To planlæggere til Plansektionen i Teknik- og Miljøafdelingen i Silkeborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Silkeborg Kommune er Danmarks 2. hurtigst voksende kommune. Det betyder, at vi udover den daglige sagsbehandling har travlt med at planlægge og realisere flere spændende udviklingsprojekter i hele kommunen. Udviklingen af den nye bydel Eriksborg, omdannelse af Søfronten og Havnen, byfornyelse og udarbejdelse af en række lokal- og helhedsplaner er blot nogle af de mange opgaver, vi aktuelt bruger kræfter på, og der er mange flere undervejs. Derfor søger vi to planlæggere, der med faglig nysgerrighed og gåpåmod vil deltage aktivt i dialogen med borgere, forenings- og erhvervsliv og derigennem bidrage til fortsat vækst og udvikling i Silkeborg Kommune.

Velkommen til Teknik og Miljø
Plan er en af fem sektioner i Silkeborg Kommunes Teknik- og Miljøafdeling. Her er vi organiseret i selvstyrende teams, fordi vi anser det for den bedste måde at organisere os på i en hverdag med højt fagligt niveau, store krav til tværfagligt samarbejde og et behov for, at beslutninger træffes så tæt på opgaveløsningen som muligt. Det betyder en hverdag med højt til loftet, en høj grad af medindflydelse og en uformel ledelsesstil, hvor kommandovejene er korte og effektive.

Som planlægger i Plan vil du indgå i et stærkt fagligt fællesskab bestående af 20 medarbejdere inddelt i tre teams: Team Omegn og Landskab, Team By og Bolig samt Team Strategi og Erhverv. Vi har et godt samarbejde og glæder os til at møde dig, der altid er med på at spille dine kollegaer gode, og som med en god portion humor er med til at skabe den gode arbejdsdag sammen med os. Opgaveløsningen sker i et tæt samarbejde med de øvrige teams i Teknik og Miljø. Din dagligdag hos os vil blive præget af kontakt til mange samarbejdspartnere, herunder kommunens øvrige afdelinger, offentlige og private grundejere, rådgivere og andre interessenter i kommunens planlægning og udvikling.

Du kommer til at arbejde med…
Vi søger to planlæggere, der begge vil få et alsidigt job med mange spændende og forskellige opgaver hver dag. Som planlægger bliver du projektleder for en række lokalplaner med stor variation i både skala, type og anvendelse. Du skal deltage i og styre hele planprocessen fra de indledende forhandlinger med bygherre til borgerdialog og den politiske behandling. Hvis du har erfaring med eller interesse i landzoneadministration, er der også rig mulighed for at bidrage til denne sagsbehandling.

Konkret kan du få fingrene i flere forskellige projekter:
  • Planstrategi og implementering af rullende kommuneplanlægning, herunder en række tematillæg om bl.a. tekniske anlæg samt kulturmiljø og bevaringsværdige bygninger
  • Strukturplaner for flere af kommunens byer i tæt samarbejde med byens borgere
  • Lokal byudviklingsplan for området omkring Resedavej og Lupinvej i Silkeborg (socialt udsat boligområde)
  • Byfornyelsesprojekter

Vi forventer, at den ene planlægger vil have særligt fokus på strategisk proces- og projektledelse og således tilknyttes Team Strategi og Erhverv. Den anden planlægger, forventer vi, har større fokus på lokalplanlægning og administration af planloven/naturbeskyttelsesloven og dermed tilknyttes et af de to andre teams afhængig af interesser og kompetencer. Du kan læse mere om de tre teams her: https://silkeborg.dk/Kommunen/Afdelinger-og-ledelse/Teknik-og-Miljoeafdelingen/Plan

Fælles for alle teams er, at alle fungerer som byplanansvarlige og således bliver et centralt omdrejningspunkt for dialogen med lokalråd, borgere og forvaltning inden for et afgrænset geografisk område. Du kan læse mere om de byplanansvarliges rolle her: https://silkeborg.dk/Politik/Lokalraad-og-naerdemokrati/Lokalraad/Byplanansvarlige

Hvem er du?
Vi søger en kollega, der arbejder helhedsorienteret og vægter det gode samarbejde, men som også kan arbejde selvstændigt og sikre fremdrift. Du skal trives med at arbejde i et team med fokus på faglighed, samarbejde og godt arbejdsmiljø.

Du brænder for planlægning og byudvikling i et tværfagligt perspektiv, har erfaring fra lignende projekter eller er lærenem og formår at strukturere og styre processer, der til tider kan være langvarige. Du er dygtig til at håndtere projekter med en række interessenter og aktører og evner at få alle aktører med om bord i byudviklingen. Du ved, at samarbejde er vigtigt for at nå i mål med dine opgaver, og du bruger din humor og din evne til at danne relationer aktivt i dit arbejde. Du sætter samtidig en ære i gode processer og i at omsætte det til administrerbare planer, der er solidt forankret i planloven.

Vi lægger vægt på, at du
  • har erfaring indenfor lokalplanlægning og byudvikling, herunder gerne kendskab til planloven og anden relevant lovgivning inden for fysisk planlægning
  • har projektledererfaring inden for byudvikling
  • gerne har erfaring med arbejde med landzonebestemmelserne og/eller naturbeskyttelseslovens bygge- og beskyttelseslinjer
  • er grundig og har overblik, så du kan holde mange bolde i luften og sikre fremdrift i komplekse og langsigtede opgaver med mange interessenter
  • har en tværfaglig tilgang til opgaveløsningen, er god til at samarbejde og skabe ejerskab i projekter – både i forhold til borgere og virksomheder, men også internt i organisationen
  • er god til at kommunikere med både fagfolk, politikere og borgere med øje for løsningsmuligheder
  • motiveres af at arbejde tæt på det politiske niveau

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Du vil få arbejdsplads på Silkeborg Rådhus, Søvej 3, 8600 Silkeborg.

Har du spørgsmål til stillingen, eller hvordan det er at arbejde i Teknik og Miljø, er du velkommen til at kontakte planchef Line Morsing Steenberg på 2362 6074 (læg gerne en besked) eller specialkonsulent Tanja Brøndum på 8970 1463.

Ansøgningsfrist: 19. september 2021.

Der vil blive afholdt samtaler inden udvælgelsen af de personer, som vi ønsker at tilbyde stillingen til. Samtaler forventes afholdt 23. og 24. september 2021.

Vi foretrækker at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Silkeborg
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Herning

    Om stillingen Vi har travlt, så er du en speditør, der har fokus på, at kunden skal være i centrum, og har du lyst til nye udfordringer i en spændende og international virksomhed,.
    • Logistikmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Herning

    Som elev er du velkommen til at udfolde dit talent og gøre karriere hos ALPI.Vi tager hånd om vores elever. Socialt og fagligt. Vi gør os umage for at skabe et spændende miljø og et afvekslende f..
    • Logistikmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Midtjylland

    DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er e..
    • Logistikmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Midtjylland

    SAMSON AGROLIZE A/S er en del af SAMSON GROUP A/S og er eksklusiv forhandler af SAMSON og Pichon produkter i Danmark og Sverige. De har et dybt kendskab til produkterne og tilbyder skræddersyede..
    • Logistikmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1