Vikarstilling: Byplanlægger til barselsvikariat i Byplan

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herlev

I Herlev er der babyboom i byplanafdelingen og vi søger derfor en barselsvikar mere.

Har du lyst til at arbejde med udviklingen af lokalplaner, og samtidigt udvikle dig som byplanlægger og projektleder? Har du erfaring med lokalplanlægning, og/eller har du bygnings- og by-arkitektoniske evner samt forståelsen for at arbejde i en politisk styret organisation? Og har du lyst til at være med til at udvikle Herlev med fokus på fremgang og fællesskab i en bæredygtig by? Så er et barselsvikariat som byplanlægger hos os måske noget for dig?

Herlev er i rivende udvikling. Flere og flere flytter til, og planområdet står centralt og meddefinerende for udviklingen af Herlev Kommune. Vi har mange store og spændende aktuelle projekter: En ny bymidte, byomdannelse af Erhvervskvarteret, Modernisering af Herlev Hallerne, udvikling af Hjortespring, udvikling af Herlev stationsområde, et nyt plejecenter, udviklingsprojekter i forbindelse med den kommende letbane og et større antal projektidéer, vi skal starte udarbejdelsen af lokalplaner for.

Opgaverne stiller store krav til afdelingens proceshåndtering, faglighed og inddragelsen af aktører for at få de bedst mulige løsninger. Lige nu har vi muligheden for at tilbyde et barselsvikariat, hvor du særligt skal være med til at løfte de mange forestående lokalplanopgaver.

Du vil komme til at indgå i forskellige samarbejder om byudviklingsprojekter og lokalplaner, og du vil i det daglige arbejde have en stor kontaktflade, både internt til de mange faglige medarbejdere i forvaltningen samt eksternt til udviklere og borgere.

Om Center for By, Kultur og Erhverv og Byplanafdelingen
Som medarbejder i Center for By, Kultur og Erhverv bliver du en del af en central enhed, som arbejder for opfyldelsen af de politiske ambitioner. Centerets ansvarsområde er opgaver inden for kultur og fritid, erhverv og grøn omstilling samt byudvikling. Samlet er der i alt ca. 120 ansatte i centeret, hvoraf de 14 er ansat på rådhuset i tre teams indenfor kultur og fritid, erhverv og byplan.

Byplanafdelingen består af fem byplanlæggere og en leder, som står for den samlede byudvikling i Herlev Kommune. Vi er meget engagerede i opgaverne og er dygtige til at sætte forskellige fagligheder i spil. Med individuelle spidskompetencer bidrager vi til et højt fagligt niveau.

I afdelingen er der en stærk social sammenhængskraft, og der lægges vægt på at løfte opgaverne i fællesskab. Vi arbejder tæt sammen og har gode faglige diskussioner, der udvider vores horisont og er med til at skabe et stærkt sammenhold og givende lokalplanprocesser. Vi har en god sammensætning af erfarne og yngre planlæggere. Vi sidder til dagligt sammen i et mindre storrumskontor på Herlev Rådhus.

Vores forventninger til en kommende kollega
Vi søger en dygtig, initiativrig og procesorienteret byplanlægger. Du vil blive projektleder for arbejdet med lokalplaner, indgå som sparringspartner i forbindelse med andre lokalplaner. Sammen med dine kolleger i centeret og byplanafdelingen, vil du bidrage til at understøtte en bæredygtig udvikling af byen, som er med til at sikre gode rammer for oplevelser og muligheder for Herlevs borgere, foreninger og virksomheder.

Vi arbejder i afdelingen på tværs af hele organisationen for at skabe de bedst mulige processer samt sikre helheden fra idé til plan og fra plan til byggeri. En tilgang og et arbejde du bliver en vigtig del af.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og positiv af natur samt har let til smil og ikke tager alting for højtideligt. Du brænder for byudvikling og har en stærk faglighed. Du skal kunne trives i et miljø, hvor vi bidrager til den fælles faglige udvikling og læring, og hvor der er plads til at komme med nye idéer og løsninger. Du har derfor let ved at indgå i mangfoldige samarbejder. Du tør at tage et standpunkt, men accepterer, at andre kan have et andet. Du afsøger input til løsninger og opgaver bredt, men er også bevidst om betydningen af at kunne eksekvere og tidsstyre dine opgaver. Du har en fleksibel indstilling og tager ansvar for at få løst opgaverne i samarbejde med kollegaer. Du forstår at bidrage med din faglighed i mellem det overordnede strategiske blik for helheden og det detaljerede blik i den konkrete plan. Du er god til mundtligt og skriftligt at formidle og kommunikere faglighed til forskellige typer af modtagere. Du forstår at kunne eksekvere på opgaverne og følge dem til måls.

Du skal have en relevant uddannelse. F.eks. som arkitekt, geograf, urban designer, landinspektør, landskabsarkitekt, samfundsvidenskab eller lignende.

Du skal have kendskab til- og gerne erfaring med, at udarbejde lokalplaner samt projektledererfaring fra eksempelvis planlægnings- og udviklingsprojekter. Du har godt kendskab til planloven. Det vil være et plus, men ikke et must, hvis du har erfaringen med at arbejde i en politisk styret organisation.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat på fuld tid og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
Lønnen aftales efter principperne om Ny løn.
Stillingen er til besættelse fra den 1. november 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er søndag den 19.september 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 21. september og den 23. september 2021.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk, og du er meget velkommen til at kontakte leder af byplanteamet Maria Thye Lynghøj på tlf.: 26273176.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Herlev
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i København K

    Opportunity Global Process Manager Operational Finance (FINOPS) – 18 months contractLocation: Denmark / Netherlands / United KingdomAbout Us:A.P. Moller - Maersk is a leading integrated..
    • Logistikmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Brøndby

    We are looking for flexible and hard-working employees for the summer. You will be working in a global logistics company taking care of international clothing brands.The position involves:As .
    • Logistikmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København S

    Trives du i en tværfaglig relationspræget hverdag? Finder du det motiverende at arbejde med de planmæssige rammer i den indledende fase af store som små projekter? Har du erfaring fra private rådg..
    • Logistikmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1