Bliv Logistiktrainee hos Arla

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Videbæk

Vil du lære håndværket fra bunden, og er du samtidig interesseret i IT og lagerstyring?

Som Logistiktrainee hos Danmark Protein får du masser af muligheder, spændende udfordrin-ger og ansvar. Hvis du har drive, ambitioner og vilje, så sørger vi for, at du udvikler dig både fag-ligt og personligt. Vi tilbyder en spændende uddannelse inden for logistik, og når du er udlært, kan du kalde dig logistikassistent. Logistik handler om organisering, planlægning og overblik, og som logistikelev hos os arbejder du sammen med vores erfarne logistikassistenter og lærer fra dem, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne opgaver. Du kom-mer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkeva-rer bliver en del af din dagligdag. Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremti-dens mejeri sammen med os.

Om logistikassistentuddannelsen


Uddannelsen til logistikassistent er en handelsuddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik.

  • Dit hovedforløb varer 2 år, og din elevtid vil veksle mellem skoleophold på handelsskole og praktiktid på virksomheden
  • I praktikken bliver du en del af holdet i logistikafdelingen og lærer at varetage de forskel-lige arbejdsopgaver fra bunden
  • Du kommer til at stifte bekendtskab med alle grene af logistikken som for eksempel di-sponering, lagerstyring, reklamationsbehandling, samt levere input til produktionsplan-lægningen.
  • Samtidig får du får et godt indblik i topmoderne mejeridrift og bliver en del af en strøm-linet forsyningskæde, hvor lean og optimeringsprojekter er en del af hverdagen

En uddannelse der åbner døre


Logistikassistentuddannelsen giver gode jobmuligheder både i og uden for mejeriindustrien. Danske logistikassistenter ligger klart i top inden for deres felt, og klarer du dig godt under din uddannelse, vil der også være gode muligheder for videre ansættelse hos Arla. Her vil vi naturligvis støtte op om din videre faglige udvikling og dygtiggørelse.

Om Danmark Protein


Vi beskæftiger 425 medarbejdere og producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler. Logistikafdelingen planlægger, disponerer og forsender ca. 140.000 ton kvalitetsprodukter årligt til hele verden. Du kan se frem til at indgå i en velfungerende afdeling med 15 kolleger, der sætter en ære i at give vores kunder den bedste service.

Vi er en del af Arla Foods Ingredients, der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods, med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af laktose og vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Hos os får du højt kvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer.

Hvem er du?


  • Du har gode samarbejdsevner, er serviceminded og engageret i dit arbejde.
  • Du har ligeledes en fleksibel indstilling til dine kolleger og arbejdsopgaver.
  • Du er vant til at arbejde med IT-systemer, og har du kendskab til MS Office-pakken er det en fordel.
  • Det er et krav at du kan tale og skrive Dansk, desuden skal du have gode engelsk kundskaber både mundtligt og skriftligt.
  • Vi forventer også, at du er ansvarsbevidst, en teamplayer og brænder for udfordringer

Ansøgning og kontakt


Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Peter Thim Eeg, på tlf.: 9131 7710.

We have a purpose for Good


At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply an-chored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, in-creasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the envi-ronment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Videbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Videbæk

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Brande

    MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE? Ønsker du et arbejde, hvor du yder en høj service og sikrer en optimal håndtering af varer? Og har du fokus på fakta og d..
    • Logistikmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Skjern

    Europæisk markedsleder * Landbrugets e-handelsgrossist * +1.000 mio. € Vi sørger en ansvarlig Lager- og Logistikelev til vores 23.500 m2 store lager i Skjern.Lidt om os:Hos Kramp kan vi tilbyde en .
    • Logistikmedarbejder
    • Skjern
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Hele Danmark

    Tenax Sild A/S søger en ny Purchase & Logistics Manager, som får ansvar for indkøb, leverandører, logistik og ikke mindst optimering og forankring af processer relateret til ansvarsområderne. .
    • Logistikmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Videbæk

    Danmark Protein er [xxxxx] Foods Ingredients største fabrik med 680 medarbejdere, der producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler. Vores logistikafdeling p..
    • Logistikmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Videbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Videbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Videbæk over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2