Overfladebehandlerlærling ved Kanonværkstedet på Flådestation Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Frederikshavn

Start din rejse hos os i Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, og fyld din rygsæk med stærke kompetencer, som kan være med til at give dig et godt fundament i dit fremtidige arbejdsliv.

Ønsker du at tage en uddannelse i et spændende og udviklende miljø, er du måske vores nye overfladebehandlerlærling.

Om os

Vi er Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, en ny myndighed i Forsvaret siden januar 2020. Våben-værkstedet er en sammenlægning mellem Søværnets Operative Logistiske Støttecenter Frederikshavn/Korsør og Forsvarets Hovedværksteder i Frederikshavn.

Vi hører under Vedligeholdelsesområde Frederikshavn, og er placeret på Flådestation Frederikshavn, med en filial i Korsør.

De opgaver vi varetager:
•Maleropgaver for værksteder og enheder i Forsvaret
•Alt elektrisk og mekanisk vedligeholdelse, eftersyn, ombygning og modifikation af Søværnets våbensystemer
•Installerer, opligning og installationsskydning af våbensystemer på Søværnets enheder
•Assisterer ved transport og flytning af våben og våbensystemer
•Alt hydraulisk vedligeholdelse, eftersyn, ombygning og modifikation i Søværnets enheder

Vores team på våbenværkstedet består af 1 værkstedsleder, 2 assisterende værkstedsledere, 30 skibsmontører, 6 elektrikere, 2 maler, 6 specialarbejder samt lærlinge. Medarbejderne er overvejende civile.
Værkstedet er ISO certificeret både inden for kvalitetsledelse og arbejdsmiljø.

Om stillingen

Kanonværkstedet har ansvaret for vedligeholdelse, reparation og installation af artilleri- og våbencontainersystemer på Forsvarets skibe i Danmark og i internationale missioner i dét omfang, det er nødvendigt.

Værkstedet har tillige ansvar for hydrauliske anlæg til skibe og landanlæg, inklusiv lovpligtige eftersyn.

Du vil blive en del af vedligeholdelsesteamet, og du vil komme til at arbejde både selvstændigt og sammen med dine kollegaer. Vi har 2 faste maler som du vil komme til at arbejde tæt samme med.

Du kommer til at blive fagligt udfordret indenfor faget, vi bearbejder både store og små emner, med store overflader eller mange kanter. Vi har opgaver hvor det er et emne, store som små der skal bearbejdes og så har vi også store serie af emner. Vi arbejder med flere forskellige overfladeprodukter.

Alt i alt, kan vi tilbyde dig et alsidigt job med mangeartede opgaver og udfordringer, og med gode muligheder for både faglig- og personlig udvikling.

Vi tilbyder et uformelt og stabilt arbejdsmiljø med ordnede forhold samt engagerede og motiverede kolleger med forskellige håndværksmæssige baggrunde.

Om dig

Du har afsluttet grundforløb 2 som overfladebehandler, eller forventer at afslutte grundforløb 2 inden ansættelsesdato.

Alt efter dit hidtidige erhvervs- og uddannelsesforløb, vil uddannelsen vare op til 3 år og 6 måneder, hvor du kombinerer den praktiske del ved værkstedet med skoleperioder ved nærmeste tekniske skole. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Det er vigtigt, at du har evnen og viljen til at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed, hvor der vil være vekselvirkning mellem arbejde på værkstedet og skoleforløb.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværker i Staten.
Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.209,41kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.873,25 kr. pr kr. pr. måned.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorsergent Jesper Nielsen på tlf. 41 96 29 15.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 32 66 54 70.

Ansøgningsfristen er den 8. november 2021 og vi forventer at afholde samtaler i uge 46. Ansættelsesstart er den 1. februar 2022.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning og CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maler", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maler
  • Frederikshavn
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

  • Maler i Aalborg

    [xxxxx] søger 1 effektive malersvende! Rigtig go løn gives. - Malerfirmaet med beliggenhed i Aalborg, arbejdes opgaver er mest i Aalborg.Forventning til malersvenden.- Du skal forv..
    • Maler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Maler i Arden

    Vi søger en dygtig og engageret maler til en fuldtidsstilling. Som maler hos os vil du blive en del af et stærkt team, hvor vi vægter faglighed og godt samarbejde højt. Vi ser frem til at byde vore..
    • Maler
    • Arden
    Få mere info
  • Maler i Hjørring

    Er du vild med biler og har du hænderne skruet godt på? Går du op i at levere et godt stykke arbejde og har et gåpåmod udover det sædvanlige? Så er denne stilling lige noget for dig! Vi sø..
    • Maler
    • Hjørring
    Få mere info
  • Maler i Arden

    Er du en dygtig Maler med lyst til at arbejde i Hobro? Vi søger en erfaren Maler til vores team, som er klar til at tage fat på en række spændende malerprojekter i Hobro-området. Om virksomhede..
    • Maler
    • Arden
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som malere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte maler i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal malere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte malere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som malere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1