Erfaren byplanlægger til Byplan i Center for By, Kultur og Erhverv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi søger en dygtig og erfaren byplanlægger til Center for By, Kultur og Erhverv, hvor du vil blive projektleder for arbejdet med Herlevs nye kommuneplan og udarbejdelsen af lokalplaner. Sammen med kollegerne i centeret vil du være med til at understøtte en bæredygtig udvikling af byen samt sikre gode rammer for oplevelser og udvikling for Herlevs borgere, foreninger og virksomheder.

Samtidigt med den fysiske udvikling, udvikler vi også den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere og ledere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger.

Om Center for By, Kultur og Erhverv
Som medarbejder i Center for By, Kultur og Erhverv bliver du en del af en central enhed som arbejder for opfyldelsen af de politiske ambitioner. Centerets ansvarsområde er opgaver inden for kultur og fritid, erhverv samt byudvikling. Samlet er der i alt ca. 120 ansatte, hvoraf de 14 er ansat på rådhuset i tre teams indenfor kultur og fritid, byplan samt grøn omstilling og erhverv.

Planområdet står centralt i udviklingen af Herlev Kommune og området er meddefinerende for udviklingen af Herlev i de kommende år. Der venter store og spændende opgaver specielt i forhold til udviklingen af byen i letbanestrækket, omdannelsen af erhvervskvarteret samt udvikling i Hjortespring. En udvikling, der er drevet af ambitionen om bæredygtighed og attraktive fællesskaber. Det stiller krav til processen, og inddragelsen af aktører for at få de bedst mulige løsninger. Krav som vi i centeret skal kunne håndtere.

Du bliver en del af Byplanteamet, der består af fem byplanlæggere og en leder, som står for den samlede byudvikling i Herlev Kommune. Med individuelle spidskompetencer bidrager vi til et højt fagligt niveau. Vi arbejder tæt sammen og har gode faglige diskussioner, der udvider vores horisont og er med til at skabe et stærkt sammenhold.

Du bliver projektleder på den nye kommuneplan som skal understøtte en fortsat positiv udvikling af Herlev de kommende år på baggrund af vores nye planstrategi. Derudover kommer du til at indgå i forskellige samarbejder om byudviklingsprojekter og lokalplaner, og du vil i det daglige arbejde have en stor kontaktflade, både internt til de mange faglige medarbejdere i forvaltningen samt eksternt til udviklere og borgere.

Om dig
Du er udadvendt og positiv af natur med let til et smil. Du trives i et miljø hvor vi bidrager til den fælles faglige udvikling og læring, og hvor der er plads til at komme med nye ideer og løsninger. Du afsøger input til løsninger bredt, men er også bevidst om betydningen af at kunne eksekvere. Du forstår at bidrage med din faglighed både i forhold til det overordnede strategiske blik for helheden og det detaljerede blik i den konkrete plan. Du er derfor:
  • Teamplayer, men selvstændig i opgavevaretagelsen med drive og engagement
  • Proces- og løsningsorienteret, og evner at have mange bolde i luften samtidigt
  • God til at afsøge, formidle og kommunikere planopgaverne
  • God til at indgå i samarbejder med forskellige typer mennesker
  • Social, udadvendt og positivt indstillet til opgaverne og dine omgivelser

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
  • En akademisk uddannelse som f.eks. arkitekt, landskabsarkitekt, geograf eller lign.
  • Minimum 4-5 års erfaring som byplanlægger fra en politisk styret organisation, fx kommune, styrelse mv.
  • Erfaring med at tilvejebringe en kommuneplan og håndtere lange og komplekse projektprocesser
  • Projektledererfaring fra større planlægnings- og udviklingsprojekter (evt. gennemført projektlederuddannelse)
  • Har et solidt kendskab til planlovgivningen og støttelovgivning
  • Erfaring med lokalplanprocesser, herunder bl.a. miljøvurdering og bygherrekontakt


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
Lønnen aftales efter principperne om Ny løn.
Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2021

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er tirsdag den 17. august 2021 kl. 12.00.
Første ansættelsessamtale forventes afholdt torsdag den 19. august 2021 eller fredag den 20. august 2021. En eventuel anden ansættelsessamtale forventes afholdt mandag den 23. august 2021 eller tirsdag den 24. august 2021.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk, og du er meget velkommen til i august at kontakte centerchef Peter Søndergaard via mail: [email protected] eller på tlf. 29 33 47 62, eller byplanlægger Tanja Breth Clausen via mail: [email protected] eller på tlf. 23 39 22 64.

Ansøgning
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Herlev
  • Tirsdag den 17. august 2021

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i København

    Hos City Containers starter dagen typisk allerede ved 4- eller 5-tiden om morgenen, hvor opgaven består i at køre ud til diverse byggepladser og hente containere med byggeaffald. Containerne som st..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    Vil du spille en rolle i at sætte en dansk scale-up virksomhed på landkortet og ændre måden verden driver logistik?Så er det her muligheden for at accelerere din karriere i en spændende stillin..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Glostrup

    Er du klar til at bringe din byplanlægningsekspertise til næste niveau? Vil du arbejde for et førende rådgivningsfirma og påtage dig lederansvar i komplekse og interessante projekter? Så er stillin..
    • Logistikmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (studiejob) i København

    Har du interesse for andelsboligforeninger og færdigheder inden for regnskab? Så er du måske vores nye studentermedhjælper. Dit kommende job Din primære arbejdsopgave bliver at arbejde med re..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1