Planlæggere til kystbeskyttelse og anlæg til vedvarende energi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Planlæggere til kystbeskyttelse og anlæg til vedvarende energi til Plan og Miljø

Fremtiden kalder på en stærk og fremsynet planlægning. Vi står over for en række problemstillinger, som skaber udfordringer vores hverdag, klima og natur. Vi skal sikre en bæredygtig planlægning af vores byer og det åbne land med rum til bosætning og udvikling af vores virksomheder. En bæredygtig planlægning kræver blandt andet grøn omstilling og forebyggelse og afværgelse af klimaændringer.

Derfor søger vores Planafdeling derfor 2 kolleger til klimasikring af kysten, lokalplanlægning og planlægning for vedvarende energianlæg.

De to planlæggere skal varetage nedenstående opgaver. Ansvarsområderne bliver fordelt efter interesse og kompetencer.

  • Sagsbehandling af kystbeskyttelse
  • Projektledelse i forbindelse med større kystbeskyttelsesprojekter
  • Kommune- og lokalplanlægning
  • Planlægning for vedvarende energi-anlæg
  • Varme- og energiplanlægning
  • Administration og vejledning efter planloven m.fl.

Udover ovenstående opgaver vil der også være behov for indgå i andre igangværende projekter i kommunen som eks. DK2020.

Du kommer med følgende baggrund og personlige egenskaber.
  • Du har en uddannelse, som er relevant for stillingen såsom landinspektør, ingeniør, geograf, planlægger eller lignende teknisk baggrund.
  • Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner og fokus på den gode både mundtlige og skriftlige dialog med borgere og virksomheder
  • Du er ambitiøs på egne og afdelingens vegne, og brænder for at udvikle dig i en kommune, hvor det er vigtigt at kunne tage ansvar og initiativ i en travl hverdag
  • Du har lyst til at arbejde tværfagligt indenfor et område som har naturlig politisk interesse og bevågenhed.
  • Du har kendskab til planloven, kystbeskyttelsesloven og/eller naturbeskyttelsesloven
  • Du har interesse for miljøvurderinger
  • Du er struktureret og holder overblik i komplekse processer

Derfor skal du vælge os

Planafdelingen består af en afdelingsleder og 16 dygtige kollegaer – byggesagsbehandlere, naturforvaltere, planlæggere og administrative medarbejdere. Dagligdagen er præget af et højt aktivitetsniveau – opgaverne er udfordrende, og kollegerne er engagerede. Vi har frihed under ansvar, plads til forskellighed og en åbenhed for bidrag med nye initiativer og tiltag.

Vores hverdag er præget af mange opgaver, så du skal have lyst til at være del af en organisation, hvor der er hastighed i opgaverne, og hvor det er nødvendigt, at der er et tæt samarbejde mellem kollegaerne for at sikre fremdrift i opgaverne.

Vi har et godt arbejdsmiljø, med fokus på både den enkelte og på fællesskabet, samt på balancen mellem arbejdsliv og familieliv. Det betyder blandt andet, at vi giver vores medarbejdere mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde. Vi vægter også en arbejdsplads, hvor vi nærværende og opmærksomme på hinanden. Vi har en uformel omgangstone med godt humør og respekt for hinanden.

Yderligere oplysningHar du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerchef John Patuel Hansen på telefon 96848445 eller 20717082. Det er ligeledes muligt at rekvirere relevant materiale.
Tiltrædelse den 1. august 2022 eller efter aftale.
Ugentlig arbejdstid er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Struer
  • Søndag den 19. juni 2022

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Brande

    MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE? Ønsker du et arbejde, hvor du yder en høj service og sikrer en optimal håndtering af varer? Og har du fokus på fakta og d..
    • Logistikmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Skjern

    Europæisk markedsleder * Landbrugets e-handelsgrossist * +1.000 mio. € Vi sørger en ansvarlig Lager- og Logistikelev til vores 23.500 m2 store lager i Skjern.Lidt om os:Hos Kramp kan vi tilbyde en .
    • Logistikmedarbejder
    • Skjern
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (studiejob) i Videbæk

    Vil du arbejde med logistik og planlægning på et mejeri i rivende udvikling? Så søg stillingen som studentermedhjælper hos [xxxxx] Foods Nr. Vium i Videbæk. Du bliver ansat på et moderne mejeri, hvo..
    • Logistikmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Holstebro

    Logistikbefalingsmand til Logistiksektionen ved Stab/1. Brigade (Genopslag) Er du en erfaren bef..
    • Logistikmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Struer over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0