Rekrutteringsfirma

ER DU VORES NYE KOLLEGA I LOGISTIKAFDELINGEN NIPPON GASES, FREDERICIA?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vores kunde Nippon Gases er den danske del af en velfungerende, velindtjenende og respekteret international koncern. Virksomheden sælger og distribuerer produkter og ydelser, der delvist stammer fra lokal egenproduktion og delvist er handelsvarer. Man er en af de førende indenfor forretningsområdet, både internationalt og herhjemme, og man er anerkendt i branchen for et højt serviceniveau, stærke faglige kompetencer og viljen til at gøre det, der skal til for at skabe en solid og stærk relation til virksomhedens kunder. Fleksibilitet, leveringsevne og et reelt ønske om at gøre både kunder og leverandører til samarbejdspartnere er noget af det, der kendetegner virksomheden.

Til den velfungerende logistikafdeling søger man nu en ny kollega, som brænder for at gøre en forskel, både for sin egen karriere og for en spændende virksomhed i en positiv udvikling. Stillingen er med udgangspunkt i virksomhedens lokaler beliggende centralt i Trekantsområdet i Fredericia.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Her får du personlig udvikling, med variation i jobbet og frihed under ansvar!
Som ny kollega i afdelingen vil du indgå i et i forvejen stærkt team og du vil beskæftige dig med spændende opgaver, der til en hver tid matcher dine personlige kompetencer og interesser. Du vil få mulighed for både at arbejde selvstændigt og som del af tværfaglige teams i forbindelse med løsning af de forskellige projekter og opgaver indenfor virksomhedens Supply Chain. Du vil få en stor kontaktflade og det er godt hvis du er typen der går ind i folk med træsko, for du kommer til at tale meget med både lageret, chaufførerne, kollegaer på tværs af organisationen samt kunder og leverandører.

Afdelingen løser de opgaver som man normalt håndterer i en logistikfunktion, og afhængig af hvor langt du er kommet i din faglige udvikling, kompetencer og hvilke typer opgaver der interesserer dig mest, vil du få mulighed for at arbejde med forskellige typer opgaver så som planlægning af kørsler, optimal udnyttelse af virksomhedens biler samt løbende følge op på ordrer i tæt samarbejde med lager, produktionen, chauffører og kunder. Der vil også være en række andre opgaver som du kan blive en del af hvis du er proaktiv og fagligt nysgerrig. Dette vil vi gerne fortælle mere om til en eventuel samtale.

Du kan glæde dig til kompetente og motiverede kollegaer og du vil få gode muligheder for at gøre en forskel i en virksomhed, der er klar til en fortsat vækst gennem en stærk ledelse, dygtige medarbejdere og en vilje til at gøre alle kunder til fremtidige ambassadører. Kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte, men hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og overfor kunderne.

Kvikt hoved, faglig nysgerrighed og godt humør
Den ideelle kandidat har en teoretisk uddannelse indenfor logistik og/eller spedition, men hvis du har den rigtige personlighed og indstilling, er det ikke så afgørende hvilke bøger du har læst. Det er dog afgørende at du har noget erfaring fra lignende opgave, og at du har en god forståelse for og en sund interesse i hele logistikområdet. Det er vigtigt, at du er i stand til at skabe dig et overblik over omfattende mængder information, uden at miste de vigtige detaljer, og at du brænder for dette. Du arbejder struktureret og motiveres af at skabe orden og overblik. Dansk behersker du i skrift og tale og du kan begå dig på engelsk. Du anser pc´en som et naturligt arbejdsredskab og det vil være fint hvis du har erfaring med et eller flere relevante it-systemer indenfor logistik-området.

Som person er du fleksibel, positiv, energisk og målrettet. Du har en veludviklet ordenssans og du arbejder struktureret og systematisk. Du fungerer godt i et team og trives med en travl og varieret hverdag i kombination med vigtige daglige faste arbejdsopgaver. Din arbejdsform er selvstændig og struktureret og du har orden i dine ting. Dit gode overblik og din professionelle indstilling gør, at du beholder dit gode humør, også når det går stærkt. Du opsøger selv viden og informationer og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Din ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer, at det du lover, bliver overholdt.

Skab din egen drømmestilling
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en flad organisation med en uhøjtidelig tone og fokus på effektivitet, trivsel og fælles målsætninger. Du har mulighed for stor indflydelse på din hverdag og dine opgaver. Virksomheden er en af markedslederne inden for forretningsområdet, og der vil der være store muligheder for faglig og personlig udvikling gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sundhedsforsikring, kantineordning og andre personalegoder forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der til fulde modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon:
+45 29999043 eller på: [email protected].

Samtaler vil foregå i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”logistikprofil, Trekantsområdet” til:[email protected]

Husk at benytte den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Fredericia

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 2
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6