Lagermedarbejder til varemodtagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vores lager modtager hver dag flere tusinde varer fra kunder, der har outsourcet lager- og logistikopgaven til os. Vi har brug for flere kræfter til at løfte opgaven og søger en lagermedarbejder, der vil være med til at give vores kunder en førsteklasses service, hvor varer håndteres professionelt og lægges hurtigt på lokationer, så de er klar til pluk. Dine arbejdsopgaver omfatter desuden transport af varer til og fra forskellige lagerlokationer i Frederikshavn, vareopfyldning på pluklokationer og pakning af specialforsendelser. Desuden forventer vi, at du er fortrolig med it og har blik for at finde praktiske løsninger, der løbende forbedrer de daglige arbejdsgange.

Du bliver en del af et team bestående af 14 energiske kollegaer, og der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden primært ligger i tidsrummet kl. 10-18. Vi forventer, du i et vist omfang er fleksibel, når vi har særlig travlt – f.eks. i forbindelse med julehandelen.

Dine kvalifikationer:

  • Truckkort og kørekort
  • Pligtopfyldende
  • Ordenssans
  • Team player
  • Har blik for forbedring af rutiner, der sparer tid
  • Gerne kendskab til Microsoft Dynamics AX

Om os
Størstedelen af varerne på vores lagre består af bøger, spil og legetøj, som vi lagerfører og distribuerer for forlag. Ordrerne sendes til boghandlere, virksomheder og privatkunder i ind- og udland. Desuden varetager vi opbevaring, distribution og specialpakkeopgaver for en række andre kunder som f.eks. grafiske virksomheder og handelsvirksomheder.

Vi tilbyder
I Dafolo møder du kollegaer, der løfter i flok og betragter enhver opgaveløsning som en holdindsats. Du får del i en række personalegoder som for eksempel en rigtig god kantineordning, mulighed for fysiurgisk massage og sundhedsforsikring. For at sikre, at du får den bedst mulige start hos os, følger du et veltilrettelagt introduktionsforløb.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning
Send din ansøgning med relevante bilag til [email protected] snarest muligt.

Tiltrædelse: Snarest – vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så vent ikke med at søge!

Yderligere oplysninger
Fås hos distributionschef Kim Jensen mobil 2080 2813 eller

e-mail [email protected].


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Onsdag den 24. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
4. oktober 2024 2