Rekrutteringsfirma

Løsningsorienteret planlægger med fokus på koordinering til vækstvirksomheden, NGI i Nø...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Trives du i en udviklingsvirksomhed, hvor det tværfaglige samarbejde mellem planlægning, indkøb og salg sikrer tilfredse kunder? Har du et godt overblik, og har du erfaring med produktionsplanlægning samt optimering af eksisterende og nye arbejdsgange? Så har vi måske dit næste job.



Konsulenthuset ballisager søger for vores kunde, NGI, en planlægger med et kommercielt mindset, der kan fastholde de værdifulde processer men samtidig udfordre ”vi plejer”, hvor det giver mening. Med direkte reference til Plant Manageren får du ansvar for planlægning af produktionsordrer.

Sammen med teamet har du samtidig medansvar for løbende udvikling af optimeringsprojekter; blandt andet i forbindelse med vedligeholdelse og drift af ERP-systemet - systemet bruges i den digitale rejse for at sikre overblik i hverdagen både i produktionen og i den øvrige organisation. Det tværfaglige samarbejde med indkøb, produktion og salg tager afsæt i god kommunikation ud fra facts, analyser og nysgerrighed for at sikre optimale løsninger.

Hvad får du?

Kombinationen af grundig rådgivning og bred brancheviden gør NGI i stand til at tilbyde et omfattende og innovativt produktsortiment af alle typer justerbare nivelleringssystemer. NGI Hygienic Components er verdens førende producent af justerbare maskinsko i rustfrit stål. Virksomheden er etableret i 1991 og har lige siden arbejdet med et konstant fokus på kundecentrisk udvikling af produkterne.

NGI producerer og samler produkterne i Nørresundby. En del komponenter produceres hos underleverandørerne, og du får tæt kontakt med dem dagligt. Markedet er i vækst, og NGI har derfor også yderligere et betragteligt vækstpotentiale, som gennemsyrer kulturen.

Stillingen er nyoprettet, og selvom rollen er defineret, vil du have god mulighed for at præge din hverdag, alt efter dine kompetencer. Det vigtigste er, at NGI kommer i mål med den ønskede vækst og de nye digitale tiltag i produktionen. Du får en central rolle i produktionsteamet og skal sikre, at alt planlægning sker effektivt og elektronisk i ERP-systemet: NAV 2016.

Kulturen bærer præg af en afslappet og humoristisk tone, hvor der samtidig arbejdes professionelt og ambitiøst ud fra et fælles ønske om fortsat at være ledende på markedet. Du vil med andre ord få dygtige og hjælpsomme kolleger med en høj grad af team-spirit internt i produktionsteamet såvel som i den øvrige organisation.

Jobbet

Du bliver ansvarlig for produktionsplanlægning og skal have lyst til at tage medansvar for, at arbejdsgange og processer løbende forbedres. Nysgerrigheden og lysten til at udfordre ”vi plejer” er nemlig definerende for kulturen hos NGI.

Med inspiration fra produktionsteamet og den øvrige organisation ,skal du videreudvikle og koordinere disse forbedringer. Det er vigtigt, at du både er nysgerrig og analytisk i din tilgang til opgaverne.

Din arbejdsstil og personlighed er gennemsyret af, at du er imødekommende, ærlig og struktureret. Fordi du er bindeled i organisationen, er det også afgørende, at du har gode kommunikationsevner. Du er problemløseren, der synes, det er sjovt at befinde sig i ”orkanens øje” og få brikkerne til at falde på plads.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Produktionsplanlægning i NAV 2016 og Excel
  • Daglig dialog med indkøb, produktion og underleverandører omkring levering og opfølgning på produktionsordrer
  • Løbende dialog med salgsteamet, når du giver status på ordrer og leveringstider
  • Udvikling af eksisterende planlægningsværktøjer
  • Løbende vedligeholdelse og ajourføring af data i ERP-systemet
  • At skabe overblik og tage ansvar for lagervarer og korrekte kostpriser


Hvem er du?

Du har minimum 3-5 års praktisk erfaring fra en lignende stilling kombineret med en relevant teknisk uddannelse som for eksempel produktionsteknolog. Det er vigtigt, at du er nysgerrig, tør udfordre det eksisterende og samtidig arbejde med beslutninger, der er baseret på facts og analyser.

Du har øje for detaljerne og kender vigtigheden af at skabe overblik og struktur. Du bliver nemlig bindeled internt i organisationen, og derfor motiveres du af at bidrage positivt til et konstruktivt tværfagligt samarbejde. Du møder andre åbent, ligesom du er en dygtig kommunikator på både dansk og engelsk. Du arbejder ubesværet i ERP-systemer og Excel, og du har måske erfaring med NAV 2016.

Virksomheden

NGI er en del af Schweiziske Habasit Group, og er i dag repræsenteret i mere end 60 lande. I Nørresundby beskæftiger NGI 120 medarbejdere. Du kan læse mere om virksomheden på: www.ngi.dk

Spørgsmål

Har du spørgsmål, kan du ringe til seniorkonsulent Annette Randrup Hansen på 30628923. Stillingen skal besættes snarest, og vi behandler derfor ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Nørresundby
  • Fredag den 14. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1