Skibsførere til Fiskeristyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Fiskeristyrelsen har tre ledige stillinger som skibsførere til besættelse 1. juli 2021.

Om os

Fiskeristyrelsen varetager ansvaret for kontrol med fiskeriet – såvel det erhvervsmæssige som det rekreative. Den regionale fiskerikontrol i Fiskeristyrelsen beskæftiger ca. 145 medarbejdere, hvoraf 51 medarbejdere er tilknyttet de tre fiskerikontrolskibe. Regional kontrol er inddelt i Regional kontrol Øst og Regional Kontrol Vest, der arbejder med den operativ sø- og landkontrol af det erhvervsmæssige og rekreative fiskeri.

Styrelsens tre fiskerikontrolskibe udfører primært kontrol til søs. Samtidigt indgår de i redningsberedskabet og varetager SAR-opgaver. Fiskerikontrolskibene tilbyder også bugserassistance til fiskerifartøjer.

Fiskerikontrolskibene er en integreret del af den regionale fiskerikontrol, og der er et tæt samarbejde med de lokale afdelinger i begge regioner med planlægning og udførelsen af fiskerikontrollen.

Stillingerne er indtil videre placeret på henholdsvis på fiskerikontrolskibet Vestkysten og fiskerikontrolskibet Havternen.

Fiskerikontrolskibet Vestkysten varetager primært kontrol i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat, mens Havternen varetager kontrol i de indre danske farvande sammen med fiskerikontrolskibet Havørnen. Fiskerikontrolskibet Vestkysten er bemandet med ni besætningsmedlemmer, mens Havternen er bemandet med tre besætningsmedlemmer. Fiskerikontrolskibene sejles hver især af tre besætningshold.

Om stillingen

Som skibsfører i Fiskeristyrelsen vil du være ansvarlig for mere end blot at styre et skib. Du skal sammen med de øvrige medarbejdere arbejde for at sikre et bæredygtigt fiskeri ved at føre risikobaseret kontrol med såvel EU-regler, som nationale regler på området.

Du skal sikre, at beredskabet varetages på højeste niveau. Som skibsfører er du desuden ansvarlig for sikkerhed og planlægning af sejladsen på dit hold, hvor du også har det ledelsesmæssige ansvar, der bl.a. omfatter ansvar for personale, lønregnskab, ISM og uddannelse af øvrige medarbejdere.

Du vil, i samarbejde med de øvrige skibsførere, skulle bidrage til et stærkt kollegialt fællesskab, hvor vidensdeling og faglighed altid er i fokus, så opgaverne løses professionelt.

Du refererer til 1. skibsføreren på henholdsvis Fiskerikontrolskibet Vestkysten og Fiskerikontrolskibet Havternen, der er den øverst ansvarlig for skibet og de tre besætninger på hvert af skibene. Du vil sammen med de to andre skibsførere på det enkelte fiskerikontrolskib indgå i de lokale ledergrupper.

Din profil

Du er en nærværende og anerkendende leder, og din ledelsesstil er åben og inddragende. Du har et åbent sind og går konstruktivt ind i drøftelser med chefer, kolleger og medarbejdere om nye og bedre måder at løse opgaverne på.

Du har fokus på motivation, trivsel og arbejdsglæde. Du er en dygtig holdspiller. Du har lyst til at lære nyt og udvikle dig og dine medarbejdere.

Du er et fagligt fyrtårn, der kan lære fra dig og har fokus på kerneopgaven med at udføre fiskerikontrol. Du sikrer en høj faglighed i såvel den praktiske kontroludøvelse, som i de administrative opgaver. Du er optaget af høj kvalitet, og anvender en risikobaseret tilgang til kontroludøvelsen, til gavn for effektivitet og værdi i opgaveløsningen. Du har ansvar for, at dit besætningshold bidrager til målopfyldelse af kontrolskibets kontorkontrakt.

Om dig

Vi forventer, at du

  • har sønæringsbevis som skibsfører, gyldigt sundhedsbevis, pas, GMDS (GOC), ECDIS (type specific SAM), sygdomsbehandler A (A-kiste certifikat), Brandledelse i skibe, røgdykkerbevis, søsikkerhedsbeviser og §16 kursus.
  • stærk i mundtligt og skriftligt kommunikation på dansk og engelsk
  • har forståelse for fiskeriet og interessenthåndtering
  • har forståelse for politiske og organisatoriske problemstillinger
  • har gode samarbejds- og netværkskompetencer
  • har IT-færdigheder og kan arbejde administrativt og struktureret
  • trives i et job med stor variation i opgaverne fra dag til dag
  • har overblik og myndighed

Herudover er det et krav, at du kan vise straffeattest og kan leve op til en nul-tolerance i forhold til euforiserende stoffer og alkohol ombord.

Løn– og ansættelsesvilkår

Stillingen er ledig til besættelse den 1. juli 2021.

Ansættelse sker som tjenestemand, og med varig ansættelse efter tilfredsstillende prøvetid.

Aflønning og vilkår følger gældende overenskomst mellem Foreningen af tekniske og administrative tjenestemænd og Finansministeriet samt gældende lønindplacerings- og arbejdstidsaftaler for skibsofficerer under CO10/TATs forhandlingsområde. Rejseudgifter mellem bopæl og skib refunderes.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner med placering på Fiskerikontrolskibet Vestkysten, Sandholm 10, 9900 Frederikshavn og Fiskerikontrolskibet Havternen, Frejasvej 1, 4100 Ringsted.

Ansøgning
Søg jobbet online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis skal være modtaget senest mandag den 10. maj 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 19 og 20. Der vil kunne indgå tests i forbindelse med rekrutteringen.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til kontakte skibsfører Hanne Juul Jensen 72 18 56 41, [email protected] eller skibsfører Jesper Karlsen på tlf. 72 18 59 44 [email protected]

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge.

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Styrelsen beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol med to regioner, der består af to inspektorater, et fiskerimonitoreringscenter og tre fiskerikontrolskibe.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • København V
  • Mandag den 10. maj 2021

Lignende jobs

  • Maritim medarbejder i København K

    [xxxxx] is looking for a Projekt Manager with Marine Engineering experience for one of our very successfull International customers in the maritime sector. Our customer is an established and ver..
    • Maritim medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Maritim medarbejder (studiejob) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Maritim medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i Kastrup

    <p>Do you want to be part of a global Offshore Wind Engineering department, joining a team of high performing, talented and engaged engineers at the forefront of innovative and complex design..
    • Maritim medarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Maritim medarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0