Assisterende Teamleder til logistikafdeling for pluk og pakning, 37 timer pr. uge, Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ



    HVEM ER DU?

    Du er klar til at blive afdelingslederens højre hånd i vores voksende Full serve/Logistik-afdeling!

    Vi leder især efter dig, som har erfaring med logistik og har lyst til at udvikle dine lederegenskaber. Du trives med den travle og hektiske hverdag, som vi har i IKEA, og du forstår samtidig at holde overblikket over de mange opgaver, fordi du bruger din stærke analytiske sans til at skabe solide arbejdsgange for teamet. Du bruger dine stærke menneskelige egenskaber til at skabe vedvarende relationer med teamet og sørger for, at teamet sammen opnår de mål, der er sat for afdelingen.
    Du formår ligeledes at drive IKEA-kulturen i teamet, og du sikrer dermed at medarbejdernes motivation er i top – selv på de travle og hårde dage!

    HVAD DU SKAL LAVE – DAG FOR DAG

    Du kan se frem til en varieret arbejdsdag, hvor du skal arbejde tæt sammen med afdelingslederen, Bjarni. Bjarni har en lang baggrund som leder, og du kan derfor se frem til at få sparring og nye ledelsesværktøjer fra ham. Du skal derudover afholde medarbejdersamtaler og være medansvarlig for den rejse medarbejderne og afdelingen er på i IKEA.
    Du skal forberede dig på at være en del i driften på gulvet på lige fod med dine øvrige kolleger, og du skal forvente at du mindst én gang om ugen har en aftenvagt.
    Slutteligt skal du sørge for, at nye projekter kommer i mål, og du kommer til at få stor medindflydelse på processer og opfølgningsværktøjer.

    VORES TEAM I IKEA

    Vi tilbyder dig et job i en af verdens mest spændende detailvirksomheder, hvor tempoet er højt, og miljøet meget foranderligt. Vi har mennesket i fokus, og vi er stolte af vores forretning.
    Vi bestræber os hver dag på at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker vi er i kontakt med. Vi har fokus på kompetenceudvikling, og du skal have en vilje til at ville udvikle dig både fagligt og personligt. Vi har uanede muligheder i IKEA, og du har stor indflydelse på din egen udvikling – vi hjælper, støtter og supporterer dig.

    HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP? LAD OS TALE MED HINANDEN!

    Du er altid velkommen til at række ud til Senior Recruiter, Anna Clante, på [email protected] eller til Afdelingsleder, Bjarni Einarsson, på [email protected]. Bemærk at vi kun modtager ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem og ikke behandler ansøgninger modtaget via email.

    THE FOLLOWING WILL DEFINITELY BE INTERESTING FOR YOU

    Vi sørger for en grundig oplæring og vi stræber efter at udfordre det eksisterende og være i konstant udvikling for at sikre et godt arbejdsmiljø med både sundhed og sikkerhed i fokus.
    Full Serve er bemandet i hele varehusets åbningstid, og som assisterende afdelingsleder for denne afdeling kan din arbejdstid ligge mellem kl. 8 om morgenen og kl. 22.45 om aftenen, samt i weekenderne.


DERFOR BLI'R DU HELT VILD MED OS

Fra de dybe skove i Sverige har vi udbredt vores kultur og værdier til hele verden. I hjertet af vores sortiment er vores smukke boligindretningsprodukter og -løsninger, som er fremstillet med tanke på miljøet, og som når ud til millioner af kunder. I hjertet af vores virksomhed er vores fantastiske medarbejderne, der repræsenterer mangfoldighed i alle dens facetter, og som har en passion for livet derhjemme. Vi bidrager alle sammen med vores unikke personligheder, og vi ønsker at vokse og udvikle os sammen. Vores vision, "At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker", inspirerer og vejleder os i alt, hvad vi gør. Det er IKEA.

HVAD VI ALLE SAMMEN HAR TIL FÆLLES

  • Vi udlever vores værdier
  • Vær dit unikke selv, samtidig med at du respekterer og inkluderer andre
  • Passion for boligindretning
  • Du præsterer og leverer, samtidig med at du lærer og udvikler dig
  • Og har det sjovt!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Odense SØ

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1