Logistikmedarbejder til Ta' selv lageret, (natte - og morgenarbejde), 12 timer pr. uge.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ



    HVEM ER DU?

    Du synes at den bedste tid på døgnet er om natten og den tidlige morgen, og du er frisk på at bruge din fysik i dit arbejde. Du ser frem til at møde ind på Ta' Selv lageret fra 04.00 sammen med dine kollegaer og være lige den, du ér! Derudover ved du at selvom du ikke har den direkte kundekontakt, så handler logistik ligeså meget om kundeservice og salg, som det er paller, der skal sættes på plads.

    I jobbet som vareopfylder på Ta' Selv lageret ser vi gerne at du:

    • Er i fysisk god form, og kan arbejde på skæve tidspunkter.
    • Har erfaring med at køre række truck, men ikke et krav.
    • Arbejder effektivt med fokus på orden og detaljer.
    • Trives i en omskiftelig og hektisk hverdag.
    • Har lagererfaring fra en detailvirksomhed, dog ikke et krav.
    • Du er selvstændig og ønsker at gøre en længerevarende karriere.

    EN DAG I DIT LIV HOS OS

    Som vareopfylder på Ta’ selv lageret spiller du en vigtig rolle for IKEAs salgstal og kunder, da vi sørger for at vores kunder aldrig går forgæves, når de skal købe møbler til hjemmet. Hverdagen som vareopfylder er altid travl, idet vi hver dag arbejder med en skarp deadline - huset skal være velopfyldt og klar til kunder, når vi åbner kl. 10. Dine opgaver omhandler:

    • Vareopfyldning - og nedtagning fra vores højlager med rækketruck.
    • Kommunikation og samarbejde med kollegaer og andre afdelinger.
    • Oprydning og vedligeholdelse.

    Gør du dit bedste, hver gang du er på arbejde, så stiller vi rammerne til rådighed, hvor du har masser mulighed for at udvikle dig. Når du starter lærer vi dig op, så du er godt klædt på til jobbet.

    VORES TEAM I IKEA

    Vi er teamet bag scenen, der gør IKEA produkterne tilgængelige for de mange mennesker. Vi er en mangfoldig blanding af medarbejdere, der bruger vores ekspertise inden for forsyningsprocesser til at skabe balance mellem sortiment og pladsmæssig kapacitet på den ene side og prognoser og bestilling på den anden for at tilbyde kunderne en høj grad af tilgængelighed og samtidig minimere omkostningerne. Hvis du nogensinde har tænkt over, hvem der er ansvarlige for at finde virkningsfulde og effektive måder, som kunderne kan bruge, når de skal hente deres varer, så er det os. Vi har en stor passion for at arbejde sammen for at forbedre kundeoplevelsen i IKEA!

    HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP? LAD OS TALE MED HINANDEN!

    Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Kristian Baden via hans e-mail: [email protected]. Ansøgninger modtages udelukkende via IKEAs hjemmeside. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

    ØVRIGE INFORMATIONER

    • Stillingen er på 12 timer pr. uge i gennemsnit.
    • Arbejdstiden er kl. 04.00-10.15. Du skal i denne sammenhæng forvente at arbejde hver anden weekend både lørdag og søndag.
    • Opstart 1. oktober 2019. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os derfor retten til at lukke opslaget, når vi har de ønskede kandidater.


DERFOR BLI'R DU HELT VILD MED OS

Fra de dybe skove i Sverige har vi udbredt vores kultur og værdier til hele verden. I hjertet af vores sortiment er vores smukke boligindretningsprodukter og -løsninger, som er fremstillet med tanke på miljøet, og som når ud til millioner af kunder. I hjertet af vores virksomhed er vores fantastiske medarbejderne, der repræsenterer mangfoldighed i alle dens facetter, og som har en passion for livet derhjemme. Vi bidrager alle sammen med vores unikke personligheder, og vi ønsker at vokse og udvikle os sammen. Vores vision, "At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker", inspirerer og vejleder os i alt, hvad vi gør. Det er IKEA.

HVAD VI ALLE SAMMEN HAR TIL FÆLLES

  • Vi udlever vores værdier
  • Vær dit unikke selv, samtidig med at du respekterer og inkluderer andre
  • Passion for boligindretning
  • Du præsterer og leverer, samtidig med at du lærer og udvikler dig
  • Og har det sjovt!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Odense SØ

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1