Lager- og logistikmedarbejder med IT flair og erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Din primære opgave vil være at styrke og samarbejde med vores dygtige lagermedarbejdere. Vi har gennem de sidste år opgraderet vores lager og udvidet produktprogrammet betydeligt. Vi har netop tilbygget og udviddet så vi har et stort moderne højlager, med nyt logistisk system, nye reoler, trucks m.v.

Hos os er et velfungerende lager ikke bare en nødvendighed, det er en absolut forudsætning. Vores væsentligste kunder er sygehuse, forskningsafdelinger på universiteter og medicinalindustrien.

Som lagermedarbejder hos Hounisen er man mere end bare en lagermedarbejder. Man er en væsentlig brik i vores ønske om at være med til at udvikle og styrke forsknings- og analysearbejdet i Danmark. Målet er at få det bedste og mest præcise lager i Danmark i forhold til leverings- og forsyningssikkerhed, målt på kundetilfredshed.

Alle opgaver som findes på et moderne lager med et stort flow af varer ind og ud.

Den ideelle person har en relevant uddannelse og erhvervserfaring med lagerarbejde og IT-systemet BC. En superbruger foretrækkes. Stillingen er velegnet, til en, der ønsker at gøre en forskel og værdsætter en travl hverdag med gode kollegaer.

Du skal være omhyggelig og kunne bevare overblikket, også når der er travlt. Truckcertifikat er et krav og evt. kendskab til farligt gods en fordel.

Som person brænder du for at skabe resultater. Du har et stort drive og engagement, er selvstartende og sætter pris på selvstændigt ansvar. Du forstår betydningen af at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt. Hounisen vægter faglighed, troværdighed og respekt for kunder og kollegaer højt.

Du tilbydes en personlig og fagligt udviklende stilling i en solid virksomhed. Løn og ansættelsesvilkår efter individuelle kvalifikationer. Ansøgningsfristen er 8. november 2021, men send din ansøgning hurtigt, da vi løbende vurderer indkomne ansøgninger og afholder samtaler. Ansøgning med CV og evt. udtalelse fra tidligere arbejdspladser mv. sendes til Jan Locher på mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Skanderborg
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (praktik) i Århus

    Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (freelance) i Viby J

    Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud pr..
    • Logistikmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Hammel

    Nøgleposition for koordinering af klargøring og transport af Horsch maskiner Med reference til driftsdirektøren bliver det dit ansvar at koordinere, følge op på og verificere klargøringsordrerne .
    • Logistikmedarbejder
    • Hammel
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Århus

    Har du den faglige viden til at vurdere ønsker om ny lokalplanlægning? Har du lyst til at give sparring til plan- og kommuneplancheferne? Kan du udarbejde politiske dokumenter til rådmanden og styr..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2