Speditørelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Næstved

G.O. Transport & Spedition A/S søger en engageret speditørelev.

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dig i et lærerigt miljø med mange forskellige udfordringer? Så er jobbet som speditørelev hos os sikkert noget for dig.

G.O. Transport & Spedition arbejder med international spedition i bred forstand. Vi arbejder under mottoet ”Local knowledge, Global reach” – hvor vi i samarbejde med over 200 internationale samarbejdspartnere tilbyder globale transportløsninger.

Til at indgå i et mindre dynamisk team, søger vi en motiveret, engageret og humørfyldt speditionselev med opstartsdato snarest muligt, dog senest 1 August.

Jobbet som speditørelev

Som speditørelev i G.O. vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en bred uddannelse. En uddannelse, der vil introducere dig til de mange arbejdsområder, der er inden for land-, sø- og lufttransport.

Du vil undervejs supplere din praktiske uddannelse med ophold på Roskilde Handelsskole, hvor du vil være mellem 8 og 10 uger. Under skoleforløbet vil du lære de teoretiske aspekter af uddannelsen, som vi vil bygge videre på i praksis når du kommer tilbage til virksomheden.

Som speditørelev i G.O., vil dine arbejdsopgaver være servicering og med tiden rådgivning af kunder samt planlægning og gennemførelse af kundernes transportopgaver. Du vil lære alt arbejde ift. til dine kunder, herunder indkøb, fakturering og meget andet.

I G.O. får du en hverdag med kontakt på tværs af afdelinger og kunder, både nationalt og internationalt. Vi tilbyder derudover en alsidig arbejdsdag, hvor du tidligt får ansvaret for egne opgaver og vi anser det som vores fornemmeste opgave at uddanne dig til at blive en dygtig speditør.
Vi har en uformel omgangstone, kontorhund samt fælles morgenmad hver fredag.

Hvem er du?

Du er en holdspiller, der kan arbejde selvstændigt. Du forstår hvad godt købmandsskab indebærer. Du er ansvarsbevidst og giver gerne en ekstra hånd med, hvor der er brug for det. Du ved, at vi lykkes bedst når vi arbejder sammen.

Uddannelsesmæssigt har du en gymnasial baggrund som HHX eller EUX, og kan starte direkte på speditionsuddannelsen. Alternativt har du en STX eller HTX uddannelse, som fordrer, at du inden din første arbejdsdag har gennemgået en 5 ugers grunduddannelse; som skolen tilbyder online.

Sprogligt skal du udover dansk og engelsk kunne begå dig på tysk.

Noget for dig

Så send en kort ansøgningsammen med dit CV og eksamensbevis inden d. 18 Juni.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Næstved
  • Fredag den 18. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1