Logistik-partner med stærke lean kompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

  • Manufacturing
  • Gentofte

Motiveres du af procesoptimering indenfor vareflow og indkøb? Ser du dig selv som en, der driver forbedringer for at øge produktivitet og agilitet? Føler du dig komfortabel med at præsentere, tage lederskab på workshops og eksekvere?

Så er du den kandidat vi søger i nyoprettet stillling i Biopharm FP Ge Technical Service.

Afdelingen

Afdelingen består af 4 teams og en stab, som leverer forsyninger, varetransport, lager- og indkøbsfunktion samt support af projekt- og energiledelse, FMS og BMS, SAP PM/QM og el-autorisation til produktions- og pilotafdelinger samt laboratorier i Gentofte.

Du bliver en del af afdelingens 70 medarbejdere, hvor du vil blive ansat i stabsfunktionen med direkte reference til afdelingslederen.

Stillingen

Du vil, som vores nye logistikpartner, være ansvarlig for at kende værdikæden for afdelingens vareflow og indkøb samt deres afhængigheder, identificere procesoptimeringer og du tager ansvar for at eksekvere procesoptimeringer i samarbejde med afdelingens teams og kunder.

Du forventes at bidrage med input til at sætte retning for øget produktivitet og agilitet, sikre den nødvendige og tilstrækkelige kvalitet iht. NN kvalitetssystem samt udvikle afdelingens kompetencer og ydelser.

Udover feltarbejde med identifikation af optimeringsprojekter, forventes du at forberede optimeringsprojekter til, at de kan prioriteres og eksekveres så potentiale kan høstes.

Du vil som logistikpartner arbejde sammen med kolleger i og på tværs af afdelinger for at øge produktivitet og agilitet. Du vil være en ressource for kolleger med mindre erfaring. Du forventes at kunne drive workshops og være involveret i udarbejdelse af standarder og træning.

Du vil få en unik mulighed for indflydelse på at øge produktivitet og agilitet i området med stor kontaktflade både internt; men også eksternt til vores leverandører.

Kvalifikationer

Du har minimum en bachelor som ingeniør, økonom eller lignende med stærke lean-kompetencer og et solidt quality mindset. Du skal gennem din karriere have opnået erfaring med vareflow- og indkøbsoptimering sammen med selvkørende og erfarne medarbejdere og kunne dokumentere resultater.

Du er ansvarlig, tager initiativ, du er nysgerrig på processer og brænder for at forbedre dem. Du kan se værdien i at etablere og følge standarder for arbejdsprocesser.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte Allan Kjeldal på 3075 9280 eller Anne-Lene Wium på 3079 8998.

Ansøgningsfrist:

30. november 2019

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Gentofte

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1