PCH Engineering søger lager-og-produktions-medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

PCH Engineering søger en pålidelig lager-og-produktions-medarbejder, der har kan holde styr på vores lager samt indgå i produktion af skræddersyede løsninger til permanent vibrationsovervågning af industrielle maskiner.

PCH Engineering blev etableret i 1989 og har siden 2002 været ISO 9001 certificeret. Virksomheden blev pr. 1 Juni 2021 købt af KK Wind Solutions for yderligere informationer henvises til www.kkwindsolutions.com. Der produceres i dag mere end 16.000 vibrations-monitorer om året og vi er de sidste par år vokset så meget at vi har brug for fag-tekniker mere til vores hold. For mere information om virksomheden henvises til www.pch-engineering.dk .

Om jobbet

Som lager og produktionsmedarbejder hos PCH Engineering forventes det at du bruger 20-30% af din arbejdstid på varemodtagelse, lægge ting på plads, plukning af varer til ordrer/batches samt generel oprydning. Du vil være ansvarlig for løbende lageroptælling samt at overvåge varer der når ned under minimums-beholdning og optælling af varer hvor økonomisystem siger minimumsbeholdning er nået

De næste 20-30% af din tid vil gå med pakning og forsendelse af ordre.

Den resterende tid bruges i produktionen. Dette er et montagejob hvor man arbejder med automatiserede produktions-systemer.

Din Profil

Vi forventer at du har arbejdet med at holde et lager, og samtidigt har erfaring med forsendelser. Du er fleksibel og får ting fra hånden. Vi forventer at du trives med ad-hoc opgaver og ikke får stress af at blive kastet lidt frem og tilbage mellem forskellige opgaver. Du er omgængelig og kan indgå i et team med 6-10 personer.

Du er vant til computer, kan kommunikere på dansk. Det er en fodel, hvis du har truckkort, men ikke et krav.

Jobbet er fuldtid med sluttid 15.30, men vi er fleksible hvis du er det. Dog forventes det at alle lager og logistik opgaver er gjort inden dagen er slut. Vi kræver ikke du er faglært og lønnen er fastsat efter dette.

Vi tilbyder

Et godt job i en stabil, økonomisk velfunderet virksomhed, hvor god trivsel opnås gennem godt samarbejde.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Tine Poder på tlf.: 26702500. Ansøgning og cv sendes til [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hørsholm
  • Søndag den 27. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
16. august 2024 1