Rekrutteringsfirma

Logistics & Supply Chain Analyst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du være med til at understøtte Supply Chain teamet, og trives du i en hverdag, hvor effektivitet, struktur og koordinering er nøgleord? Motiveres du af mangeartede opgaver, hvor omdrejningspunktet er analyse kombineret med drift, og sætter du en ære i at følge dine opgaver hele vejen i mål? Så er du muligvis den, vi søger.

På vegne af Kentaur søger TornbjergSchou en Logistics & Supply Chain Analyst, der skal analysere og optimere det eksisterende transport og distributions setup samt de dertilhørende processer, udarbejde valid og brugbar rapportering samt skabe det nødvendige overblik, der understøtter den samlede drift af Supply Chain funktionen.

Med hovedkontor i Fredericia fokuserer Kentaur på at skabe arbejdstøj, og de udvikler hvert eneste stykke beklædning med ambitionen om at skabe værdi for de professionelle vaskerier. Samtidig stræber de efter at opretholde en ansvarlig forsyningskæde og agere ordentligt i alt, hvad de gør.I sidste ende handler det om, hvad de gør for mennesker på arbejde. Eller som de siger i deres internationale slogan: Made for people. At work.

Kentaur er danske - i deres forretningsetik, deres organisationskultur og i deres afslappede og ligefremme omgang. Samtidig er de globale i deres tankegang med 50 medarbejdere i Fredericia og yderligere 350 kolleger på egne produktionssteder i Polen og Serbien. De vægter certificeringer inden for miljø og arbejdsvilkår højt og vælger råvarer med fokus på miljø, kvalitet og lang levetid.

Læs mere om Kentaur på www.kentaur.com

Jobbeskrivelse:

Med reference til Kentaurs Supply Chain Manager, får du en spændende rolle med snitflader i hele organisationen samt til eksterne leverandører og samarbejdspartnere. Du bliver en del af et kompetent team på 9 medarbejdere, og dine opgaver spænder over både analyse og drifts-opgaver, inden for følgende hovedområder:
  • Supply Chain analytiker for Danmark, Polen og Serbien
  • Drift af virksomhedens globale fragthåndtering
  • Administrator på certifikater og licenser for ansvarlig produktion

Som Supply Chain analytiker bliver du ansvarlig for at levere analyser og indsigt, der driver forretningsbeslutninger og optimerer operationer.

I den vigtige globale logistikrolle er du ansvarlig for effektiv styring af Kentaurs fragthåndtering og sikrer dermed en smidig og pålidelig leveringsproces.

I det tværorganisatoriske arbejde med certifikater og licenser får du ansvaret for løbende opfølgning hos leverandører vedrørende fornyelse af certifikater og licenser samt dertilhørende tilknytning af produkter.

Gældende for alle områder er, at du understøtter den daglige drift gennem udarbejdelse af den nødvendige statistik og rapportering, som sikrer teamet de nødvendige rammer for både drift og løbende optimeringer.

Dine arbejdsopgaver bliver derudover:
  • Udarbejdelse af analyser ved indgåelse af og opfølgning på rammeaftaler med leverandører - herunder opfølgning på leverandørperformance (KPI´er)
  • Analyse af aftræksmønstre for optimering af indkøb og planlægning - herunder beregning af sikkerhedslagre og forecast af råvarer.
  • Levering af ad hoc analyser til Supply Chain teamet for øget indsigt og bedre beslutningsgrundlag
  • Drivkraften i løbende optimering af virksomhedens transportprocesser
  • Superbruger i IT-processer både internt i afdelingen og på tværs af datterselskaberne i Polen og Serbien samt i vores leverandørportal
  • Kontaktperson til virksomhedens IT-team inkl. løbende opfølgning på afdelingens opgaver i IT
  • Kontaktperson til leverandører ved implementering af EDI-integration, ledelse af projektet samt deltagelse i IT-opsætningen og efterfølgende support af EDI-driften
  • Godkendelse af fakturaer
  • Deltage i den øvrige drift i teamet

Din baggrund:

Du har en relevant uddannelse inden for områder som Supply Chain management, Value Chain management, logistik eller lignende. Gennem din uddannelse eller erhvervserfaring har du kompetencer inden for analysearbejde og håndtering af fragt, og kombineret med en nysgerrig og løsningsorienteret personlighed, har du lyst og mod til at udvikle såvel stillingen som dig selv.

Vi forventer derudover:
  • Du har et bredt kendskab til IT – herunder ERP og BI
  • Du er superbruger i Office 365 pakken
  • Du har en god økonomiske indsigt, erfaring med analyser og er vant til at argumentere ud fra fakta og nøgletal
  • Du er nysgerrig, positiv og tør udfordre ”plejer”
  • Du trives i et job med mangeartede opgaver, der skifter mellem analyse og drift
  • Du taler og skriver dansk og engelsk – kendskab til tysk er en fordel

Kentaur tilbyder:

Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed med en sund kultur, der anerkender, at kunde- og medarbejdertilfredshed går hånd i hånd. Du vil få et stort ansvar og mulighed for at præge din stilling fra første dag samt tilbydes en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Fredericia

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 7
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7