har kendskab til ERP systemer – erfaring med C5 er en fordel, men ikke et krav
  • Du trives i en flad organisation, hvor resultater tæller mere end titler

STEA tilbyder:

Du bliver en del af et stærkt team med ambitiøse mål i en succesrig dansk virksomhed med internationalt fokus. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige udvikling.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller Frank Richard Schou
på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Engesvang.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Engesvang

Lignende jobs

  • Brewery Worker - Albani Lager & logistik, nat

    Albani søger medarbejder til lager & logistik – Nat Er du uddannet inden for lager og logistik, eller har du erfaring med området? Så er du måske vores nye lagermedarbejder. Arbejdsopgaver:.
    • Logistikmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lager- og Logistikelev hos Kramp

    Europæisk markedsleder * Landbrugets e-handelsgrossist * +1.000 mio. € Vi sørger en ansvarlig Lager- og Logistikelev til vores 23.500 m2 store lager i Skjern.Lidt om os:Hos Kramp kan vi tilbyde en .
    • Logistikmedarbejder
    • Skjern
    Få mere info
  • Logistic Project Operator (Maternity Cover)

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Logistikmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Lager/logistik elev

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7673 Harboøre
    • Logistikmedarbejder
    • Harboøre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Engesvang

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Engesvang over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Engesvang over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0