Rekrutteringsfirma

Logistics Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Kan du løfte Daka ReFoods supply chain til næste niveau ved hjælp af en strømlinet logistikstrategi og nærværende ledelse af transportafdelingen? Og har du lyst til et meningsfyldt arbejde i en virksomhed, der hver dag værner om klodens knappe ressourcer ved at recirkulere madaffald? Så søg jobbet som Logistics Manager og kom med på den grønne rejse!

Førende virksomhed med fokus på det grønne kredsløb


Daka Danmark A/S er en af Danmarks største genanvendelsesvirksomheder. Virksomheden har fire forretningsben, heriblandt Daka ReFood, som genanvender madaffald, brugt fritureolie og stegefedt til grøn energi, næringsrig gødning og biodiesel.

Daka ReFood står netop nu over for en spændende vækstrejse, hvor logistikafdelingen kommer til at spille en absolut nøglerolle i indfrielsen af de ambitiøse vækstmål. Som Logitics Manager sikrer du, at logistikenheden er rustet til at følge med den stigende vækst.

Du bliver ansvarlig for både transport- og transportplanlægningsafdelingen samt omlæssepladser og lagre. Du bliver en del af ledergruppen med reference til Business Unit Director, Lars Brødsgaard, og får personaleansvar for mellemleder og medarbejdere i transportafdelingen.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Ledelse af og sparring med afdelingens mellemleder og medarbejdere
  • Overordnet transportstrategi og forankring heraf i afdelingen samt i ReFood generelt
  • Planlægning og styring af råvare- og færdigvareflow
  • Indgå lokalaftaler med egne chauffører og fragtaftaler med eksterne vognmænd
  • Indkøb af transportudstyr, emballage mv.
  • Budgetlægning og opfølgning på afdelingens økonomiske månedsrapportering og KPI’er

I krydsfeltet mellem logistik og ledelse


Forretningsforståelse og proaktivitet. Det er nogle af de ord, som kendetegner dig allerbedst. Du er nemlig ikke bange for at tænke de store strategiske tanker eller for at udfordre det eksisterende. Samtidig har du en stærk operationel forståelse for, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der skal finjusteres yderligere.

Med din solide erhvervserfaring indenfor supply chain management er du godt klædt på til at løfte logistikopgaven hos Daka ReFood. Du tænker altid i optimeringer, og fordi du både er struktureret, analytisk stærk og har stor gennemslagskraft, så når du i mål med projekterne. Du har desuden et godt kendskab til ERP- og transportplanlægningssystemer.

Det falder dig naturligt at indtage en ledelsesrolle, for du trives som en synlig aktør, der motiverer, engagerer og coacher dem omkring dig. Dine samarbejdsevner er sublime, og du kan kommunikere med mennesker på alle organisatoriske niveauer. Sprogligt behersker du både dansk og engelsk.

Et arbejde med mening


Som medarbejder hos Daka bliver du en del af en bæredygtig fremtid og får mulighed for at gøre en forskel hver dag på job. Intet går til spilde, alt kan bruges – det er Dakas filosofi, og fra dette udgangspunkt søger virksomheden konstant at værdifor­ædle produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden.

Medarbejderstaben i hele Daka tæller ca. 250 ansatte. Kulturen er præget af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år.

Du kan læse mere om virksomheden på daka.dk.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hedensted

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Hedensted over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0