Logistikansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

  • Opbygning af ny afdeling.


  • Stor grad af købmandskab.


  • Miljørigtig nedbrydning.



Kingo Karlsen A/S søger en logistikansvarlig til en nyoprettet stilling med reference til projektdirektøren. Kingo er grøn! Vi arbejder for øget genbrug af materialer, og derfor udvikles og anvendes de mest effektive og miljørigtige processer. Den stærke grønne profil kræver øget fokus på bortskaffelse af byggeaffald. Den nye logistikansvarlige får stor indflydelse på udformningen af jobbet sammen med nære kolleger inden for projekteksekvering, indkøb og lagerhåndtering.

Det svære i jobbet hos Kingo er ikke at få materialer ud til byggepladserne, men at få materialer væk fra byggepladserne. Den store forskel består i, at det er forholdsvist enkelt at dimensionere hvilke materialer, der skal bruges til at bygge, men når man nedbryder, kan det være svært at kende omfanget af, hvor meget materialerne fylder, og hvad de består af.

Opgaver for den logistikansvarlige bliver:

  • løbende optimering af priser for affaldstransporter og affaldsmodtagere, så Kingos interne værktøj kan anvendes direkte af projektchefer og beregnere.
  • at supportere optimeringen af affaldshåndtering (transporter og deponi) med henblik på lavest mulige omkostninger og CO2 på store projekter.
  • at sikre opfølgning og justering, mens projekterne løber med involvering af interne og eksterne interessenter.
  • support af Kingos skrotafdeling i forhold til optimering af skrotpriser.
  • løbende opdatering af Kingos forventning til leverandører af transporter og deponi i forhold til bæredygtighed - herunder f.eks. CO2 belastning.
  • at sikre et passende antal relevante leverandører i Kingos landsdækkende portefølje.

Du skal være en dygtig købmand med en bred forretningsforståelse. Du har minimum 3 års relevant erfaring med disponering af kørsel fra transportbranchen og/eller affaldshåndtering. Din erfaring med handel baseret på dagspriser er solid. Du har samarbejdet med vognmænd og gerne løst opgaver omkring deponi og modtagestationer. Du er sandsynligvis speditøruddannet eller har en anden relevant logistikuddannelse.

Du kan holde fokus på detaljerne uden at tabe overblikket. Du er veltalende, besidder gode samarbejdsevner og er serviceminded.

Det er vigtigt, at du kan se dig selv indgå som en passioneret medspiller i en kundeminded kultur, hvor engagement og fleksibilitet danner fundamentet for succes. Dit ansvarsområde bliver en integreret del af virksomhedens fundament, som præges af en team- og iværksætterånd.

Jobbet er for dig, der gerne vil have et stort ansvarsområde, hvor du er garant for fremdrift. Du formår at arbejde strategisk, taktisk og operationelt. Den rette kandidat ved, at det er en nødvendighed at have fingrene nede i bolledejen for at kunne være i fuld kontrol. I Kingo er der mange eksperter, som du kan rådføre dig med. Ansvarsområdet kan med tiden vokse i stillingen, når du har skabt bæredygtige resultater på logistikområdet.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet, Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mikael Hage på tlf. +45 2132 9212.

Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Søg stillingen - KLIK HER


Om Kingo Karlsen A/S


Kingo Karlsen A/S er én af Danmarks førende nedbrydningsvirksomheder med over 60 års erfaring i branchen.

Virksomheden er ejet af 3. generation og har 147 ansatte. Hovedsædet er beliggende i Silkeborg med afdelinger fordelt over hele Danmark. Kingo Karlsen A/S varetager nedbrydningsopgaver lige fra mindre renoveringer til store totalnedbrydninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Silkeborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1