Rekrutteringsfirma

trafikplanlægger søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Har du lyst til at få en vigtig rolle, hvor du kan være med til at udvikle Kolding kommune i en mere bæredygtig retning og skabe bedre cykel omgivelser for borgerne?

Randstad søger på vegne af Kolding Kommune i Afdelingen Trafik, Vej og Park en trafikplanlægger der skal arbejde med cykelfremmende aktiviteter og få ført kommunens mål og ambitioner for bæredygtighed ud i livet.

Din nye hverdag


Kolding Kommune er en kommune i vækst hvor der arbejdes på en række projekter der skal være med til at udvikle byen. Som en del af afdelingen Trafik, Vej og Park vil du sammen med et team af fagligt dygtige kollegaer placeret centralt i Kolding by være ansvarlig for trafiksikkerhed og cykelfremmende aktiviteter i kommunen. Du kommer til at få en afgørende rolle i at føre Kolding Kommunes mål og ambitioner ud i livet.

Dine ansvarsområder


I rollen som trafikplanlægger får du ansvaret for at føre Kolding Kommunes projekter ud i livet, hvor et af målene er at fremme cykelaktiviteten i kommunen. Du kommer bl.a. til at deltage i arbejdet med at udarbejde en trafiksikkerhedsplan, fremkommelighedsplan og mobilitetsplan, som skal være med til at gøre cykeltransporten mere attraktiv og brugervenlig for kommunens borgere. Kolding Kommune har en række tiltag og projekter, som skal være med til at gøre det mere attraktivt at være cyklist i byen, det bliver din rolle at vurdere hvilke af disse projekter der skal føres ud i livet og hvilke nye initiativer der kan understøtte ambitionerne. Du vil i rollen komme til at samarbejder og projektlede intiativer i samarbejde med en eksterne interessenter som f.eks. rådgivende ingeniører i forbindelse med nye initiativer og projekter, hvor du i din nye stilling dermed også vil få stor kontaktflade såvel internt som eksternt.

Faglige kvalifikationer


Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for stillingen, men vi ser gerne at du har erfaring som trafikplanlægger eller en uddannelse inden for området. Det er vigtigt at du i din tidligere erhvervserfaring har beskæftiget dig med trafikplanlægning og/eller har en uddannelse inden for området. I dine tidligere arbejdsopgaver skal du have beskæftiget dig med at styre projekter og har evnerne til at samarbejde med dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Personlige kvalifikationer


Stillingen er et godt match til dig som er nysgerrig på at skabe nye løsninger i en bæredygtig retning. Du skal have en struktureret tilgang til arbejdet, hvor du skal kunne indgå i teamarbejde, men også være i stand til at arbejde selvstændigt.

Kolding Kommune tilbyder


• En arbejdsplads med frihed under ansvar og en fleksibilitet, der tager højde for din og din families hverdag.
• Muligheden for at sætte et stort aftryk på fremtidens innovative løsninger inden for trafik og mobilitet.
• 37-timers arbejdsuge med fleksibilitet omkring afspadsering og individuelle behov.
• Løn - og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Kolding Kommune – Trafik, Vej og Park


Du bliver ansat i Trafik, Vej og Park, hvor der pt. er 31 engagerede kollegaer i mindre teams fordelt efter fagområde. Afdelingen sidder i et åbent kontormiljø på Nytorv 11 i By- og Udviklingsforvaltningen, centralt i Kolding by. Det er en afdeling med stor faglig viden og indsigt, som vi gerne deler med hinanden. Du får fagligt dygtige kollegaer at sparre med, og du vil få både en ledelse og kollegaer, der brænder for deres opgaver.

I hele By- og Udviklingsforvaltningen arbejdes der for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Kolding Kommune vil være et skridt foran og skabe positive forandringer gennem et ambitiøst fællesskab. Der er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.

Om By og Udviklingsforvaltningen


I By- og Udviklingsforvaltningen arbejder vi for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Vi vil være et skridt foran og skabe positive forandringer og et ambitiøst fællesskab. Her er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.

Om Kolding Kommune


By- og Udviklingsforvaltningen er én af fem forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8000 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejder vi med afsæt i visionen ”Kolding – Vi designer livet” og et mindset, vi kalder Borgerens Centrum, hvor vi på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Vil du med på holdet?


Søg stillingen ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Kolding Kommune. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. For yderligere information om jobbet kan du kontakte regionsdirektør Rasmus Risvig Hansen på tlf. +45 22 44 22 73 eller på [email protected] eller konsulent Martin Fisker på tlf. +45 25 97 35 16 eller på [email protected].

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Kolding

Lignende jobs

  • Er du vores nye truckfører i Taulov?

    Vi leder efter engagerede og erfarne truckførere, der vil være en central del af vores team på fuldtid. Hvis du har erfaring med truckkørsel, elsker fysisk aktivitet og kan bevare overblikket i e..
    • Logistikmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Byplanlægger til [xxxxx]

    I Haderslev er vi ambitiøse og sætter høje mål for udviklingen af både land og by. Derfor søger vi nu en byplanlægger, der har gå på mod og vil bidrage ind i arbejdet med både bolig, erhvervsudvikl..
    • Logistikmedarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Motiveret lagermedarbejder søges til Billund!

    Hos vores kunde bliver du en del af en arbejdsplads, hvor teamwork er i fokus, og hvor der altid er plads til en hyggelig snak over en kop kaffe. De tror på, at godt samarbejde og en positiv atmosf..
    • Logistikmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Engageret Truckfører Søges til Spændende Lagerarbe...

    Vi har brug for dig, der gerne har erfaring inden for lagerarbejde, trives med at holde overblikket i en travl hverdag, og som er klar på de udfordringer, der følger med arbejdet med ukurante varer..
    • Logistikmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 4
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2