Erfaren byplanlægger til Plan og Erhverv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Erfaren byplanlægger søges til spændende byudviklingsopgaver i Frederikssund
Frederikssund Kommune er i vækst og Byrådets ambitionsniveau i forhold til byomdannelse, ny byudvikling og udvikling af landområder er højt. Vi søger derfor en byplanlægger, som gerne vil arbejde i hele planspændet fra strategi til kommune- og lokalplanlægning.
Som byplanlægger er du tovholderen, der sikrer fremdrift og kommunikation igennem planprocessen, der rummer løbende dialog med projektudvikler såvel som samarbejde med relevante fagområder og centre i kommunen.

Vi har en masse spændende opgaver med fysisk planlægning som omdrejningspunkt. Vi skal bl.a. videreudvikle Vinge, vores store ambitiøse byudviklingsprojekt og helhedsplanlægge, byfortætte og byudvikle i Frederikssund, Slangerup, Skibby og Jægerspris. Aktuelt planlægges også for placering af et maritimt center på Kalvøen, hvor både bygning og udearealer skal indpasses i byens rum. Frederikssund midtby skal kystbeskyttes, og kommunen er netop blevet udvalgt til at være en del af partnerskabet ”Byerne og det stigende havvand”, som Realdania og Kystdirektoratet står bag. Derudover skal vi sikre fremdrift i strategiopgaver, herunder arbejdet med kommunens ambitiøse mål for bosætning og klimaindsats. Vi søger derfor en fagligt stærk kollega gerne med erfaring fra lignende stilling, der kan være med til at præge udviklingen i en kommune med plads til både bolig- og erhvervsudvikling i smukke grønne og blå omgivelser – Fjordlandet.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du:
  • Har en uddannelse, der er relevant for jobbet, f.eks. arkitekt, landskabsarkitekt, urban designer, ingeniør, geograf eller landinspektør.
  • Har erfaring indenfor lokalplanlægning og byudvikling, og har indgående kendskab til planloven og anden relevant lovgivning på området. God rummelig forståelse af, hvordan byrum og arkitektur former nye byområder og bidrager til den interessante by.
  • Motiveres af at arbejde tæt på det politiske niveau.
  • Kan bidrage til den fortsatte udvikling af afdelingens arbejdsmetoder og -processer.
  • Har en tværfaglig tilgang til opgaveløsningen, er god til at samarbejde og skabe ejerskab i projekter – både i forhold til borgere og virksomheder, men også internt i organisationen.
  • Du brænder for borgerinddragelsesprocesser og ser værdi i, at vi sammen skaber byen og udviklingen i kommunen.
  • Har projektledererfaring.
  • Har kendskab til brug af GIS og indberetninger i plandata.
  • Har godt kendskab til Office pakken.
  • Har kørekort.


Hvem er vi?
Vi kan tilbyde et alsidigt job, hvor vi hver dag har mange spændende og forskellige opgaver. Du får god mulighed for personlig og faglig udvikling samt en masse gode kompetencer i rygsækken. Vi lægger vægt på høj faglighed og stort engagement.

Du får 12 kolleger i afdelingen Plan og Erhverv. Vi arbejder med en bred vifte af planopgaver. Ud over byplanlægning arbejder vi med erhvervspolitik, turisme og bosætning, energi- og varmeplanlægning samt GIS. I afdelingen Plan og Erhverv vil du møde et hjælpsomt team, der prioriterer tid til faglig sparring og spørgsmål. Vi tager også på faglige ture ud i kommunen, så vi ved hvad vi taler om, når vi planlægger kommunens udvikling. Og selvom vi har travlt, er der altid tid til den gode historie fra weekenden og et godt grin i hverdagen.

Afdelingen Plan og Erhverv er en del af centeret By og Landskab, som også består af Byg og Miljø, Vej og Trafik samt Klima og Natur. I centeret er vi i alt ca. 60 personer.

Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling på 37 timer.
Lønnen fastsættes efter kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Centreret By- og Landskab ligger i Slangerup, Kongensgade 18, 3550 Slangerup.

Ansøgningsfrist
Torsdag den 12. august 2021, kl. 9.00.

Ansættelsessamtalerne afholdes den 18. og 23. august.

Tiltrædelse
1. oktober 2021.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Linda Sønderskov på telefon 30 44 93 56.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
01. okt 2021

Kontakt
Afdelingsleder Linda Sønderskov
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Frederikssund
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
12. august 2024 1
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 1
8. august 2024 1