Rekrutteringsfirma

logistikassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Har du en praktisk eller teoretisk baggrund fra logistik? Er du struktureret, detaljeorienteret og vedholdende i forhold til dine arbejdsopgaver? Så er det måske dig, vi leder efter.
For vores kunde Bridgestone i Søften søger randstad en logistikassistent til et vikariat med en varighed til slut marts.

om bridgestone


Bridgestone Danmark A/S er et datterselskab af Bridgestone Europe NV/SA og har kontor og lager i Søften ved Aarhus. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone. 52 medarbejdere servicerer dækcentre, bilforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner

om jobbet


Bridgestone er på nuværende tidspunkt i gang med planlægningen af et større ERP-projekt, hvorfor de har brug for en ekstra logistikassistent i perioden. I stillingen bliver du en del af virksomhedens Logistics & Operations-afdeling, som er del af en samlet LSCM-afdeling på ca. 15 personer. Afdelingen varetager alt i forbindelse med lager og transport af Bridgestones produkter til de nordiske lande.

I stillingen vil du opleve en god portion af forskelligartede arbejdsopgaver, og du vil ligeledes selv have indflydelse på sammensætningen af arbejdsopgaver på baggrund af interesse og kompetencer. I rollen vil du varetage logistikarbejdsopgaver fra både et lagerperspektiv, men også den administrative og koordinerende del.

Nogle arbejdsopgaver kunne være:
•Udarbejde arbejdsplaner for opsætning af nyt RFI-systems og EAN-koder på lageret og opfølgning på dette
•Varetage diverse planlægningsopgaver for lageret
•Udføre daglige administrative rutiner for lageret i Hinnerup
•Hjælpe med planlægningsfiler for Finland og Sverige
•Udarbejde arbejdsinstruktioner ifm. nyt ERP-system
•Udføre testopgaver ifm. nyt system
•Ad hoc-opgaver

Bridgestone overgår fra SAP ERP til SAP f/HANA, hvor du i den forbindelse også vil hjælpe med arbejdsopgaver afledt af ERP-projektet. Hvis du har kendskab til SAP, ville det derfor være en fordel.

din profil


Du kommer gerne med en uddannelsesbaggrund inden for Supply Chain eller logistik. Om du har års praktisk erfaring eller er nyuddannet har ikke den store betydning, da vi tilpasser rollen til den rette kandidat.

Gode evner med Office-pakken (særlig Excel) er essentielt, og har du erfaring med SAP, vil der være en stor fordel.

Som person er du serviceminded, struktureret og detaljeorienteret. Derudover er du god til at holde overblik og finde systemer, så du kan holde en god struktur og følge tingene til dørs. Du har stort fokus på kvalitet og tager ansvar for dine opgaver, og du er altid klar på at hjælpe dine kollegaer. Derudover er du omstillingsparat og kan fungere i et miljø, hvor der ofte forekommer ad hoc-opgaver.

Koncernsproget hos Bridgestone er engelsk, hvorfor det er essentielt, at du behersker engelsk både skriftligt og mundtligt.

der tilbydes


Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og en varighed til slut marts.

Stillingen er en fuldtidsstilling i denne periode, og din arbejdstid vil være med et mødetidspunkt mellem 07.00 og 08.00. Der er mulighed for fleksibilitet i hverdagen, men ingen mulighed for hjemmearbejde grundet de praktiske opgaver forbundet med ERP-projektet.

Du bliver en del af en sammentømret afdeling, hvor det gode humør er i højsædet. Der er en høj anciennitet i virksomheden, og folk lægger vægt på både at være seriøse og have det sjovt, mens de arbejder.

Som eventuelt nyuddannet har du mulighed for at tilegne dig viden og erfaring fra en spændende branche og en afdeling med meget kompetente medarbejdere.

Løn efter kvalifikationer.

ansøg


Vi leder efter en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Send os din ansøgning og dit CV snarest, da vi løbende afholder samtaler og ansætter, når den rigtige er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mie Larsen på tlf. 29 29 31 24.

Denne rekruttering håndteres af randstad, og alle henvendelser bedes rettes hertil.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Praktik (Byplanlæggere og Landskabsarkitekter)

    Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikleder til FTZ Aarhus

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistik

    I [xxxxx] er vi dedikerede til at forbedre hverdagen for vores kunder og samfundet omkring os. Det gør vi ved at tilbyde bæredygtige løsninger, den bedste værdi for kunden og jobmuligheder .
    • Logistikmedarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Electrical Engineering Internship, Logistic System...

    Are you studying electrical engineering or marine engineering, and do you want to be part of a family-owned company in growth and to work with advanced sorter systems for worldwide customers?You wi..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1