[xxxxx] Esbjerg søger Team Lead med speditørbaggrund til National Distribution nat og dag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Job Req Number: 53345
Time Type: Full Time

Trives du med et stort ansvar? Sætter du en ære i at holde kunden i fokus i en travl hverdag? Og kan du skabe et succesfuldt team? Så er det dig, vi søger som ny kollega til vores distributionsafdeling i Esbjerg

Du bliver en del af:
Som Team Lead vil du få ansvaret for et nyoprettet team med 3-4 medarbejdere og en gruppe kunder. Du vil selv være med til at bygge teamet op og implementere kunder. Du skal være den, der går forrest og viser, hvordan man løfter i flok. Vi sætter frihed under ansvar højt. Derfor får du mandat til at gøre en forskel og sætte dit præg på dit område.

Teamet er en del af Kontraktafdelingen i dsv Esbjerg, og du vil få ansvar for distribution af værktøj, elektronik og andre artikler fra hubs rundt i Danmark til blandt andet byggepladser og virksomheder.

Som Team Lead skal du være selvkørende og have et skarpt blik for, hvordan vi sikrer leverancerne og løbende optimerer vores drift.

Du kan forvente at:

Dit job byder på alt, hvad der relaterer sig til national distribution. Du indgår i den daglige drift i tæt samarbejde med din gruppe, men er klar til at lægge det til side for at støtte dit team og løse dagligdagens udfordringer. Samtidig prioriterer du din tid, så der også bliver plads til at være proaktiv og udvikle dit område.

Din tid vil typisk være fordelt mellem

  • Daglig driftsansvar
  • Personaleansvar
  • Kundeansvar og kundekontakt
  • Økonomirapportering
  • Kontakt til vognmænd
  • Kontakt til hubs

Arbejdstiden vil normalt ligge i dagtimerne, men da vi leverer varer både dag og nat, vil det være en fordel for samarbejdet med hubs, vognmænd etc., hvis du af og til kan være til stede på andre tidspunkter.

Rent fagligt forestiller vi os at du

  • Har en baggrund som speditør, meget gerne inden for distribution
  • Har erfaring med at samarbejde og forhandle med vognmænd
  • Har flair for købmandskab og kundeservice
  • Gerne erfaring fra lignende stilling
  • Erfaring med personaleledelse er et plus, men ikke et krav. Det er dog vigtigt at du tør tage ansvar og samtidig er god til at uddelegere.

En afdeling i vækst med godt fællesskab:
Du bliver en del af en afdeling i rivende vækst. Vi har igennem de seneste to år set en stor udvikling og vi ser væksten fortsætte.
Du får frihed under ansvar og mulighed for selv at være med til at præge dagligdagen.

Er vi dine nye kolleger?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Manager Peter Villadsen på tlf.: +4579187786 eller mail: [email protected],

Vi behandler ansøgninger løbende og selvfølgelig fortroligt. Søg stillingen via linket hurtigst muligt – og senest den 31. juli.

Vi ser frem til at høre fra dig

dsv - Global Transport and Logistics

dsv leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 75.000 medarbejdere i mere end 90 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Esbjerg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1