Biofuel Express i Randers søger Logistics Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

ALL-ROUND LOGISTIKANSVAR INDEN FOR DEN GRØNNE OMSTILLING

Biofuel Express søger en dygtig og ambitiøs Logistics Manager, som kan bidrage til vores fortsatte vækst, så vi kan accelerere den grønne omstilling inden for tung transport.

Som markedets førende specialist og udbyder af bæredygtigt biobrændstof er en effektiv logistik kernen af vores forretning.

Biofuel Express hjalp i 2021 vores kunder med at spare 282.000 tons CO2, svarende til den årlige udledning fra 102.000 personbiler.

Biofuel Express er et ambitiøst og entreprenant selskab. Udover at udbygge vores førende position i Skandinavien ønsker vi nu at ekspandere til nye markeder og segmenter, hvilket sætter nye krav til vores logistiksetup.

Om jobbet

Du ved, at en smidig logistik er en essentiel del af kundens oplevede service, og at dette bidrager til at gøre Biofuel Express til den rigtige, langsigtede partner, som sikrer høj kvalitet og en tryg leverance – hver gang. Et ansvar som du finder motiverende og forpligtende.

Vi samarbejder med eksterne transportører, hvor du vil have det løbende ansvar for samarbejdet, fra udbud og kontrakt- og prisforhandling til den daglige opfølgning og supervisering vedrørende disponering på vores eksisterende markeder, med direkte brændstoflevering til BtB kunder inden for kollektiv trafik og tung transport, samt egne truck tankstationer i Sverige.

Herudover bliver en vigtig del af dine opgaver at understøtte væksten gennem at etablere og opbygge det optimale logistiksetup på nye europæiske markeder samt i forbindelse med andre nye markedsinitiativer, som involverer åbning af truck tankstationer i Danmark og effektiv styring af skibsleverancer og egne terminaler (tank storage).

Der vil løbende være special ordre, hvor du med dit know-how også sikrer en sikker logistik, fra bestilling til levering.

Vi har stort fokus på automatisering af vores processer, med integration på tværs af systemer fra forbrugsanalyse til planlægning og fakturering, og er således førende på vores IT-setup, som et vigtigt fundament for en effektiv og skalerbar operation.

Som systemansvarlig for logistik/transport har du både et skarpt øje for at alle informationer er korrekte, og sørger også selv for den løbende udvikling og forbedring af systemerne. Det er derfor vigtigt, at du hurtigt forstår og fordyber dig i de nødvendige IT-systemer, samt naturligt og kontinuerligt arbejder for at forbedre processer og systemer, så du både sikrer en stærk logistik i dag og på lang sigt.

Gennem vores tilgang til IT og automatisering som fundament for fortsat vækst og effektive arbejdsgange, har vi formået at skabe stor tilvækst med et effektivt team.

Du bliver en vigtig spiller i vores fortsatte kvalitetsarbejde (ISO 9001), hvor du sørger for at identificere og eksekvere de nødvendige ’corrective actions’, så vi arbejder smartere, og leverer en høj kvalitet og service, hvilket ligger i naturlig forlængelse af det generelle fokus på forankrede procedurer og policys, som løbende skal forbedres og efterleves.

Arbejdsopgaver

Vi sætter en ære i at være en fleksibel og dynamisk virksomhed, hvilket også afspejler sig i jobbet, hvor der er højt til loftet, og hvor det i høj grad er dig selv, der definerer mulighederne, med rig mulighed for udvikling og stor selvstændighed.

  • Kontraktansvar med eksterne transportører
    • Udbud og ad hoc forespørgsler
    • Prisforhandling
    • Etablering af logistiksetup på nye Europæiske markeder

  • Daglig kontakt og samarbejde med eksterne transportører, med opfølgning på disponering og planlægning af tankvognsdistribution
    • Elektronisk overvågning af tanke (VMI)
    • Opfølgning på alarmer (pejlinger)
    • Opfølgning og håndtering af non-VMI og special ordre

  • Lagerstyring på egne tankstationer
  • Håndtering af skibsleverancer og produktanalyser og egne terminaler
  • Systemansvarlig
    • Fleet management/planning system (PDI Lomosoft), som anvendes af alle vores transportører, inklusiv træning og opfølgning af brugen af systemerne.
    • Tank systemer (Sensile, MCD SiteInfo, Tokheim) til overvågning af alle tanke
    • Vedligeholdelse af transportpriser i Navision/ERP

  • Ansvarlig for Quality Management System (ISO 9001) og efterlevelse af vores Standard Operation Procedures (SOP), Quality Policy, Safety Instructions etc.
  • Eksport- og tolddokumenter (compliance / EMCS)

Din profil

  • Min. 5 års erfaring inden for logistik eller distributionsplanlægning, måske som disponent, planlægger, speditør el.lign.
  • Besidder et naturligt talent for at identificere hvor der skal følges op – både i den daglige operation, samt generel optimering og effektivisering af processer.
  • Udviser faglig stolthed, er detaljeorienteret, struktureret og en god koordinator med evnen til at holde overblikket
  • Trives godt med at tage ansvar, og kan arbejde selvstændigt.
  • Engageret, og tager initiativ til nye projekter og optimering, og kan håndtere opgaven fra start til slut.
  • Du brænder for at skabe effektive processer baseret på IT, og har stærke IT-kompetencer og et generelt stort flair for IT, og bliver nemt selvlært superbruger.
  • Team player, god til at kommunikere med andre og holder humøret højt – også når der er travlt.
  • Flydende i dansk og engelsk, med god forståelse for de skandinaviske sprog.

Om Biofuel Express

Vores kernefokus er 100% biobrændstofmarkedet. Vi brænder for den grønne miljøpåvirkning fra bæredygtigt brændstof.

I de sidste 15 år har vi specialiseret os i at omlægge flåder og udstyr til tankning af busser og lastbiler fra almindelig diesel til 100% fossilfri drift. Det har gjort Biofuel Express til Skandinaviens førende distributør af fossilfrie biobrændstoffer såsom B100 Biodiesel RME Premium og HVO100 Renewable Diesel. Vores højkvalitetsprodukter kan tankes direkte på vores stationer i Sverige eller leveres direkte til kundens egne tanke.

Vores kunder er virksomheder inden for offentlig transport og lastbiler, der tilbyder miljørigtige transporter
til udbydere med høje krav til miljø og CO₂-reduktioner.

Vores vision er at bidrage til en grønnere transportsektor, og at være den største specialist inden for distribution af vedvarende brændstoffer. Biofuel Express kombinerer indsigt i motorer og lovgivning med langsigtede samarbejder med verdens førende biobrændstofproducenter til målrettet salg af lavemission biobrændstoffer til gavn for kunder, og til gavn for miljøet.

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Biofuel Express ved denne rekrutteringsopgave. Virksomheden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller [email protected]. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Østjylland

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (praktik) i Århus

    Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (freelance) i Viby J

    Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud pr..
    • Logistikmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Hammel

    Nøgleposition for koordinering af klargøring og transport af Horsch maskiner Med reference til driftsdirektøren bliver det dit ansvar at koordinere, følge op på og verificere klargøringsordrerne .
    • Logistikmedarbejder
    • Hammel
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Århus

    Har du den faglige viden til at vurdere ønsker om ny lokalplanlægning? Har du lyst til at give sparring til plan- og kommuneplancheferne? Kan du udarbejde politiske dokumenter til rådmanden og styr..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
5. juli 2024 12
4. juli 2024 11
3. juli 2024 10
2. juli 2024 10
1. juli 2024 10
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 10
26. juni 2024 11
25. juni 2024 13
24. juni 2024 14
23. juni 2024 15
22. juni 2024 15
21. juni 2024 15
20. juni 2024 15
19. juni 2024 14
18. juni 2024 14
17. juni 2024 15
16. juni 2024 14
15. juni 2024 13
14. juni 2024 14
13. juni 2024 14
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 13
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 13
6. juni 2024 14
5. juni 2024 17