Logistikudviklere (Logistics Developers)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hammel

Er du analytisk og dygtig til at spotte muligheder for at skabe forbedringer? Er du passioneret i arbejdet med værdikæden i forhold til business cases og udvikling heraf? Hvis du ønsker at gøre en forskel i branchen for bæredygtig energi, så har du nu muligheden for at være en del af at løfte fabrikken i Hammel til et helt andet niveau.

Manufacturing & Global Procurement Converters & Controls Converter & NPI Factory Hammel
Converter & NPI Factory Hammel varetager både introduktion af nye produkter, serieproduktion af convertere, elektronikproduktion samt produktion af komponenter til service (after sales). Vores linjeproduktioner er designet efter principperne i Lean og nøgleordene for vores arbejde er Sikkerhed, Kvalitet og Levering til tiden.

Du vil blive en del af Factory Logistics, som er en afdeling med 18 medarbejdere. Vi dækker indkøb, planlægning og udvikling af logistikkoncepter til produktion og lager for både udvikling, serieproduktion og i after-sales. Du bliver en del af gruppen af logistikudviklere, som snart tæller 5 medarbejdere.

Det giver en dynamisk hverdag med behov for deltagelse i projekter for nye produktintroduktioner (NPI) med logistik i fokus, løbende forbedringsprojekter og mere ad hoc problemløsning. Som logistikudvikler er du ansvarlig for at føre vores strategi ud i den virkelige verden; herigennem vil du få en bred vifte af samarbejdspartnere både i og uden for fabrikken.

Ansvarsområder
Hvis Vestas skal forblive verdens bedste, så skal vi kontinuerligt forbedre os på alle parametre og opretholde en stærk konkurrenceevne. Derfor søger vi at udvide teamet med yderligere to Logistikudviklere, fordelt med hver sit primære fokus. Vi ønsker at henvende os til samme målgruppe af kandidater, men du må gerne angive, hvis en af rollerne har din største interesse.

Profil med fokus på indkøbsprocesser:

  • Dit primære fokusområde bliver vores indkøbsprocesser samt integration med lageret og ikke mindst vores eksterne leverandører. Sammen med teamet og vores global indkøbsafdeling vil du få ansvaret for at identificere forbedringspotentialer og være med til at gennemføre implementeringer.

Profil med fokus på lagerprocesser:

  • Dit primære fokusområde bliver vores lagerprocesser samt integration med produktionen samt eksterne samarbejdspartnere. Du vil få ansvaret for at identificere forbedringspotentialer og være med til at gennemføre implementeringer.

Fælles for begge roller er, at du:

  • Deltager i udviklingsprojekter med henblik på at sikre et godt logistik flow, når produkterne skal i serieproduktion
  • Udvikler og implementerer forbedringspotentialer internt i fabrikken såvel som med eksterne partnere, der løfter håndteringen af vores materiale flow til et helt nyt niveau
  • Er i indgreb med stakeholders og leverandører omkring optimerings- og kostreduktionspotentialer
  • Deltager i forskellige projektaktiviteter så som Kaizen events og andre LEAN optimeringsprojekter
  • Bliver en del af vores Busines Process Expert team på tværs af Vestas og bidrager til vidensdeling i hele organisationen
  • Driver løbende forbedringsopgaver gennem analyse af blandt andet master data
  • Sikrer optimal udnyttelse af EPR systemets funktionalitet, herunder udforske nye potentialer og igangsætte "piloter", teste funktionalitet og igangsætte implementering i tæt samarbejde med resten af teamet

Kvalifikationer

  • Vi foretrækker, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på bachelor- eller kandidatniveau gerne orienteret Logistik og Supply Chain Management eller lignende. Endnu vigtigere kan det være en fordel at have følgende kvalifikationer:
  • Erfaring med logistik og supply chain fra tidligere job
  • Erfaring med forandringsledelse og stakeholder- og RISK management
  • Gerne erfaring med LEAN værktøjer
  • Erfaring fra en produktionsvirksomhed
  • Erfaring med ERP & IT-systemer - SAP ECC 6.0
  • Stærke Excel & analytiske kompetencer
  • Gerne erfaring med Power BI

Du skal kunne begå dig på forretningsniveau i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Kompetencer
Som person forventer vi, at du er motiveret af at optimere flow og processer samt at skabe forbedringer. Dertil er/har du:

  • Stærk i kommunikation til stakeholders både internt og eksternt
  • Gennemslagskraft og kan lide at gå forrest
  • Stort engagement og ansvarlighed
  • God til at samarbejde på tværs organisatorisk
  • Er resultatorienteret med fokus på at nå dine mål
  • Er fleksibel i en konstant foranderlig verden
  • I stand til at håndtere mange og meget forskelligartede opgaver samt prioritere arbejdet i perioder med høj aktivitet

Hvad vi tilbyder
I en yderst dynamisk dagligdag får du masser spændende opgaver, som du i høj grad får stor indflydelse på. Du vil være med til at sætte retningen for, hvordan vi udvikler vores forsyningskæde i fremtiden - sammen med resten af logistikudviklingsteamet. Med et stort vare flow fra et lager fordelt på flere lokationer, er der masser af uudnyttede potentialer. Vi tilbyder et job med rig mulighed for professionel og personlig udvikling. Du bliver en del af en stor international virksomhed, der arbejder i mere end 50 lande i verden, hvor karrieremulighederne er mange.

Yderligere information
Arbejdsstedet er Frankrigsvej 15, 8450 Hammel.

Rejseaktivitet kan forekomme og må forventes at være mellem 10 til 20 dage årligt.

Hvis du ønsker yderligere information vedrørende jobbet, kan du kontakte den rekrutterende leder, Lisa Grønbæk (Sr. Manager, Logistics) på tlf. +45 22 57 80 74.

Vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter, når vi finder de rigtige kandidater, så vi beder dig sende din ansøgning og CV snarest muligt.

Om Vestas

Vestas er energibranchens globale partner for bæredygtige energiløsninger. Vi designer, producerer, installerer og servicerer vindmøller og bæredygtige energiløsninger overalt i verden, og har installeret 105 GW vindenergi i 80 lande, hvilket er mere end nogen anden.

Vi servicerer 86 GW vindenergi og er derved også markedslederen inden for service af vindmøller. Vores unikke installations- og servicehistorik giver os et enestående og voksende arkiv af data, der sammen med vores smart data-kompetencer gør os i stand til at analysere, forudsige og udnytte verdens vindressourcer bedre end nogen anden og derved levere markedets bedste produkter og services.

Sammen med vores kunder leverer Vestas' 24.500 medarbejdere bæredygtige energiløsninger til hele verden, der bidrager til en lys fremtid.

Vi ønsker at fremme en mangfoldig arbejdsstyrke, der omfatter alle sociale identiteter og er fri for forskelsbehandling. Vi forpligter os derfor til at skabe og opretholde et miljø, der anerkender og belønner forskellige oplevelser, færdigheder og perspektiver samt giver alle lige adgang til muligheder.

Hvis du vil vide mere om Vestas, er du velkommen til at besøge www.vestas.com og følge os på de sociale medier.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hammel.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Logistikmedarbejder
  • Hammel

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hammel

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hammel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Hammel over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0