Start din karriere som logistikassistentelev på en unik arbejdsplads i Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Holstebro

Nu har du muligheden for at få en logistikassistentuddannelse, med masse af muligheder. Så hvis du kan se dig selv mellem reservedele til kampvogne og våben – vil Forsvarets Forsyningscenter Holstebro gerne se din ansøgning.

Om os

Supply Chain Division, som er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til forsvarets enheder og ansatte. Til løsning af denne opgave er vi godt 850 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet. Forsyningsafdelingen ved Supply Chain Division varetager den direkte genforsyning af forsvarets operative enheder og myndigheder – indsat enten nationalt eller internationalt. Afdelingen modtager, behandler og ekspederer alle rekvisitioner på varer og tjenesteydelser, herunder også reservedele.

Forsyningscenter Holstebro består af flere afdelinger, hvor der arbejdes med varemodtagelse og vareudlevering. Afdelingerne er fordelt med mundering, materiel og reservedele. Herudover driver vi også et lokalt autoserviceelement (delebil). På nuværende tidspunkt er vi i alt 18 medarbejdere til at løse opgaven.

Om stillingen

Du vil komme til at veksle mellem undervisning på en erhvervsskole og praktik på dit praktiksted, så du tilegner dig de praktiske færdigheder og faglige kompetencer der skal til for at blive en logistikassistent.

Du vil få stor kundekontakt og dine primære arbejdsopgaver bliver varemodtagelse, varebestilling og oplægning af reservedele, plukning og pakning af reservedele til udlevering og forsendelse.

Du kommer til at arbejde med reservedele til personbiler, lastbiler, kampvogne og forskelligere våbensystemer.

Om dig

Du har relevant grundforløb inden for handel med speciale logistik, eller at du har du har bestået/består et af følgende:
- EUD business
- HHX
- EUX første del
- Øvrige studentereksaminer suppleret med 5 ugers EUS onlinekursus

Vi ser gerne at du har kørekort til kategori B og gaffeltruck (certifikat B). Du må gerne have erfaring fra tidligere job inden for logistikbranchen eller Forsvaret.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret og vi forventer, at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet overfor. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse hos os og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Du kan med dit gode humør skabe gode samarbejdsrelationer til kolleger og kunder og du har en fleksibel tilgang til opgaveløsning og planlægning af din arbejdstid. Du har desuden et højt fagligt niveau og sætter en ære i, at dine arbejdsopgaver udføres korrekt og til tiden.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Lønnen er afhængig af din alder og udgør efter endt grundforløb for dig, som er under 18 år, det første år, 11.618,60 kr. pr. måned. Er du over 18 år vil lønnen det første år være 14.555,54 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.842,29 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Kontakt for stillingen.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chefsergent Henning Juhl på 25 55 25 80.
Har du spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lars Holte på 72 81 91 58.

Ansøgningsfristen er den 15. juli 2022. Samtaler holdes løbende.
Uddannelsesstart er den 1. august 2022 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad) samt evt. anden dokumentation. Er du over 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Holstebro
  • Fredag den 15. juli 2022

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Brande

    MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE? Ønsker du et arbejde, hvor du yder en høj service og sikrer en optimal håndtering af varer? Og har du fokus på fakta og d..
    • Logistikmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Skjern

    Europæisk markedsleder * Landbrugets e-handelsgrossist * +1.000 mio. € Vi sørger en ansvarlig Lager- og Logistikelev til vores 23.500 m2 store lager i Skjern.Lidt om os:Hos Kramp kan vi tilbyde en .
    • Logistikmedarbejder
    • Skjern
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Holstebro

    Logistikbefalingsmand til Logistiksektionen ved Stab/1. Brigade (Genopslag) Er du en erfaren bef..
    • Logistikmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Videbæk

    Danmark Protein er [xxxxx] Foods Ingredients største fabrik med 680 medarbejdere, der producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler. Vores logistikafdeling p..
    • Logistikmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1