Logistik-koordinator, Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Er du passioneret logistik koordinator, som vil være med til at skabe et professionelt og sikkert lager hos Evida? Så kan det meget vel være dig, vi søger.

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og ansvar forpligter, for når vi skaber forandringer og finder nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hvis du ligesom os er drevet af at løse komplicerede udfordringer, kan du blive en del af holdet. Og som logistik koordinator hos Evida får du en betydningsfuld rolle i vores afdelingen Disponering og Lager.

Du bliver en del af et team bestående af 14 professionelle medarbejdere, som alle er en del af afdelingen; Disponering og Lager, som er landsdækkende. Din fast kontoradresse er på hovedkontoret i Viborg, hvor fire af temaets medarbejdere sidder, men du skal være indstillet på at besøge vores andre lager i Danmark af og til. Afdelingen har ansvaret for at sikre, at de rette varer er på lager, og at der kan leveres til driften og vores projekter.

Vores hovedkontor ligger i Viborg. Og derudover har vi driftscentre i Middelfart og Stenlille samt et beredskabslager i Søborg.

En bred vifte af arbejdsopgaver

Til denne nyoprettede stilling, søges en logistik koordinator, der skal arbejde med systematisering og effektivisering af lagerstyringen på vores 4 lagre, samt sikre en god service for de interne kunder og samtidig være med til at drive afdelingens forskellige udviklingsprojekter. Afdelingen har igangsat flere spændende udviklingsprojekter, der skal realisere visionen om et effektivt og digitalt styret materiale-flow.

Du får en central placering i afdelingen Disponering og Lager, i Drift og Vedligeholdsområdet, og kommer til at indgå i et bredt samarbejde med hele den store tekniske organisation. Som logistik koordinator får du en travl og varierende hverdag.

Du vil komme til at drive systematisering omkring vedligeholdelse af data ifm. lagerbeholdninger, fastlæggelse og løbende justering af minimums- og maksimumslagre samt sikre at Evidas sikkerhedslagre altid er dimensioneret rigtigt. Dette i tæt samarbejde med dine kolleger i og uden for afdelingen.

Du skal med dine analytiske evner udarbejde analyser og opdateringer baseret på data. Du skal bidrage til at sikre et optimalt vareflow og en effektiv drift samt understøtte en løbende udvikling af den samlede værdikæde. Du skal være med til at sikre god data kvalitet og styrke anvendelsen af de hjælpesystemer, styringen er bygget op omkring, så vi kan agere proaktivt og levere rette materialer til tiden. Du skal også være med til at digitalisere vores arbejdsprocesser.

Viden og erfaring

Det er en stor fordel, hvis du har viden og erfaring omkring indkøb og disponering, og du er gerne en habil excelbruger. Erfaring med og kendskab til supply chain og de digitale værktøjer, der anvendes på området, er nødvendigt. Du vil få den nødvendige oplæring, i de løsninger Evida anvender.

Du får en central rolle i at sikre vores leveringsikkerhed og bidrage til, at vi kan vedligeholde vores gasnet.

Du bliver projektleder for afdelingens strategiske projekter.

Vi styrer vores lager via Dynamics D365, så det er en fordel, hvis du har erfaring med Dynamics.

Din profil: Nytænkende og handlekraftig

Du har gerne en relevant uddannelse indenfor logistik og produktion.Vi søger dig, som er nysgerrig på at lære og har lyst til udvikling. Du har et højt gå-på-mod og har lysten til at udfordre og nytænke vores dagligdag. Du er vant til at arbejde selvstændigt, struktureret og have flere bolde i luften. Da du får en stor berøringsflade, er det vigtigt, at du kan kommunikere med mange forskellige mennesker på skrift og tale, og at du i det hele taget, er god til at skabe relationer.

Hos Evida står vi sammen og tror på, at vi gennem godt samarbejde kan gøre Danmark grønnere. Du vil blive en central medarbejder i vores drift, og sammen med dine kollegaer skaber I et professionelt og sikkert lager i topklasse. Vi leder efter dig, som er kendetegnet ved at være nytænkende, handlekraftig, ordentlig, professionel og samarbejdende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Viborg
  • Mandag den 02. januar 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Herning

    Begynd din karriere med en elevplads hos [xxxxx] Som speditørelev hos os får du mulighed for at udvikle dig i den retning, du vil, og du får ansvar – og hjælp med på vejen.Er du kl..
    • Logistikmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Herning

    Rekruttering udføres af All Recruit på vegne af vores samarbejdspartner, Dematic.Om jobbet:Som Tekniker vil dine daglige opgaver være at servicere, fejlfinde og reparere på et fuldautomatisk logi..
    • Logistikmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Silkeborg

    Vores kunde i Silkeborg søger lige nu en kollega til deres lager, som har erfaring med at stable med reachtruck. Virksomheden er i vækst, og du vil blive en del af en sund virksomhedskultur, hvor m..
    • Logistikmedarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Midtjylland

    DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er e..
    • Logistikmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
10. juni 2024 2