[xxxxx] søger IT System Specialist – Purchase/Logistics

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

NORMAL har siden opstarten i 2013 været i kraftig vækst og har nu mere end 300 butikker på tværs af Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland, og væksten fortsætter i fuld fart. Vi styrker nu det team, der arbejder med IT-løsninger med særligt fokus på vareflow-området og understøttelse af processer indenfor indkøb/logistik. Teamet er i tæt samarbejde med såvel interne som eksterne partnere, ansvarlige for systemudvikling, processer og drift.

I stillingen som System Specialist bliver du en vigtig del af et lille sammentømret team, der bygger på humor, sparring og samarbejde, samtidig med at du får dine egne opgaver, som du er ansvarlig for fremdriften på.

Vil du arbejde med innovative løsninger, og vil du spille en væsentlig rolle i Danmarks sjoveste og mest nytænkende detailhandelskæde, så er muligheden her.

Ansvarsområde og arbejdsopgaver:

Arbejdsområdet er bredt, og arbejdsopgaverne forskellige, ikke to dage bliver ens. Der arbejdes primært med udvikling og optimering af system og processer, men du skal også finde/håndtere bugs og fungere som superbruger af systemet.

Eksempler på ansvarsområder og opgaver:

  • Udarbejdelse af kravspecifikationer og dokumentation
  • Være ansvarlig for dele af eller hele projekter
  • Være tovholder og konsulent i forbindelse med procesarbejde
  • Løsning af opgaver foregår i tæt dialog og samarbejde med vores eksterne konsulenter og udviklere på området
  • Test af løsninger, herunder udarbejdelse af test-scenarier og validering af nyudvikling
  • Understøtte brugere ved spørgsmål til daglig drift i AGR og fejlhåndtering
  • Undervisning og udarbejdelse af manualer til relevante afdelinger

AGR Dynamics er et nøglesystem indenfor vareflow-området, og har du erfaring med dette eller lignende, er det en fordel. NORMAL har derudover en Microsoft Dynamics NAV 2015 og LS Retail løsning som ERP-platform, som du skal være med til at sikre udnyttes bedst muligt i samspil med AGR Dynamics løsningen.

Om dig:

Man kan tænke sig flere forskellige indgangsvinkler til stillingen.

Det er dog et krav, at du har kendskab til forretningsprocesser i detailhandlen. Har du arbejdet indgående med processer i forhold til vareflowsystemer/ERP, er det en fordel. Du behøver ikke at være tekniker, men du skal være interesseret i at forstå systemer og de underliggende logikker og strukturer.

Du kender arbejdet med at beskrive forretningsprocesser og kan se udfordringerne både med forretnings- og IT-briller på. Du har måske en baggrund fra indkøb, logistik eller vareflow kombineret med en stor interesse for samspillet med systemerne. Måske har du i dag rollen som superbruger, eller også har du taget springet over som konsulent?

Du trives med en dynamisk hverdag, hvor det, du har planlagt, ikke altid er det, du ender med at lave.

Du tænker logisk og analytisk, arbejder struktureret og motiveres af at forbedre og udvikle best practice. Du er en udpræget teamplayer og formår at skabe gode relationer til dine mange forskellige samarbejdspartnere.

Du er flydende på dansk og taler/skriver engelsk på højt niveau. Dette er en absolut nødvendighed, da meget samarbejde med de eksterne konsulenter foregår på engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Arbejdssted: Skanderborg

Ansøgning:

Vi afholder løbende interviews og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (praktik) i Århus

    Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (freelance) i Viby J

    Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud pr..
    • Logistikmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Hammel

    Nøgleposition for koordinering af klargøring og transport af Horsch maskiner Med reference til driftsdirektøren bliver det dit ansvar at koordinere, følge op på og verificere klargøringsordrerne .
    • Logistikmedarbejder
    • Hammel
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Århus

    Har du den faglige viden til at vurdere ønsker om ny lokalplanlægning? Har du lyst til at give sparring til plan- og kommuneplancheferne? Kan du udarbejde politiske dokumenter til rådmanden og styr..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2