Speditør til Pharma Transport, [xxxxx] Solutions

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Job Req Number: 60657
Time Type: Full Time

Speditør til Pharma transport afdeling i DSV Solutions, Hedehusene

Freight Forwarding

Vil du være en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed – hvor vores ambition også er at være én af Danmarks allerbedste arbejdspladser?
Vi tilbyder dig et alsidigt job, hvor du som speditør er inde over alle speditionsprocesserne fra start til slut. Derfor får du også et stort, selvstændigt ansvar for din egen hverdag, som byder på spændende udfordringer i et team med gode udviklingsmuligheder, og hvor nytænkning altid er velkommen. Hvis du vil bidrage til vores fremtid og videre vækst, så vil vi gerne investere i din udvikling.

Træd ind i Pharma transport afdelingen
Hos DSV har vi travlt med at vokse, men vi har stadigvæk begge ben på jorden. Det mærker du hurtigt i pharma transport afdelingen. Her er vi 7 speditør kolleger med ansvar for den daglige disponering af lægemidler til og fra hele Europa.
Hver især er vi gode til at tilrettelægge vores egen arbejdsdag, men samtidig har vi det sjovt sammen, og vi er gode til at sparre på tværs af import og eksport. Vi er sikre på at du vil falde godt til hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Disponent til fingerspidserne
Som speditør af lægemidler bliver du ansvarlig for disponering af biler i hele Europa, primært Vesteuropa. Vi har mange biler på vejene, så det stiller store krav til din daglige disponering af gods fra vores kunder. I vores afdeling får du fuldt ansvar for disponering af bilerne. Lige fra disponering samt bidrage høj daglig kundeservice, til økonomisk overblik samt månedlig indrapportering af tal. Der er fart over feltet, så du får flere sideløbende opgaver og en hverdag, der udfordrer dig. Da du varetager hele speditionsprocessen i tæt samarbejde med de andre disponenter i afdelingen, består din dagligdag af:

  • Kontakt til kunder, vognmænd og tæt dialog med kollegaer rundt i huset
  • Omkostningsstyring
  • Daglig bil-optimering i samarbejde med vognmænd for maksimal udnyttelse
  • Økonomi
  • Ansvar for kunder / kundebesøg
  • Tæt samarbejde med kvalitetsafdeling.

Speditør med udpræget informationsgen
Din succes i stillingen afhænger i høj grad af din evne til at skabe, udvikle og fastholde relationer internt såvel som eksternt, samt at kunne minimere tomkørsel og optimere driften af bilerne. Samtidig er det vigtigt, at du er proaktiv og i besiddelse af godt købmandskab, og så har du et udpræget informationsgen, så alle er opdateret på processerne. Jobbet kræver desuden, at du er struktureret, vedholdende og initiativrig, så du er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger og udvise dømme- og handlekraft. Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet speditør, hvor du har haft disponeringsansvar for vej i et par år eller mere
  • har en god geografisk forståelse
  • er en erfaren bruger af IT (Office-pakken). Vi lærer dig vores eget system
  • har gode sprogkundskaber, primært på engelsk. Derudover er det en fordel, hvis du taler og skriver tysk, men det er ikke et krav.
  • Tidligere erfaring med transport af lægemidler, eller frigo gods. Hvis ingen erfaring med lægemidler lærer vi dig op.
  • Kender til/har interesse i tidskritiske transporter.


Skal din hverdag være hos os?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Brian Hoppe +45 61944533. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.
DSV - Global Transport and Logistics

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på DSV.com og følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hedehusene

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0