Logistikmedarbejder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Herning Kommune søger tovholder til planstrategi og byplanlægning



I Herning Kommune er vi altid på udkig efter nye muligheder. Herning er kendt for en markant og unik skaberånd, det gode værtskab både ved små og store events, et helt særligt erhvervsklima og lysten til at vi løfter i fællesskab. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. Det er med til at gøre Planafdelingen i Herning Kommune til et spændende sted at arbejde, og nu har du chancen for at blive en del af kommuneplanteamet.

Vi søger en planlægger der vil arbejde med at få vores planstrategi i hus. Det bliver i første omgang i vores kommuneplanteam, men med mulighed for at fortsætte som byplanlægger i vores lokalplanteam. Du skal derfor også have lyst til at prøve kræfter med lokalplanlægning. I vores kommuneplanteam vil du, udover arbejdet med planstrategien også blive en vigtig medspiller i teamets øvrige arbejdsopgaver. Den kommende tid byder blandt andet på strategi for arealanvendelse, strategisk landsbyudvikling og de første skridt frem mod en kommuneplanrevision, der skal sætte retningen og rammerne for kommunens fysiske udvikling.

Dine primære arbejdsområder vil være


  • tovholder for udarbejdelse af planstrategi, herunder koordinering af interne og eksterne processer, udarbejdelse af dagsordner, grafisk materiale mm.
  • medvirke til udarbejdelse af lokalplaner
  • herudover vil du indgå i arbejde med afdelingens øvrige opgaver og projekter i tæt samarbejde med dine kolleger. Her vil der også være mulighed for at bringe dine kompetencer og særlige interesser i spil.

Vi forestiller os, at du


  • har en akademisk uddannelse indenfor opgaveområdet, fx arkitekt, ingeniør, urban designer el.lign.
  • har erfaring med eller kendskab til overordnet kommuneplanlægning og strategisk planlægning, herunder tilrettelæggelse af processer.
  • har et godt kendskab til planloven og myndighedsprocesser
  • er god til at indgå i projektgrupper og har mod på at varetage projektledelse af opgaver
  • har blik for at arbejde strategisk på tværs af planniveauer og kan bevæge dig mellem det strategiske niveau og den konkrete planlægning
  • arbejder selvstændigt, er initiativrig og imødekommende og har fokus på at skabe resultater
  • kan kommunikere og samarbejde tillidsvækkende og konstruktivt både med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • er en god formidler i både tale og på skrift og har flair for grafisk fremstilling

Organisation og kultur


Kommuneplanteamet er en del af Planafdelingen. I Planafdelingen er der 17 dygtige og engagerede planlæggere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og erfaring. Vi er en del af forvaltningen By, Erhverv og Kultur, og vi har alle sammen det til fælles, at vi brænder for vores job.

Det er vigtigt for os, at planfagligheden og det vi arbejder med tænkes i flere skalaer og på tværs af forskellige indsatser. Vi arbejder helhedsorienteret, opsøgende og tværfagligt. Altid i tæt samarbejde med kommunens øvrige afdelinger og forvaltninger og med kommunens borgere, interessenter og aktører. Vi prioriterer højt, at vi altid husker at ”se til siden”, så alle relevante fagligheder bliver hørt.

Vi går op i at medarbejderne trives med opgaverne og har det godt, også med hinanden. Vi har det sjovt og sætter stor pris på at hygge os sammen, både med og uden en faglig dagsorden.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi går på arbejde, fordi vi mener vi gør en forskel. Vi sætter en kæmpe ære i at skabe det bedst tænkelige beslutningsgrundlag for vores politikere, så Herning kan blive en endnu mere fantastisk kommune at bo, arbejde og leve i. Vores arbejdsplads er præget af en uhøjtidelig, men professionel tilgang til opgaverne. Der er altid plads til at sparre med hinanden, og vi er sammen om at udvikle os.

Stillingen


Fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge).
Flextid og mulighed for hjemmearbejde.
Løn efter gældende overenskomst.

Arbejdssted


Rådhuset, Torvet 5, 7400 Herning

Tiltrædelse


Den 1. januar 2023.

Ansøgningsfrist


Onsdag den 16. november 2022
Samtaler forventes afholdt onsdag den 23. november.

Kontaktperson


Teamleder Trine Eide, [email protected] / telefon 96 28 85 56 / mobil 22 44 86 62.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Herning

    Begynd din karriere med en elevplads hos [xxxxx] Som speditørelev hos os får du mulighed for at udvikle dig i den retning, du vil, og du får ansvar – og hjælp med på vejen.Er du kl..
    • Logistikmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Silkeborg

    Vores kunde i Silkeborg søger lige nu en kollega til deres lager, som har erfaring med at stable med reachtruck. Virksomheden er i vækst, og du vil blive en del af en sund virksomhedskultur, hvor m..
    • Logistikmedarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Skive

    Logistikhjælper i 2. Explosive Ordnance Disposal Battalion ved Ingeniørregimentet i Skive Vil du..
    • Logistikmedarbejder
    • Skive
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Midtjylland

    DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er e..
    • Logistikmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 4
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 4
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 4
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6