Skibsmontørlærling til Kanonværkstedet Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Frederikshavn

Er du fix på fingrene og brænder du for elekronik og mekanik?

Kunne du tænke dig en uddannelse som kan give dig et stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv?

Hvis ja, så send os gerne en ansøgning.

Om os

Vores våbenværksted er en sammenlægning mellem Søværnets Operative Logistiske Støttecenter Frederikshavn/Korsør og et værksted fra Forsvarets Hovedværksteder i Frederikshavn.

Vi er derfor et nyt værksted, der skal bygges op af rutinerede medarbejdere med forskelligartet håndværksmæssige baggrunde.
Våbenværkstedet hører under Vedligeholdelsesområde Frederikshavn, og er placeret på Flådestation Frederikshavn, med en filial i Korsør.

På vores våbenværksted varetager vi:
•Elektrisk og mekanisk vedligeholdelse, eftersyn, ombygning og modifikation af Søværnets våbensystemer
•Installerer, opligning og assisterer ved installationsskydning af våbensystemer
•Assisterer ved transport og flytning af våben og våbensystemer
•Hydraulisk vedligeholdelse, eftersyn, ombygning og modifikation i Søværnets enheder
•Maleropgaver for værksteder og enheder i forsvaret

Vores team består af 1 værkstedsleder, 2 assisterende værkstedsledere/planlægger, 30 skibsmontører, 6 elektrikere, 2 maler, 6 specialarbejder samt lærlinge.

Om stillingen

Vi har ansvaret for vedligeholdelse, reparation og installation af artilleri- og våbencontainersystemer på Forsvarets skibe. Du vil blive en del af vedligeholdelsesteamet, og du vil komme til at arbejde både selvstændigt og sammen med dine kollegaer.

Du kommer til at blive fagligt og personligt udfordret, idet du i perioder vil deltage i opgaver på andre af Forsvarets værksteder, hvor der arbejdes med trykluftmateriel, kompressorer til kølesystemer, aircondition- og ventilationsanlæg, lænsesystemer, brandpumper samt osmoseanlæg i søværnets enheder.

Du skal forvente rejsearbejde i stillingen.

Vi lægger vægt på fleksible rammer under ansvar, inden for de muligheder som Forsvarets fokus på tilpasning af opgaver og organisation giver. Vi tilstræber et godt arbejdsmiljø blandt andet gennem en uformel, åben og fordomsfri omgangstone.

Alt i alt, kan vi tilbyde dig et alsidigt job med mangeartede opgaver og udfordringer, og med gode muligheder for både faglig- og personlig udvikling.

Om dig

Du har afsluttet grundforløb 2 til skibsmontør, eller forventer at have afsluttet inden ansættelsesdato.

Alt efter dit hidtidige erhvervs- og uddannelsesforløb, vil uddannelsen vare op til 4 år, hvor du kombinerer den praktiske del ved værkstedet med skoleperioder ved nærmeste tekniske skole. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

Vi tilbyder et uformelt og stabilt arbejdsmiljø med ordnede forhold samt engagerede og motiverede kolleger med forskellige håndværksmæssige baggrunde

Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi for os i Forsvaret, og vi forventer, at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for.

Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du har evnen og viljen til at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed, hvor der vil være vekselvirkning mellem arbejde på værkstedet og skoleforløb.

Det vil være en fordel, at du har kørekort, idet der kan forekomme rejsearbejde i mindre omfang.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for håndværkere i staten og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.209,41 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.873,29 kr. pr. måned.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorsergent Jesper Nielsen på tlf. 4196 2915.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Ansøgningsfristen er den 10. november 2021 og vi forventer at afholde samtaler i uge 46, eller hurtigst muligt. Ansættelse den 1. februar 2022.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning og CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Frederikshavn
  • Onsdag den 10. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 2
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 1