Logistik konsulent til [xxxxx] - Virum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Virum

nne kigger ind i en lovende fremtid, med spændende opgaver for vores kunder. I Architecture & Design stiger mængden af logistikrelaterede opgaver, og derfor søger vi en dygtig logistikkonsulent til vores hold. <br
Som virksomhed er nne ledende indenfor rådgivning og design til den farmaceutiske industri og understøtter vores kunders mission med at udvikle og fremstille lægemidler. nne designer og udfører produktionsfaciliteter, laboratorier til forskning og udvikling og meget mere. Vi leverer således alle ydelser fra de første analyser til den færdige facilitet, og som en særlig karakteristik ved nne, huser vi størstedelen af alle design kompetencerne internt.

Supply-chain management design - med primær fokus på logistik og lagerløsninger - er en integreret del af nne’s designløsninger og er forankret som en fast del af tidlige analyse- og designfaser. Udvikling af logistikstrategier er vigtige designgivende input til moderne komplekse farmaceutiske forsknings- og produktionsfaciliteter.

Som logistikkonsulent i afdelingen bidrager du til at sikre compliance i designløsninger via. logistikanalyser og -strategier samt tekniske krav til funktionelle, kapacitetsverificerede logistikløsninger.

Om jobbet
I afdelingen arbejder vi tæt sammen med procesingeniører og arkitekter, såvel som mange andre faggrupper med teknisk og forretningsmæssig baggrund. Du skal agere i dette tværfaglige felt af kompetencer og bl.a. kunne definere logistikstrategier, koncepter, logistik- og WH-layouts, teknisk designarbejde og løsninger tilpasset kundens specifikke behov.

En vigtig kompetence er at kunne omsætte overordnede designdrivers til konkrete løsninger på få timer under hensyntagen til projektstrategi, proceskapaciteter, GMP krav og arbejdsmiljømæssige forhold.

Du har et løsningsorienteret og innovativt mindset og er god til at bringe erfaringer og nye teknologiske muligheder i spil. Opgavetyper er både kortvarige analyser og længere projekter, og i perioder vil du have flere opgaver i gang på samme tid, hvor du er delvist allokeret.

Som kollega i Architecture & Design vil du bidrage som central aktør på vores projekthold. Du vil på daglig basis indgå i tæt dialog med kunder såvel som kollegaer for bedst muligt at forstå kundens behov og i samarbejde med dine kollegaer, udarbejde løsninger i en højt specialiseret, kompleks og teknisk kontekst.

Primære opgaver og ansvarsområder:
Som en del af vores erfarne hold i Architecture & Design vil du arbejde med tværfaglige opgaver indenfor den farmaceutiske industri, som for eksempel:

  • Deltage i workshops med kunder og kollegaer
  • Udarbejdelse af logistiske analyser og strategier, flow-maps og simulering af logistiske scenarier
  • Sikre at logistiske interfaces er afklarede og overholder GMP-krav
  • Udføre og udvikle visualisering af logistiske løsninger bl.a. med simuleringsværktøjet Flexsim
  • Udfærdige tekniske beskrivelser og udbudsmateriale.


Dine kvalifikationer:
Du er er perfekt match hos nne, hvis du besidder et højt fagligt niveau, har en vilje til hele tiden at lære nyt og er passioneret omkring dit arbejde.

Vi søger en medarbejder, som arbejder effektivt, selvstændigt og struktureret samt overholder aftaler og deadlines.

Du er derudover en stærk holdspiller og tager ansvar. Din alsidighed og omstillingsparathed er afgørende for den type opgaver der løses og leveres.

Du er en god facilitator og kan i samarbejde med kunder og kolleger drive en workshop som definerer drivere og krav til design af SCM løsninger via din industrielle erfaring enten i eller uden for den farmaceutiske industri.

Visualisering- og simuleringsværktøjer er integreret på tværs af fagområder i nne og udvikles løbende i projekter, så interesse og kendskab til denne type værktøjer er vigtig.

Afhængig af den individuelle opgave skal du samarbejde tværdisciplinært i veldefinerede metoder og modeller – størstedelen af vores arbejde foregår med digitale værktøjer og platforme – ofte i samarbejde med kollegaer fra vores kontorer i Indien og USA.

Derudover har du:

  • Gennemført en relevant uddannelse som produktions- eller maskiningeniør eller tilegnet dig tilsvarende kompetencer ved anden uddannelse
  • Erfaring som projektleder er en fordel men ikke et krav
  • Har minimum 3-5 års relevant erhvervserfaring – gerne med erfaring fra den farmaceutiske industri, life-science sektoren el. industrielle byggerier
  • Kendskab til GMP – Good Manufacturing Practice
  • Kendskab til Design Thinking
  • Er flydende i tale og skrift på dansk og engelsk.

Fremtidig karrierevej
Ønsker du at arbejde for nne, kan vi tilbyde gode udviklingsmuligheder. Bl.a. vil der være mulighed for at gå i retning af Specialist eller Project Manager. I nne ønsker vi, og har tradition for, at udvikle vores kollegaer over den lange bane.

Hvad siger andre?
Dine fremtidige kollegaer siger bl.a. følgende om nne:
Udviklingen i den farmaceutiske industri kræver konstant nye, fleksible og modulære løsninger, hvor mine leverancer har stor indflydelse på det endelige design. Der er aldrig 2 projekter der er ens, så jeg udvikler kontinuerligt mine kompetencer i store komplekse projekter med stort markedspotentiale – både fagligt og menneskeligt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Christian Holm, +45 30 79 62 28.

Ansøgningsfrist 26. januar 2021

Bemærk venligst, at ansøgningerne vil blive evalueret samlet efter ansøgningsfristens udløb. Vi modtager kun ansøgninger igennem vores online rekrutteringssystem.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Virum.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Virum
  • Tirsdag den 26. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Virum

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Virum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Virum over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0