BYPLANLÆGGER TIL PLAN, BYG OG MILJØ

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Brænder du for at arbejde med planlægning og strategisk byudvikling i en kommune, der er en betydelig vækstmotor, og hvor det skal være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed? Bliver du tændt af komplekse udfordringer - og er du god til at se muligheder og finde løsninger i fællesskab, med blik for helheden? Vil du være med til at løfte spændende opgaver inden for planområdet og bidrage til at planlægge rammerne for kommunens udvikling?

Så kan du være vores nye kollega!

Vi søger en engageret og gerne erfaren byplanlægger, der vil arbejde med lokalplaner og kommuneplanlægning samt plan-, myndigheds- og udviklingsopgaver generelt. En kollega med god energi, der har lyst til at drive processer, og kan lide at arbejde inddragende med borgere og andre aktører. Vi oplever kommunens positive udvikling på tæt hold, fx med projekter inden for erhverv, infrastruktur, uddannelse, teknologi og tekniske anlæg. Her spiller vi en vigtig rolle i at sikre de rette rammebetingelser og understøtte udviklingen med vores service og kompetente myndighedsbehandling. Vi forestiller os, at vores nye kollega særligt skal beskæftige sig med disse områder, og vi lægger derfor vægt på, at du har interesse, og gerne erfaring, i det.

Vi, Team Plan og Byg, er en del af den faglige enhed Plan, Byg og Miljø på det tekniske område. Vi varetager myndighedsopgaver og bidrager ind i projekter, der bl.a. tager afsæt i de mange nye tiltag, der tegner kommunens udvikling disse år. I Team Plan og Byg får du 17 gode kolleger, der er bredt funderet inden for plan- og byggesagsområdet.

Vi arbejder tværgående og projektorienteret med opgaven i midten. Du vil i høj grad skulle udføre opgaverne i tæt samarbejde med kolleger på det tekniske område.

Din profil

Vi forventer, at du

  • har en relevant faglig uddannelse og har lyst og evner til at arbejde med fysisk planlægning, og samtidig er omstillingsparat over for en dynamisk opgaveportefølje,
  • er en holdspiller, der kan skabe gode resultater i samarbejde med andre og trives i et tværfagligt miljø,
  • kender til lovgivning for VVM og miljøvurderinger,
  • kan arbejde selvstændigt og analytisk med handlekraft og initiativlyst,
  • har sans for formidling og er stærk i skriftlig kommunikation,
  • er åben og imødekommende og har fokus på den gode professionelle dialog med borgere, virksomheder og politikere,
  • har humoristisk sans og bidrager konstruktivt til et godt arbejdsmiljø, en fælles kultur og et stærkt fagligt miljø,
  • har kørekort til personbil.

Det er en fordel, at du

  • har erfaring på fagområdet,
  • er fortrolig med planlovens bestemmelser,
  • har erfaring med projektledelse og borgerinddragelse,
  • har teknisk flair.


Derfor skal du vælge os

Hos os får du mulighed for at arbejde med fysisk planlægning på flere fronter. Du vil få rig mulighed for at indgå i tværfaglige opgavefællesskaber og være med i processer fra start til slut. Vores spænd af opgaver favner bredt, så hvis du har lysten, kan vi tilbyde alsidige udfordringer.

Vi har travlt og dagene kan være hektiske, men det ligger os meget på sinde, at der er plads til vidensdeling samt faglig og personlig udvikling.

Vi er et engageret team med godt humør - og omgangsformen på arbejdspladsen er uformel, glad og positiv.

Vi arbejder ud fra et tværgående blik i hele organisationen. Vi har fokus på et godt samarbejde både internt i kommunen og eksternt i forhold til virksomheder og borgere.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter dine kvalifikationer og gældende overenskomst.

Der er tale om en fastansættelse, der er normeret til 37 timer pr. uge. Vi har flextid. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og senest 1. november 2019.

Arbejdssted er Kalundborg Rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg.

Hvis du vil vide mere

Du kan få yderligere oplysninger hos teamleder Laila L. Christensen, tlf. 59 53 49 20 (fra 15. august) eller planlægger Knud Groth, tlf. 59 53 52 55 (til 2. august).

Ansøgning

Vi forventer at afholde første samtale den 11. september 2019 og anden samtale den 23. september 2019. Imellem første og anden samtale skal du gennemføre en test (Garuda FokusProfil).

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med

nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotekproduktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0