Rekrutteringsfirma

Shipping Manager til Emerson i Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Til Emersons Marine Solutions enhed i Næstved søges en dygtig hands-on leder for shippingafdelingen.

Emerson Marine Solutions i Næstved er en forretningsenhed under den store amerikanske koncern Emerson. Marine enheden er markedsledende indenfor Marine industrien og tilbyder integrerede kontrol- og overvågningssystemer, fjernstyring af ventiler, måling af last– og ballasttanke samt flow systemer til alle type skibe og offshore enheder.

Hovedkontoret ligger i Næstved, hvor vi også har produktionsfaciliteter. Vi har desuden produktion og softwareudvikling i Ry samt produktion i Sverige, Sydkorea og Kina. Herudover har vi salgs- og/eller servicekontorer i marine strategiske lande som Sverige, Grækenland, Dubai, Singapore og Tyrkiet. Hele Marine enheden har ca. 495 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 170 i Danmark. Yderligere information kan findes på firmaets hjemmeside: www.emerson.com/marine

Med reference til Manager Operations, vil du få ansvaret for shippingafdelingen inkl. personaleansvaret for 6 dedikerede medarbejdere i Emerson i Næstved.

Trives du i spændingsfeltet mellem ledelsesansvar og hands-on-opgaver, hvor fællesnævneren er at sikre høj effektivitet og tilfredse kunder?


Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Overordnet ansvarlig samt daglig ledelse og planlægning af shippingafdelingen og pakkeriet
  • Hands-on udførsel af forsendelser til Emerson’ kunder
  • Forhandling af fragtpriser i samarbejde med Emerson Logistics EMEA
  • International Trade Compliance gatekeeper – Import/export
  • Import – primært fra søsterselskaber
  • Supportere Emerson Logistics Group

Som person kan du genkende dig selv i følgende beskrivelse

Du kommer med en solid erfaring og stærk værktøjskasse indenfor shipping/transportsektoren eller industrien, hvor du måske har bestredet en lignende rolle. Du får succes i rollen fordi du har en god forretnings- og tværorganisatorisk forståelse, og ved hvordan processerne hører sammen og gensidigt påvirker hinanden. Du er en god til at motivere, og kan med dit stærke netværk og gode relationer i branchen bidrage til et højt kvalitetsniveau.

Du motiveres i en hverdag hvor ingen dage er ens, hvor travlhed er et vilkår og hvor vi sammen er på en spændende rejse. Du sætter en dyd i at møde op med et smil på læben og bidrager til det gode humør. Du har gode samarbejdsevner, også på tværs af niveauer og fagligheder.

Du sætter en ære i at vide, hvordan du kommunikere til dine kollegaer og dine opgaver bliver altid fulgt helt til dørs. Du er initiativrig, eksekverende, har en ’just-do-it’ mentalitet og ikke er bange for at tage ansvar og selv tage styringen på processer og opgaver. ’

Du kommer med en erfaring, som gør at du efter en opstartsperiode, med dine friske øjne, får mulighed for at sætte dit eget præg på processer og fremgangsmåder i shippingafdelingen.

Emerson tilbyder


Vi tilbyder et spændende job i et internationalt miljø. Vi arbejder efter et godt værdisæt, hvilket gør arbejdsmiljøet sundt og rart. Vi agerer efter et etisk forretningskodeks, og al forretning drives lovligt og etisk i alle de lande, vi er aktive i. Herudover værdsættes åbenhed, dialog og samarbejde højt. Vi er en arbejdsplads i positiv udvikling. I Emerson er vi alle engagerede i at fostre en kultur, hvor alle medarbejdere værdsættes og respekteres for deres unikke erfaringer og perspektiver. Vi mener, at et alsidigt og inkluderende arbejdsmiljø bidrager til idé-udveksling og større diversitet af tanker, som inspirerer til innovation og tilvejebringer de bedste løsninger til vores kunder.

Vi tilskynder og støtter flere ressource-grupper ledet af medarbejdere, som promoverer en alsidig og inkluderende arbejdsplads blandt andet Women’s Impact Network og LGBTQ+A. Denne filosofi er fundamental for at udleve vores virksomheds værdier og vores ansvar i forhold til at gøre verden bedre. Læs mere omkring dette her: https://www.emerson.com/en-us/careers/diversity-and-inclusion

Noget for dig?


Vi afholder løbende samtaler til stillingen.

Teknik Bureauet varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Hele Sjælland
  • Fredag den 12. august 2022

Lignende jobs

  • Maritim medarbejder i København K

    [xxxxx] is looking for a Projekt Manager with Marine Engineering experience for one of our very successfull International customers in the maritime sector. Our customer is an established and ver..
    • Maritim medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Maritim medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Maritim medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Maritim medarbejder (studiejob) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Maritim medarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
28. juni 2024 21
27. juni 2024 21
26. juni 2024 21
25. juni 2024 21
24. juni 2024 20
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 21
20. juni 2024 21
19. juni 2024 20
18. juni 2024 20
17. juni 2024 19
16. juni 2024 19
15. juni 2024 19
14. juni 2024 19
13. juni 2024 18
12. juni 2024 18
11. juni 2024 19
10. juni 2024 19
9. juni 2024 21
8. juni 2024 21
7. juni 2024 21
6. juni 2024 20
5. juni 2024 19
4. juni 2024 18
3. juni 2024 18
2. juni 2024 18
1. juni 2024 19
31. maj 2024 23
30. maj 2024 23
29. maj 2024 23