Kickstart din karriere - bliv lager og logistikoperatørelev hos [xxxxx] i Horsens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Horsens

Job Req Number: 34794
Time Type: Full Time

Kickstart din karriere – bliv lager og logistikoperatørelev hos dsv i Horsens

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag dsv’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

dsv er på vej ind i en spændende fremtid, som du og din generation er en vigtig del af. Vi har en aktiv rolle i den grønne omstilling, og vi udforsker nye teknologier, der kommer til at forme fremtidens transport. I centrum for vores forretning er spedition og logistik, og vi er dygtige til vores håndværk. Her kan du gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt.

Kom godt fra start med en teoretisk og praktisk uddannelse

Som lager- og logistikoperatørelev hos dsv kommer du til at arbejde på vores lager i Horsens, med alt hvad der rører sig på et moderne lager. Vi tilbyder dig en spændende uddannelse inden for lager og logistik med afvekslende opgaver, hvor du får mulighed for at kombinere teori og praksis gennem et 2½-årigt uddannelsesforløb.

Logistik hos de bedste

På vores uddannelse for lager- og logistikoperatørelever bliver du specialiseret inden for logistik og lagerstyring. Det er nemlig dig, der skal have det store forkromede overblik, når det handler om varepluk, -modtagelse, -forsendelse og lagerlokationer samt øvrige lageropgaver.

Ved uddannelsens start ligger der en uddannelsesplan klar til dig, med detaljer om hvilket forløb du som elev skal igennem hos os og på skolen. Der vil jævnligt blive afholdt evalueringssamtaler med dig om, hvordan det går med dig i din uddannelse.

Har du, hvad der skal til?

I dsv vil vi gerne have elever som:

  • Har bestået grundforløbet som lageroperatør
  • Tager medansvar for egen uddannelse
  • Viser engagement, selvstændighed og er målrettede
  • Har godt humør og fungerer godt i et team

Vi tror på, at vores medarbejdere udvikler sig bedst, hvis de selv får chancen for at påvirke deres arbejde. Derfor vil du opleve, at du får mulighed for at få eget ansvarsområde, hvis du viser vilje og resultater. Du vil indgå i et dynamisk team i en virksomhed, hvor hver enkelt medarbejder er synlig og værdsat, hvor vi arbejder sammen som et hold, og hvor der lægges vægt på et højt serviceniveau.

Som medarbejder i dsv skal du være med til at sikre, at vores kunder og dine kolleger opfatter dig som fleksibel, pålidelig, innovativ og engageret. Vi tilbyder dig et spændende job i en succesfuld international virksomhed, der er i stærk vækst. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på gode udviklingsmuligheder for den enkelte medarbejder. Du får en afvekslende hverdag med gode kolleger, kantineordning og personaleforening.

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Specialist Mona Larsen på tlf. + 45 27 88 02 57.

Send din ansøgning nu

Har du lyst til at blive en af vores nye lager- og logistikoperatørelever, så send os din ansøgning, CV og eksamensbevis. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) i vores rekrutteringssystem – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces.

Vi glæder os til at høre fra dig.

dsv - Global Transport and Logistics

dsv leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 56.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Horsens

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (praktik) i Århus

    Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (freelance) i Viby J

    Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud pr..
    • Logistikmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Hammel

    Nøgleposition for koordinering af klargøring og transport af Horsch maskiner Med reference til driftsdirektøren bliver det dit ansvar at koordinere, følge op på og verificere klargøringsordrerne .
    • Logistikmedarbejder
    • Hammel
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Århus

    Har du den faglige viden til at vurdere ønsker om ny lokalplanlægning? Har du lyst til at give sparring til plan- og kommuneplancheferne? Kan du udarbejde politiske dokumenter til rådmanden og styr..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0