Rekrutteringsfirma

Logistik- og produktchef til [xxxxx] i Hvidovre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Logistik- og produktchef til Yokohama Danmark A/S i Hvidovre


Er du en fremragende logistikkoordinator? Har du erfaring med planlægning af containertransport og trives du i en ansvarsfuld rolle? Er du proaktiv og vant til at tænke i løsninger, hvor kun fantasien sætter grænserne? Trives du i en meget omskiftelig hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du sikrer stabil drift? Så er det lige dig, vi søger.


Jobbet:
Yokohama Danmark er kendetegnet ved et engageret og effektivt team, og du vil opleve en tæt sparring i en flad organisation, hvor vi er 12 i Danmark. Vi modtager dagligt containere og varepartier pr. lastbil, og der kan være dage hvor der er er pres på leverancerne fra Asien og Europa.

En god planlægning kan ændre sig fra dag til dag, og dit største fokus er at agere på de omskiftelige leveringstider og koordinere det rette mandskab på den rette opgave, og ændre i en given planlægning.

Du er derfor ansvarlig for at skabe et effektivt logistik- og produkt flow med fokus på økonomien i hele logistikprocessen. Det kræver, at du mestrer at navigere i den daglige drift lige så sikkert som udviklingsopga­ver, med målet om at skabe rentable løsninger

Dine primære opgaver bliver at:

  • definere varebehov ud fra salgsbudget og forecast
  • koordinere at dagens leverancer afvikles rettidigt og korrekt
  • varebestilling fra fabrikker samt fra det tyske centrallager
  • opdatering af webshop
  • oprettelse af nye varer og ajourføre varekartotek
  • sikre de rette transporter efter faste transportøraftaler
  • koordinering af personale ift. akutte ændringer
  • cost benefit analyser ift. containeropbevaring i de respektive havne
  • udarbejde beregninger af produkt behov ud fra forecast i Excel og Navision
  • have ansvar for 4 lagermedarbejdere og sikre effektiv håndtering af ordrer
  • håndtere købs- og salgsfakturaer
  • ordremodtagelse pr. telefon og fakturering

Du leder og fordeler arbejdet, med ansvar for 4 lagermedarbejdere og sikrer, at alle dine medarbejdere udfylder deres roller. Du motiverer personalet, og du har et ansvar for at opretholde og fastholde processerne samtidig med, at du sikrer kontinuerlig optimering af arbejdsgangene, så det skaber værdi for forretningen.

Hvem er du?
Du har gerne erfaring fra en lignende ansvarsfuld planlægningsrolle og drives af at finde de rette løsninger. Da din arbejdsdag er meget varierende og kræver stor fleksibilitet, er det vigtigt, at du trives i en meget omskiftelig hverdag og formår at være omstillingsparat og tænke i løsninger. Du er beslutningsstærk, og syntes det er spændende, når en dag tager en ny drejning.

Du er udadvendt og vant til en proaktiv og synlig rolle. Du har en vis portion tålmodighed samtidig med, at du kommunikerer klart og tydeligt med naturlig gennemslagskraft. Du skaber struktur og retning, og du formår samtidig at bevare et godt overblik – også når det går stærkt, og der er behov for at ændre retning. Du trives i en hektisk hverdag og formår at bevare overblikket i tilspidsede situationer.

Derudover trives du i en rolle, hvor du har et økonomisk overblik, og hvor du formår at sætte dig ind i forretningen, også når du skal tage de hurtige beslutninger og ikke mindst, hvor du også kan sætte dit præg på rollen.

Du har erfaring med MS Office og er superbruger i MS Excel. Du har stor erfaring med ERP- systemer og gerne erfaring med Navision.

Derudover har du kørekort, da der vil være behov for at køre ud til samarbejdspartnere i forbindelse med møder og lignende.

Du er meget rutineret i engelsk mundtlig og skriftlig, og du formår at kommunikere klart og tydeligt på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Løn forhandles efter kvalifikationer, og du indgår i virksomhedens pensionsordning og sundhedsforsikring samt andre gode personalegoder.

Om Yokohama Danmark A/S
YOKOHAMA Rubber Co. Ltd. er en førende producent inden for den globale dækindustri. Desuden arbejder virksomheden med gummi polymer teknologi i andre succesfulde forretningsområder, herunder slanger, fugemasser og klæbemidler, andre industriprodukter, flyprodukter, og golfprodukter. En forpligtelse til at forudse og opfylde kundernes behov har styret YOKOHAMA siden virksomheden blev etableret i 1917.

Den globale efterspørgsel efter dæk er vokset støt i de senere år, og YOKOHAMA har tilføjet og udvidet dækfabrikker i asiatiske lande ud over Japan for at følge med væksten.

Se mere om på: www.yokohama.eu/da

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due Overbye på tlf. +45 23 29 44 11 eller mail: [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hvidovre
  • Fredag den 22. juli 2022

Lignende jobs

  • Do you need extra hours next to your studies or ot...

    Our client is an international design company specializing in furniture and interior design. They will be holding a large outlet sale in October and are therefore seeking personnel to help manage i..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Vil du tjene ekstra til studiebøgerne eller efterå...

    Vores kunde er en international designvirksomhed indenfor møbler og interiør. De skal afholde et stort outlet-salg i oktober og søger derfor personale til at hjælpe med at afvikle det.Outlet-sa..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Join our Fast-Paced Warehouse Team in Brøndby

    We are looking for flexible and hard-working employees that can start from now on and work at least until the end of December. You will be working in a global logistics company taking care of multi..
    • Logistikmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Teamleder til Logistik

    Vi er en af Danmarks største og mest professionelle nødhjælpsorganisationer, der årligt når ud til omkring 5 millioner mennesker med vores globale katastrofe- og udviklingsarbejde. Vi beskæftiger m..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 6
25. september 2024 6
24. september 2024 6
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 6