Energisk lagermedarbejder søges til 20-25 timer om ugen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

HR-Industries søger en lagermedarbejder til ca. 20-25 timer om ugen. Vores kunde har meget travlt, og mangler derfor en ny fast medarbejder, som kan hjælpe til på lageret. Der vil være tale om fast arbejde for den rette. Jobbet er alt indenfor lager, såsom varemodtagelse, registrering af varer, pluk- og pak til kunder, forsendelsesopgaver m.m. Derudover truckkørsel.

Virksomheden er en handels- og servicevirksomhed på ca. 10 ansatte. Virksomheden tilbyder et uformelt arbejdsmiljø og godt kollegialt sammenhold. Et sted hvor medarbejdere trives og bliver i mange år.

Virksomheden tilbyder Virksomheden tilbyder overenskomst, pension efter gældende regner, sygeforsikring, kantineordning m.m.

Den optimale profil på medarbejderen Du har erfaring med lagerarbejde og har gerne truckcertifikat. Du har ordenssans og er struktureret med opgaverne. Du er indstillet på en arbejdsdag på 20-25 timer om ugen, det bliver ikke til mere. Du skal bidrage med god energi og gå-på-mod.

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 52727. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Ansættelse via HR-Industries: Når du søger (projekt)ansættelse i en industrivirksomhed gennem HR-Industries, kommer du til en samtale hos os, inden du skal til samtale hos virksomheden. Det er vigtigt, at både du og virksomheden har den rigtige mavefornemmelse, inden du eventuelt starter i (projekt)ansættelsen. Du bliver formelt ansat i HR-Industries, mens du arbejder i projektvirksomheden, og vi følger industriens overenskomst. Du får den samme løn, som virksomhedens fastansatte får. Desuden kan du deltage i HR-Industries sociale arrangementer for projektansatte og netværke med andre projektansatte på tværs af vores projektvirksomheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hobro
  • Onsdag den 01. september 2021

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Støvring

    Har du gennemført et merkantilt grundforløb i handel? Så har vi elevpladsen! Du skal have gennemført en hg2, hgv eller hgs som giver adgang til handelsuddannelsen med specialer. Har du en hhx, .
    • Logistikmedarbejder
    • Støvring
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (freelance) i Nørresundby

    Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud pr..
    • Logistikmedarbejder
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Nordjylland

    Brænder du for fysisk planlægning og byudvikling med fokus på bæredygtighed og arkitektur ?Nu har du muligheden for at blive en del af Team Plan, som både er et ungt, kreativt og fagligt stærkt..
    • Logistikmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Aalborg

    Logistikbefalingsmand til Logistiksektionen ved Militærpolitiet i Aalborg (genopslag) Kan du nav..
    • Logistikmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Hobro over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1