Søværnets Overvågningsenhed søger afløser til Kystudkig på Kystudkigsstation Drogden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Har du lyst til at arbejde som kystudkigafløser på Kystudkigsstation Drogden, hvor du er med til at skabe overblik over den maritime situation i farvandene omkring Danmark? Det har du mulighed for nu.

Om os

Kystudkigsstation Drogden er et fast fyr bygget som sænkekasse, der afløste fyrskibet midt i 30'erne. Udkigsstationen er underlagt Maritimt Overvågningscenter under 3. Eskadre i Frederikshavn og fyret er beliggende i Øresund en halv times sejlads fra Dragør havn. Kystudkigsstation Drogden er en ud af fem kystudkigsstationer i Danmark.

Vi kan tilbyde dig, at blive en del af en kompetent besætning på 8 kolleger, der hver især har en dedikeret tilgang til jobbet og mønstrer et godt sammenhold. Kulturen er åben og ligefrem, og vi vægter faglig stolthed og evnen til at tage ansvar for opgaven.

Om stillingen

Som vores kommende kystudkigafløser vil du udføre selvstændige opgaver, hvor du ved brug af radar, AIS (Automatisk Identifikations System) og kikkert, skal identificere, registrere og overvåge skibstrafikken i den sydlige del af Sundet. Udover dette vil du skulle passe lysanlæg til brug for strøm til det grej, der bruges på fyret. Gennem registrering og tastning af fakta om skibstrafikken er du med til at skabe et maritimt overbliksbillede, der anvendes i en række sammenhænge af Forsvaret og andre danske myndigheder.

Stillingen er en tidsbegrænset afløserstilling med sidemandsoplæring og korte uddannelsesforløb, der sætter dig i stand til at fungere i stillingen. Du vil indgå i vagten efter stationslederens vurdering af mangel på personale. Vagtholdene bor og arbejder på fyret i 7 til 8 dage af gangen. Når du er inde som afløser, skal du påregne skiftende arbejdstider, og udover at gå vagt som kystudkig, skal du deltage i husholdningen og den daglige drift af fyret.

Stillingen er tidsbegrænset til 1 år, og er berammet til max 288 arbejdstimer for hele perioden. Afløseren skal kunne bruges enkelte dage eller en hel vagtperiode på 7 dage.

Om dig

Vi forventer, at du har IT-kendskab på brugerniveau og kan tale, læse og forstå engelsk. Hvis du har maritim erfaring, vil det være en fordel.

Du skal både kunne arbejde selvstændigt og fungere på vagtholdet, da du er alene på vagten som udkig og sammen med andre om at løse de øvrige opgaver. Vi lægger vægt på, at du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne med sans for detaljer, og at du har gode samarbejdsevner og er fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdsopgaverne.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og 3F, cirkulære om organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten m.v. (3F) og OAO-fællesoverenskomst. Ved ansættelse er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen. Der er knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning til stillingen.

Ansættelsestidspunktet er den 1. september 2019, dog kan der efter aftale ventes på den rette medarbejder.

Stillingen er tidsbegrænset til 1 år, og er berammet til max 288 timer for hele perioden. Aflønning er pr. time.

Fast tjenested vil være København.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om afløserstillingen, er du velkommen til at kontakte chefsergent Tom Raahauge Jensen på telefon 2069 4107 i uge 27, 28 og 29 og stationsleder Hans-Henning Madsen på telefon 6170 0789 i uge 30 og 31. Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfristen er den 2. august 2019.
Efter ansøgningsfristens udløb vil vi gennemføre en kvalitativ vurdering af ansøgerne og evt. indkalde til samtale. Samtaler forventes afholdt i uge 33, og samtalerne vil blive afholdt i Ballerup.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes som pdf-filer.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om 3. ESKADRE
3. Eskadre er Søværnets nye eskadre, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.
I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.
3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.

Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.

Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.
3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Dragør
  • Fredag den 02. august 2019

Lignende jobs

  • Skibsofficersstuderende - Åben ansøgning

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Maritim medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Skibselektriker - Åben ansøgning

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Maritim medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Befaren Skibsassistent - Åben ansøgning

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Maritim medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Ubefaren Skibsassistent - Åben ansøgning

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Maritim medarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere i Dragør over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0