Studentermedhjælper til Miljø og Geoscience, Offshore

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Fredericia

Studentermedhjælper til Miljø og Geoscience, Offshore


Er du studerende indenfor eksempelvis marinbiologi, offshore miljøvurdering eller lignende, og kunne du tænke dig et studierelevant fritidsjob? Så giv dit studie et energitilskud og bliv studentermedhjælper i Miljø og Geoscience. Du bliver en del af et fagligt udfordrende miljø og en spændende branche i hastig udvikling.

I Energinet har vi indført den fleksible arbejdsplads, som selvfølgelig også gælder studentermedhjælpere. Det betyder at du – afhængig af opgaverne og samarbejde – selv kan være medbestemmende ift. hvor og hvornår du arbejder. Jobbet giver dermed rigtigt gode muligheder for at planlægge arbejdstiden udenom studierne og du arbejder under stor tillid og med frihed til selv at forme din opgaveløsning.

Vi arbejder med en bred palette af opgaver i offshore anlægsprojekter på vejen mod den grønne omstilling
Vi søger en studentermedhjælper til afdelingen Miljø og Geoscience med opstart i efteråret 2022.

I stillingen bliver du en del af et team, der er ansvarlig for undersøgelser af havmiljøet ved identificering af mulige miljøkonsekvenser på Energinets offshore projekter, samt ansvarlig for at skaffe de nødvendige myndighedsgodkendelser for projekter på havet. Dine konkrete opgaver vil bl.a. være at medvirke til følgende:

  • Ansøgning om tilladelser relateret til forundersøgelser og anlæg på havet
  • Miljøvurderinger af anlæg på havet
  • Strategiske miljøvurderinger
  • Håndtere miljøvurderingsprocesser, offentlighedsfaser, borgermøder, høringssvar mv.
  • Styring og koordinering af marinbiologiske forundersøgelser f.eks. havpattedyr, fisk, fugle, bentisk flora & fauna
  • Fastlægge og planlægge projekter til havs inkl. linjeføringer
  • Dialog med interessenter, f.eks. fiskere, øvrige myndigheder osv.
  • (EU)udbud for konsulenter og rådgivere
  • Styring af kontrakter
  • Kvalitetssikring af rådgivers ydelser, ved eks. review af rapporter
  • Håndtere Espoo processer(Grænse-overskridende miljøpåvirkninger mellem lande)

Din arbejdstid er 10-15 timer om ugen, hvilket kan variere i travle perioder, ligesom vi naturligvis respekterer, at du kan have brug for at arbejde mindre i eksamensperioder.

Hvad forventer vi af dig?
Du har formentlig en god teoretisk og metodisk værktøjskasse med dig fra sit studie i indenfor marinbiologi, offshore projekter og planlægning, miljøgodkendelser og miljøvurdering af offshore projekter eller lovgivning relateret til søterritoriet, og er nu klar til at omsætte din viden til praksis. Har du desuden også kendskab til Geografiske informationssystemer, er du mere end klar til at blive en del af vores team. Hvis ikke, lærer vi dig det.

Vi forstiller os, at du som minimum have afsluttet 4. semester af dit bachelorstudie, men det er også ok, hvis du allerede tager tilløb til de sidste 2 semestre af din kandidatuddannelse.

Som person er motiveres du af at samarbejde med mange forskellige fagligheder og har et løsningsorienteret og idérigt mindset. Du er nysgerrig og opsøger selv viden hos interne og eksterne samarbejdspartnere. Du evner at oversætte og formidle fagspecifikt stof til andre fagligheder både internt og eksternt.

Du trives i en udadvendt rolle, hvor du indgår i et bredt samarbejde og konstruktiv dialog med eksterne og interne interessenter, vores tekniske fagmiljø, myndigheder, eksterne rådgivere og berørte borgere - med fokus på at finde løsninger på trods af modsatrettede interesser.

Ansøgning og kontakt
Har ovenstående vakt din interesse, så er du mere end velkommen til at sende en kort ansøgning og dit cv med karakterudskrift via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 15. november 2022. Vær dog opmærksom på, at vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Bolette Ejsing Dahl på mail: [email protected] og/eller telefon: 51 38 07 24 eller faggruppeleder John Adams på mail: [email protected] og/eller telefon: 25 61 30 02.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1600 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Fredericia
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

  • Maritim medarbejder i Fredericia

    Til vores Agency afdeling i Fredericia søger vi en engageret trainee / voksenlærling Har du mod på en karriere i det Blå Danmark med masser af muligheder for ansættelse efter endt uddannelse, så .
    • Maritim medarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • ICSS/PLC Technician, Offshore

    TasksProfileInterested? Don’t hesitate to contact us or send your applicationApplications are processed on an ongoing basis. If you have any questions please contact [xxxxx]You are a..
    • Maritim medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Senior Engineer Primary Steel Design – Offshore Wi...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Maritim medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Esbjerg Havn søger Havneassistent

    Esbjerg Havn søger Havneassistent Havneassistenten indgår i døgnvagten i Maritim afdeling, der betjener havnens kunder, og varetager ordensmæssige, administrative og maritime opgaver. Marit..
    • Maritim medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2